Şimdi Ara

Aynı Filmi Birden Fazla Kez İzleyebilir misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
2.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Izlerim tabiiki de. Batman TDK'yi 15 kez izlemişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 23 Eylül 2013; 0:20:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece beni fazla etkileyen veya güldüren filmleri
  • Çok hoşuma giden filmleri 5-6 kere bile izlediğim olmuştur.
  • Beğendiğim bir filmi sıkılmadan art arda izleyebilirim.

• Yüzüklerin Efendisi serisi
    Matrix
    Pulp Fiction
    Star Wars
    ve Şaban filmlerini kaç kere izledim bilmiyorum, yine izlerim, bağımlıyım
  • bu site yüzündenhttp://yify-torrents.com/home izlediğim filmleri tekrar izliyorum.
  • Beğendiğim filmleri defalarca izlerim.

• [Deleted by Admins]
  • hangimiz zamanında Ramboyu vs 50 kere izlemedikki.. bunların dışından forrest gump ı hiç izleyecek bişe bulamadığımda tekrar izlerim.. hiçde sıkmıyor
  • Leon'u 4 kez izledim
  • Filk güzel olduğu zaman hiç farketmez,her türlü defalarca izlerim
  • Çok nadirdir onda da elimde izlenecek film kalmamıştır maksat vakit geçirmek içindir,
  • hızlı ve öfkeli serisi + jason statham'ım bütün filmelrini tekrar tekrar izlemisimdir sıkılmıyor insan kacıncı dakikada ne olacagını biliyorum bütün filmlerde ama tekrar izliyorum ama diger filmleri kolay kolay izlemem.
  • Bazen olur bi filmi 6 7 kere izlerim. Bazılarını ise haftada bi sevdiğim sahneleri izleye izleye bitiririm.
  • Ben 6 ayda bir bi fight club almazsam krize giriyorum

• sevdiğim filmleri 2 defa izliyorum ama araya bayağı zaman giriyor tabi
  • ben 5 6 senedir hergün yatmadan önce bi film veya dizi bölümü izlerim... istisnaları düşersen yılda en aşağı 300 film eder. haliyle 2 3 sene önce izlediğim bi filmi unutuyorum sadece adı ve koca filmin en fazla 1 sahnesi aklımda kalıyor bazen adı bile kalmıyor tekrar denk gelip izlerken lan ben bunu izlemiştim galiba burayı hatırlar gibiyim dediğim oluyo

dolayısı ile hafıza tazelemek için bi filmi 2 3 kere izlediğim çok olmuştur. en son apocalypse now ı tekrar izledim 3. yada 4. izleyişim oldu sanırsam...

yoksa her sahnesini, olaylarını, işleyişini, sonunu vs. hatırladığım filmi tekrar izlemem, niye izliyim onca izlenmeyi bekleyen film varken

• Yüzüklerin efendisini defalarca izledim, Kung fu Panda'yı defalarca izledim, Karayip Korsanlarını defalarca izledim, Amelie'yi tekrar izliyecem. Daha bikaç defa izlediğim kim bilir kaç film var. Film iyiyse bi defa izlemekle sıkılmam şahsen.
  • Lotr 3 filmi toplam 30dan fazla izlemiş olabilirim. Star Wars 3 er kere. Kemal Sunal filmlerini de ne zaman denk gelsem izlerim.

• Aynen Kemal Sunal filmlerini kaç kez izlediğimi hesap bile edemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.