Şimdi Ara

Yarısında çıktığınız filmler....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuna kadar dayanamayıp sinemadan çıktığınız filmler hangileri ???
    [Sinema hatıranız yoksa divx de olabilir]

(Benim en katlanamadığım film Garfield olmuştu ..yarım saat zor dayandım )

• benim hiç olmadı ben filme gitmeden önce baya bi araştırırım nasılmış diye öle her filme gitmem zaten, gitmeye değer gördüğüm filmlere giderim...
  • Titanic de ikinci bölümde filimden çıkmıştım.
  • Sinemada değil de evde seyrederken, Otomatik Portakal ve Blue welveti yarım bırakmıştım.
  • Shıne ın yarısında cıkmıstım cok sıkıcıydı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxackie

Sinemada değil de evde seyrederken, Otomatik Portakal ve Blue welveti yarım bırakmıştım.

Hata yapmışsın otomatik portakalın ikinci yarısı çok daha güzeldi.Ben levent kırcanın aptal filminde çıkmıştım.
  • vanilla sky ı bırakıp çıkmak isterdim ama o kadar uğraştım buluştum ark.larlal çıkmak olmazdı.ben de katlandım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxackie

Sinemada değil de evde seyrederken, Otomatik Portakal ve Blue welveti yarım bırakmıştım.

bence de otomatik portokal bırakılır mı yaw kült filmdir o süperdi süper özellikle ikinci yarısı çok iyiydi
  • kar. korsanları!
  • harem suare mi neydi parama hala acırım doğrusu
  • inanmıyorum sana ya.ciddi olamazsın.sıkılacak bir film değildi ki o.çok eğlenceliydi hatta
    quote:

Orjinalden alıntı: friendly

kar. korsanları!
  • harry potter bi gaflet gitmiştim sinemadan yarısında çıktıgım ilk ve tek film
    karayip korsanlarını evde izledim güzel film ama gereksiz uzun sinemada sıkıcı olabilirdi gerçekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: toprakdepp

vanilla sky ı bırakıp çıkmak isterdim ama o kadar uğraştım buluştum ark.larlal çıkmak olmazdı.ben de katlandım.

ah cnm beniiiim söleseydin birlikte çıkardık ya
  • hadi ya demek çıkmak istedin.ya yanında oturdum insan bir fısıldar ama iyi ki yapmamışsın arkamızdaki cadı bu sefer kesin bizi paralardı walla
    quote:

Orjinalden alıntı: roswell

quote:

Orjinalden alıntı: toprakdepp

vanilla sky ı bırakıp çıkmak isterdim ama o kadar uğraştım buluştum ark.larlal çıkmak olmazdı.ben de katlandım.

ah cnm beniiiim söleseydin birlikte çıkardık ya

• harbiden ya keşke dövseydik o cadıyı

arkadaşlar sinemada başınısa gelen ilginç olayları anlatın dinleyelim elbet bişiler wardır merak işte

• vanilla sky fragmana bak filme bak
  • bi çizgifilme gitmiştim hatırlamıyom sinemadada kimse yoktu zaten bende salla diyip çıkmıştım
  • valla yarısında çıktığım olmadı ama uyuduğum filmler pek çok
  • çıkmam beğenmemişsem uyurum etrafı keserim ama çıkmam
  • Dönüş yok one iğrenç bi filmdi öyle
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.