Şimdi Ara

Aynı Filmi Birden Fazla Kez İzleyebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu ben hayatta yapamam. En favori filmim dahi olsa, yine de 2. kez izleyemem bir filmi.
    Çok sevdiğim filmlerdeki detayları ilk seferde anlayamam. bunları öğrenmek de iyi olur aslında, fakat bunları izleyerek öğrenmek yerine internetten araştırmayı tercih ediyorum hep.
    bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum.

• Beğendiğim için izlerim fakat anlamadığım bir yer olursa geri dönerim en baştan izlemem.Star Wars serisini 3 kez LOTR serisini ve Harry Potter serisini 2 kez bitirdim ve Star Wars serisine en baştan başladım.
  • Çok sevdiğim filmleri bir daha izledim, izlerim de..
  • Ben Beğendiğim Filmi 2. Defa İzlerim Tabii Filmin Konusu Önemli Genelde Aksiyon Macera 1 Kere Ama Bilim Drama Suç ve Etkilendiğim Biyografi Filmlerini Tekrar İzlediğim Oluyor..
  • Matrix serisini bi 40 kez falan izledim heralde...
  • Yüzüklerin Efendisi Serisini kaç kere izlediğimi bilmiyorum
  • 100 den fazla filmi 2 kez izlemişimdir
    lort serisini 3-4 defa izlemişimdir bunun gibi izledim seriler var ama..
    bir Harry Potter hayranı olarak serisini 6-7 defa tekrarladım senede bir tekrar ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzlerim. Hatta şöyle söyleyeyim birçok beğendiğim filmi 2 ya da 3 kez izlemişimdir.
  • Titanic,Yeşil Yol gibi filmleri 100 kezde izlerim.Şuan sayamıyorum ama 2'den fazla izlediğim film sayısı çok fazladır.Shrek animasyon, oda 5 falan
  • hocam bunları sanki ben yazmışım aynen ben de aynı filmi ikinci kez hayatta izlemem..
    hatta ufakken pc oyunlarında canın yanar da başa dönersin ya ben dönmezdim bırakırdım oyunu..
    bu olayın mantıklı bir açıklaması vardır mutlaka ama çok dikkatli izlediğimden bi dahaki sefere sıkıldığım için izlemiyorum diye düşünmüşümdür hep!!..
  • Genelde yapmam ama izleyip beğendiğim filmlere tvde rastlayınca bakıyorum bazen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartmıyorum bütün LoTR filmlerini 15 kere izlemişimdir.Tv de her çıkışında hala izliyorum.
  • İzlerim.Şu ana kadar beğendiğim filmlerin büyük kısmını 2 defa izledim.
  • lord of the ring serisini, canım sıkıldığında açarım 1den3 e kadar bi günde izlerim, film gecesi

-geçenlerde oblivion u izledim, tekrar izlemeyi düşünüyorum.
  • Üçten fazla izlediğim filmler bile oldu.
  • Ben hayatta izleyemem.Zaten pek vaktim yok başka filmler izlemeye çalışıyorum.
  • Çok sevdiğim bir filmse, hiç sıkılmadan izleyebilirim
  • Lotr serisini her bir bölümünü en az 6-7 defa izledim yani 3 bölümünü 20-25 defa izlemişimdir.

Fight club 3 kez izledim.
  • izlerim

• Esaretin bedeli
    Apocalypto
    Kelebek etkisi
    Hababam sınıfı ve çoğu Kemal sunal filmi
    Harry Potter serisi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.