Şimdi Ara

Aynı Filmi Birden Fazla Kez İzleyebilir misiniz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lord Of The Rings 'i senede en az 1 kez 9 saat boyunca ( akşam 6 dan sabah 4 e kadar molalarla beraber) izlemezsem olmuyor :D Bugün de başlarım akşam

• Fingolfin. kullanıcısına yanıt
    LOTR gecesii bu gece benim için
  • Bu arada beğendiğim filmleri denk geldiğinde izlerim mutlaka

Ayrıca; 6 ayda 1 de "LOTR GÜNÜ" düzenliyorum. Seneye kısmetse üçleme olarak "HOBBIT" de işin içine girecek ki o zaman gör sen şenliği... 24 saat Orta Dünya....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matrix serisini temiz 50 kere izlemisimdir. Cok ciddiyim

• Sadece ice age serisini 5 kere bitirdigimi bilirim.

• Blackwater kullanıcısına yanıt
    body of lies filmini 4-5 kez izledim
    hatta uçakta izleyemedim , taktım sadece sesleri dinleyerek filmi gözümde canlandırdım , güzel oldu
  • Kişi beğeniyorsa her film tekrar tekrar izlenir. Her izleyişte ayrı ayrıntı yakalanır zaten.
  • ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:25:13 >
  • izlerim . Clockwork orange'yi mesela 4 kez izlemişimdir . Shining'de öyledir . Onu da 3 kez izledim

• Hafızamı seviyorum, belli bir süre sonra bu 1-2 yıl oluyor genelde unutuyorum. Ve filmi tekrar büyük bir keyif ile izleyebiliyorum
  • Hafızam çok iyi olduğu için bi flimi kolay kolay unutmam her ayrıntıyı yakalarım izlediğimde, o yüzden izlediğim flimi tekrar izlemem en azından kısa vadede.
  • yeterki bana hitap etsin gerisi mühim değil
  • 16 17 kere kolpaçinoyu izlemistir adamlar güzel film yapmıslardı abı halada ızlerım bastan :D
  • izlerim çünkü filmler unutuluyor. en azından ben unutuyorum. hem tekrar izledikçe görmediğiniz şeyleri görebiliyorsunuz.
  • izlenecek film var izlenmeyecek film var.
  • The Dark Knight'ı 10 kere izledim, bunların 3'ü bir hafta içersinde Sinema'da.
  • Tears of the Sun filmini en az 50 kere izlemişimdir . sırf son sahnesi için. tüylerim diken diken olurdu . bilgisayar yokdu . ilk kasetde o vardı . rusçaydı bide . sadece izlerdim . hergün .
    bide lotr serisini . ne kadar izlesem az halada izlerim .
    karayıp korsanları ve fast furious serisinide unutmamak lazım . kült filmleri pek tekrar izlemem .
  • Star Wars'u hep izlerim ama hiç sıkmaz.
  • Çok çok seversem ikinciye de izlerim.Mesela Interstellar'ı sinemada iki kez izledim,bluray düşsün bir kaç defa daha izlerim.

• İzlemekten zevk aldığım filmleri birden fazla izlemişimdir. Örnek; Jackie Chan ve Kemal Sunal filmleri.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.