Sinemada değil de evde seyrederken, Otomatik Portakal ve Blue welveti yarım bırakmıştım.
bence de otomatik portokal bırakılır mı yaw kült filmdir o süperdi süper özellikle ikinci yarısı çok iyiydi
kar. korsanları!
harem suare mi neydi parama hala acırım doğrusu
inanmıyorum sana ya.ciddi olamazsın.sıkılacak bir film değildi ki o.çok eğlenceliydi hatta
quote:
Orjinalden alıntı: friendly
kar. korsanları!
harry potter bi gaflet gitmiştim sinemadan yarısında çıktıgım ilk ve tek film karayip korsanlarını evde izledim güzel film ama gereksiz uzun sinemada sıkıcı olabilirdi gerçekten
quote:
Orjinalden alıntı: toprakdepp
vanilla sky ı bırakıp çıkmak isterdim ama o kadar uğraştım buluştum ark.larlal çıkmak olmazdı.ben de katlandım.
ah cnm beniiiim söleseydin birlikte çıkardık ya
hadi ya demek çıkmak istedin.ya yanında oturdum insan bir fısıldar ama iyi ki yapmamışsın arkamızdaki cadı bu sefer kesin bizi paralardı walla
quote:
Orjinalden alıntı: roswell
quote:
Orjinalden alıntı: toprakdepp
vanilla sky ı bırakıp çıkmak isterdim ama o kadar uğraştım buluştum ark.larlal çıkmak olmazdı.ben de katlandım.
ah cnm beniiiim söleseydin birlikte çıkardık ya
harbiden ya keşke dövseydik o cadıyı
arkadaşlar sinemada başınısa gelen ilginç olayları anlatın dinleyelim elbet bişiler wardır merak işte
vanilla sky fragmana bak filme bak
bi çizgifilme gitmiştim hatırlamıyom sinemadada kimse yoktu zaten bende salla diyip çıkmıştım
valla yarısında çıktığım olmadı ama uyuduğum filmler pek çok
çıkmam beğenmemişsem uyurum etrafı keserim ama çıkmam