Şimdi Ara

Aynı Filmi Birden Fazla Kez İzleyebilir misiniz? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
2.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bazı filmler var ki 100 kere bile izlenir.
  • yeşilçamdan birçok filmi defalarca izlemişimdir, yabancı ise forrest gump, fight club ve catch me if you can sayabileceğim filmler...
  • Lotr ve Hobbitler
    Kemal Sunal ve Jackie Chan filmleri defalarca izlenebilir.
  • İzledigim filmi bir daha izme ihtimalim %1 su zaman kadar transformers ve Harry potteri izledim onu aklimdan cikti icin.
    Hatta transformersda colde savasilan filmi aklima geldi onu es gecmistim 2. Olmasi lazim 1.3 izlemistim.
    Yukaridaki arkadasin dedigi gibi o filmleri izlersin ama ayni filmi 2 .kez bir kac ay icinde izlemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red01 -- 27 Kasım 2014; 10:24:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 defa izlediğim filmler bile olmuştur
    Lotr
    Alien
    Rocky
    Blade
    Resident Evil
    Police Academy vs.
    İlk izlediğin gibi olmuyor ama sevdiğim filmleri tekrar izlerkende yinede zevk veriyor.Geçen Shawshank Redemption'ı tekrar izledim 5-6yıl olmuştu izleyeli o sürede 900+ film onlarca dizi aradan geçti ne kadar sonunu hatırlasamda arada unuttuğum şeyler vardı.
    Birde eskiden tvde izlediğim filmler önce dvd sonra bluray olarak tekrar izlediğim oldu.Sırada 4k 3d var :)
  • The Dark Knight'ı 6 kere izledim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun bi süre geçtikten sonra izlenebilir 1 2 sene arası
  • 2.kez izlemem için üstünden aylar geçmesi gerek.Aynı hevesi ve merağı yakalamak gerek.Ayrıca birazda unutmak gerek filmi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.