Şimdi Ara

Yarısında çıktığınız filmler.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Büyük bir hata edip "Gecenin Nefesi" adlı bir filme gitmiştim. Abi bana amatör kamera verseler daha iyisini çekerim. Ne oyuncu, ne konu, ne anlatım hiç bir şey yok. Olay nedir bi *okta anlamadım. Paraya acıdım sonuna kadar izledim. Paraya hala acıyorum ama
  • sinemada köstebek ve testere den cıkmıstım
    evde izledigim ve 15 dk sonra kapattıgım film cok hatırladıklarım: garfield, su altında yaşam..
  • Hulk u evde izlerken 2 cd sini izleyemedim çok baydı birde ali(will smith mi ne oynuyordu muhamed ali nin hayatını anlatan) filmini izleyemedim çok saçma olmuştu bence
  • para boşa gitmessin diye trafik denen filmi anlamya çalıştım ve çıkmadım.o gün peynim zonkluyodu..
  • Memento

Twk kelime ile sinemada izlenmez. Evde bile seyredilmez. Çok sıkıcı
  • hero
    iğrenç bi film di aslın da cd sini almıtım ama 30 dk sini izledim
  • yapay zekaydı.çok kötü bi filmdi.ama bayağ kalabalık gitmiştik ve sonuna kadar izlemek zorunda kaldım.olumsuz etkilemişti o film beni.
  • Zuhahahah millete bak ya süper filmleri sevmiyorlar. Fight Club, Karayip Korsanları, A.I. vs vs. Boşuna dememişler zevkler ve renkler tartışılmaz diye. Benim en çok sıkıldığım film Kayseri'de askerken gittiğim örümceklerin saldırısıdır. Aman yarabbim hani Tvde çıksa karşıda Semra hanım olsa o izlenir. 2000 yılında 60lrın çekim tekniğiyle film mi yapılırmış yahu. Ama onun dışında tüm filmleri severek ve seçerek gittim. Geçen arkadaşları Ocean's Twelve e soktum zorla 5 kişiden 4 ü beğendi 1 kişi beğenmedi. Sonradan öğrendim ki o Şaban hastasıymış. Karışık gelmiş film. Ne diyelim burada da böyle arkadaşlar varsa fazla karışık filmlere gitmesinler. İşlemcileri cozlamasın sonra
  • halka 2 japon versiyon oldugu için batırmışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

quote:

Orjinalden alıntı: pokomon24

dövüş klübü berbat bir filmdi ışıklar acılınca orada yoktuk..

ilk tepki benden o zaman naptın hocam sen hayatım da izlediğim en iyi filmlerden biri sen galiba sistem yanlısı bi arkadaşsın valla süper bi filmdi onlarca kez izleyebilirim, valla kusura bakma ama pek filmden anlamıyosun sanırım

valla zevk meselesi ben beyenmedim..sen beyendiysen demekki anlıyormuşsun filmden.

• sene 99 akmerkezde hem de beleş izliyorduk arkadaşla.canım sıkkındı dayanadım ve çıktık.sonradan tv de izleyince o kadarda fena değilmiş dedim.
    Blade
  • Büyük İskender !!!

oliver stone hem öyle dandik bi film çekti, sonra çok eleştri aldı diye ülkesini terketti!
  • şahmaran....
  • tv de derin karanlığı izliyodum ama toplasan 30 dk izlememişimdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roswell

harbiden ya keşke dövseydik o cadıyı

arkadaşlar sinemada başınısa gelen ilginç olayları anlatın dinleyelim elbet bişiler wardır merak işte

• Dönüş Yok
  • Valla yazarlara kan1p gittiim iki filim var ve ikisinide yar1 da b1rakt1m
    biri lolita s1rf merak tan gittim gazete de okudugum yorumlar yuzunden
    ikincisi inanamad1m ama oscar ald1 ucuz roman s1nemadan m1d1r nedir görüntüler okadar kötüydü film okadar s1k1c1 gelmistiki 10 aynu anda kalt1k gittik sona adamlar oscar aldi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.