Şimdi Ara

Gözleri bozuk birisi 3 boyutlu filmi nasıl izler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sağ gözüm 4.50, sol gözüm 5.00 miyop. Gözlüksüz hiçbir şey göremiyorum haliyle. Şimdiye kadar 3 boyutludan mahrum kaldım hep ama bunun bir cevabını da bulamadım.

Varsa bilenler yazsa çok güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnce çerçeveli gözlüğün üzerine 3D gözlük takabilirsin.

• Gözlüğün üstüne takmaktan başka çarem yok yada özel gözlük yaptıracaksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözlüğünün üstüne gözlük takacaksın, ya da lens kullanacaksın.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Peki hocam bir sorun teşkil eder mi? Görmem gereken her şeyi görür müyüm bu şekilde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk Han

Peki hocam bir sorun teşkil eder mi? Görmem gereken her şeyi görür müyüm bu şekilde?

Görürsün neden göremeyesin. Tabi sağlıklı bir göz ile izlemek daha rahat olurdu ama evet görürsün. Sadece gözlük üstüne gözlük biraz daha fazla ağırlık yapacaktır burun kemiğine. Bence bir kerelik 3D deneyimi için katlanmaya değer. Zaten 3D dediğin şey geçici bir heves. Ben şu ana kadar 3 kez gittim bunların ikisi film biri animasyondu. Animasyondan sonra daha da 3D'ye gitmem, gereksiz dedim. En son In The Heart Of The Sea filmine istemeyerek 3D gittim. 2D yoktu gittiğimiz yerde ve çok kalabalıktı, hadi girelim madem dedik. Ben de gözlük kullanıyorum. Bu son 3D filmine gözlüklü olarak girdim. Gözlük üstüne gözlük. Ancak sana tavsiyem 3D gideceksen Türkçe dublaj seçeneğin varsa Türkçe Dublaj izle. Çünkü 3D filmlerde altyazıları düzgün bir şekilde ayarlamayabilirler. In The Heart Of The Sea filminde başımıza birkaç defa geldi. Hem filme olan konsantrasyonunu bozuyor hem de çok rahatsız edici olup kimi bünyelerde baş ağrısına da sebep olabiliyor. İlk iki 3D deneyimim Türkçe dublajdı ve hiçbir sorun yaşamadım ancak altyazılı izleyeceksen altyazı sıkıntılı olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Mart 2016; 0:23:39 >

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Zaten sinemada dublaj tercih eden biriyim o yüzden sıkıntı olmayacaktır. En kısa zamanda bir 3 boyutlu filme gideceğim o halde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzun süre o şekil ekrana bakacağın için bir süre baş ağrısı ve gözde yaşarma da yapabilir

• Lens takabilirsiniz.Bende gözlük ve lensi ayrı ayrı kulllanıyorum.En rahatı

• Gözlük kullanan birisi olarak 3d gözlüğü normal gözlüğün üzerine takıyorum herhangi bir problem yaşamadım. Ne baş ağrısı ne burun ağrısı. 3d gözlük eskiden çok ağırdı sinema tarafından verilen kaliteli olanlar sonradan 2 tl ye satılan gözlüklere geçildi. O ağır gözlüğü takarken bile bir sıkıntı ile karşılaşmadım.
  • Citizen kullanıcısına yanıt
    Neden böyle bir mesaj attığını anlayamadım. Yeni bir çökme habercisi mi acaba..

• Test

• 3D filmler sinemada pek iyi olmuyor. 2D'nin kalitesini tutmuyor maalesef.

Genelde daha bulanık ve hareketler akıcı değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de 1.50 - 1.75 ikisi. Belki herkesin başına geliyordur ama sinemaya gözlük takmadan gidiyorum ve bazı sahnelerde altyazıya odaklanamıyor gözüm. Sanırım 3D gözlükten kaynaklanıyor.
  • Yıllardır 3d filmlerde gözlük üzerine takarım 3d gözlüğü alıştıktan sonra sorun teşkil etmiyor.Dert edilecek bir şey değil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.