Şimdi Ara

Aynı Filmi Birden Fazla Kez İzleyebilir misiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir zamanlar canım sıkıldıkca rocky ızledıgımı bılır bırde how i met your motherın her bolumunu en az 4 kere ızlemısımdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Aynen Kemal Sunal filmlerini kaç kez izlediğimi hesap bile edemiyorum

Ben de aynı şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevdiğim filmleri ara ara yeniden izlerim. Örneğin 6 sezonluk Lost'u 4 sezonluk prison break'i 2 defa izledim. (Dizi ama bu konuda örnek oluşturması açısından söylüyorum.)
  • 300 ve matrix ilk filmini 4 5 defa izlemişimdir. Başakada hatırlamıyorum tekrar izledigim bir yapım öregin lord of the ring 10 saat tekrar izleyemem
  • Geçen hafta manyak gibi her gece Fight Club'ı izliyodum. En sonunda abim doğum günümde ceket aldı da bitti bu eziyet
  • Starship Troopers'ı sinemada 3 defa seyrettim,sonra vcd'sini almıştım daha sonrada Blu-Ray'ini aldım 60 defa falan seyretmişimdir
  • lotr.özellikle bazı sahneleri yüzlerce kez izlemişimdir.
  • Beğendiğim filmleri defalarca izleyip ezberlediğim bile olmuştur. En basit örneği hababam sınıfını herkes en az iki kere izlemiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

Ben 6 ayda bir bi fight club almazsam krize giriyorum

• İzlerim
    İzledim
    İzleyeceğim
    Varmı başka sorusu olan ?
  • izlediğim filmi beğendiysem tekrar tekrar izlerim no problema
  • İzlerim birçok sevdiğim filmi defalarca izlemişimdir.
  • Gladyatör'ü 7 kez izledim, seversem bir iki kez daha filmleri izleyebilirim.
  • esaretin bedeli 20-25 kez izledim.bir o kadar daha izlerim.senaryo-oyunculuk-gizem-gerilim-dostluk.bir filmde olabilecek herşey var.birde şaban oğlu şaban belki 100 kez izledim.hala izlerken gülebiliyorsam niye izlemeyeyim.
  • Genel olarak Christopher Nolan filmleri defalarca kez izlenmelidir.Çünkü ilk izlediğinizde farketmediğiniz birçok ayrıntıyı yakalıyorsunuz.
  • Çok etkilendiğim filmleri izliyorum. Star Wars serisinde iyice abartmıştım. Her gece SW izliyordum. Seri bitiyordu yine başlıyordum.
  • Fazla beğendiğim ve sahnelerini , diyaloglarını bile özlediğim filmleri tekrar izleyebilirim. Mesela ;

Pulp Fuction
    LOTR serisi
    Yeşil yol
    into the wild
    Forrenst Gump
    Esaretin Bedeli
    ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

Ben 6 ayda bir bi fight club almazsam krize giriyorum

Everytime, Tyler gives the rules.

Fight Club'ı, 4 ya da 5 kere izlemişimdir. Televizyonlarda tekrarları verildiğinde zamanım izlerim. Nadiren de 2 kere izlediğim olur.
  • güzel soru, güzel başlık. açana teşekkürler. film arşivi yapanları bu vesileyle uyarayım. dönüp tekrar izlemeyeceğiniz filmler için yok yere zamanınızı ve harici hard disk için paranızı harcamayın lütfen.

kendinize şunu sorun; bu filmi bir kere daha izlemek ister miyim? eğer cevabınız evet ise bu tarz filmlerinizi arşivleyin diğerlerini izledikçe shift + delete tuş kombinasyonuyla uçurun. siz yapmazsanız günün birinde adi bir virüs bu işi büyük keyifle yapacaktır. hiç şaşmaz. etraf kocaman arşivini virüslere kurban eden zavallılardan geçmiyor. hem böyle bir arşive gerek de yok. emin olun.

soruya benim vereceğim cevap ise yukarıda yazdığım gibi; bu filmi bir kere daha izlemek ister miyim? evet diyorsam hem izliyorum hem de harici diske atıyorum.

The Dark Knight Rises filmini IMAX salonda gece 12:30 seansında ikişer kere yine Titanic filmini 1998 yılında iki kere seyrettim.

Orijinal altyazıyla izlediğim ve sevdiğim filmlere tvde denk gelirsem bakarım.

Bu arada şunu da belirteyim. Hiçbir filmi ilk kez tvde izlemeyin. Artık kesilmeden filmler yayınlanmıyor. O filmlerin illa ki en azından 4-5 dakikası çöpe gidiyor. Bazen bunlar en önemli sahneler olabiliyor. O yüzden siz siz olun bir filmi ilk kez tvden seyretme hatasına düşmeyin. indirin torrentten ayarlayın altyazısı bağlayın tvye olsun bitsin. sonra tvden gene izlersin Sırf ne hale getirdiklerini görmen için.

Başlık güzel arada yazarım.

• Sevdiğim filmleri birçok kez izlemişimdir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.