Şimdi Ara

Aynı Filmi Birden Fazla Kez İzleyebilir misiniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genelde çok sevdiğim filmleri, yakınlarıma, yakın arkadaşlarıma izlettiririm.Onlara izletirken de, biraz bakarım kaçarım, siz devam edersiniz derim her defasında.Ama hiç gerçekleştiğini görmedim, sonunu görürüm yani. :D
  • Genelde herkesin beğendiği benim beğenmediğim filmleri izlerim tekrar bende mi sorun var diye

Bi de tv de lotr harry potter filan verirlerse ve işim yoksa izlerim tekrardan
  • 100 kereden fazla izlediğim filmler var
    Bana göre beğendiğiniz her filmi en az iki kere izlemek gerekir Zira filme ve detaylarına ancak bu şekilde hakim olabilirsiniz
  • Çok iyi bir filmse özellikle konusu ağırsa daha sonra izlerim.Ama kemal sunalın filmlerini kaç defa izledim bilmiyorum adam izletiyor yahu
  • matrix,
    lotr,
    the godfather üçlemeleri sayısız kez

into the wild
    marvel filmleri
    forest gump

... daha baya varmış la .yazmıyom :D izlenebilir bence yani
  • İzlenir, izlerim, izlemezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise zamanlarında hergün Lotr izlerdik arkadaşlarla, kimse olmasa ben bir doz miğfer dibi savaşı alır kapatırdım Hala arada açarım, hatta bu filmin eskimesini ve oyuncuların yaşlanmasını falan bile istemiyorum üzülüyorum resmen Bir ara bunalıma girmiştim, bu adamlar şimdi ne yapıyor acaba yada bu filmi böyle manyakça seven tek benmiyim diye

Onun haricinde David Lynch filmleri bence en az 3 er kez izlenmeli özellikle mulholland drive Ekstradan Sin City de iyi gider.

• titanic 15
    kasimda ask baskadir 5
    gladyator 4
    yesil yol 4
    esaretin bedeli 3
    piyanist 4
    olu ozanlar dernegi 3
    kardes gibiydilr 3
    v.s.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matrix'i 10 dan fazla izledim.
    Amerikan pastasını ilk izlediğimde liseye yeni başlamıştım o anlık gazla rahat 1,2,3 filmlerini 5 den fazla izlemişimdir.
    Aynı şekilde sex drive filmini de 3 den fazla izledim.

ama bu yukarıda saydıklarım arasında sadece matrix birden fazla izlenmeyi hak etti

+ bonus

fight club'ı da rahat 3 den fazla izlemişimdir
  • Harry Potter Felsefe Taşı ve Azkaban Tutsağı'nı rahat 30 kere izlemişimdir. Küçükken her gün izlerdim. Bir ara replikleri ezberlemiştim
  • BTTF serisini 10 yıl kadar ayda 2 kez izlerim. Seri 3 filmden olusuyor.

3 film ayda 2 kezden 6, 6x12 ay senede 72 kez. Yani 10 senede 720 kez. Fena rakam degil ha?
  • bu soru bana sorulmaz. seversem izlerim.
    bir keresinde sevdigim bir filmi sinamadan cikip tekrar bilet alıp bir sonraki senasına girmiştim

filmin ismi : payback
  • güzel filmse izlenir neden izlenmesin.
  • Bende izlediğim bir filmi asla izleyemiyorum , sadece 2 istisna dışında rocky serisi ve T2
  • İzleyebilirim tabii.
  • Eğer o film pulp fiction ya da usual suspect se her zaman izlenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metric

Bunu ben hayatta yapamam. En favori filmim dahi olsa, yine de 2. kez izleyemem bir filmi.
    Çok sevdiğim filmlerdeki detayları ilk seferde anlayamam. bunları öğrenmek de iyi olur aslında, fakat bunları izleyerek öğrenmek yerine internetten araştırmayı tercih ediyorum hep.
    bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum.

8 kere izlediğim filmler var benim
  • 2 veya daha fazla izlediğim filmler genelde komedi ve aksiyon. Komedi izleyeceksem eğer aradan uzun zaman geçmiş olması ve esprileri hatırlamıyor olmam gerek.Dram filmlerini kesinlikle 2. defa izlemem belli başlı yapımlar hariç.
  • İnternet'de veya sinemada izlediğim bir filmi,
    Tekrar özel olarak internetden veya CD'sini alıp izlemem ama,
    TV'de çıkarsa izlerim if]
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.