Şimdi Ara

YARIŞMA İPTAL OLMUŞTUR (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
0
Favori
4.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git

YARIŞMA İPTAL OLMUŞTUR

(En Son Oy Tarihi: 21.3.2006)
Giriş
  • Amma abarttınız ha,bu bir eğlence diyo adamlar daha hala saçma saçma yorumlar yapıyorsunuz.Güzelde bir eğlence,hoşuna gitmeyen gelip oy kullanmaz okadar basit.Fazla abartmayın vede büyütmeyin bence.

Dark_Mage sen moralni bozma,bu millet böyledir işte eklersin niye ekledin derler,eklemezsin niye eklemedin derler,bitmez bunların derdi.İsteyen katılsaydı ağır abilik yapıp katılmayın, sonradan dır dır yapın yok böyle birşey.Post sayısı seni adam yerine koymamız için yeterli değil,+1 le,zart zurt msjlarla arttırmayı herkes biliyor.Bi kişi çok kassa 10 günde albay olur be,biz forumun tadını çıkarıyoruz sizler gibi komplekslilerin arasında bu hernekadar mümkünse

Adam kendini askeriyede sanıyor sanki gerçek komutanmış gibi töbe töbe

• quote:

Orjinalden alıntı: Dark_Mage

Yarışmanın üst konu olmasından rahatsız olan arkadaşlara önemle duyuruluryarışmayı üst konudan çıkarttırdım , mutlu oldunuzmu acaba

evet oldum

Üst konu yapılacak bir sürü şey varken bunun gibi ego tatmin amaçlı bir konunun yapılması beni çok üzdü

• komodor lafın bana mıydı?
  • K O M O D O R
    bu kimin Fake nick'i
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

komodor lafın bana mıydı?

Bir kısmı sanaydı,ayıp ediyosun Dark_Mage'e bence..Ne güzel gidiyodu yorumlar faln yapıyodun bir anda değiştin,bunlara gerek yok.Ama yanlış anlama lütfen Bizler aynı forumun müdavimleriyiz,burası askeri bir birlik değil.

Asıl lafım ThR'midir nedir o şahsa,bölük komutanı mı bu yahu
  • 2 tane lüzumsuz adan geliyor konunun içine edip gidiyor yani sizene üst konuysada alt konuysada iyiysede kötüysede biz aramızda bir eğlence düzenledik hoşuna giderse buyur katıl yok sarmadıysa uğurlar ola neden yani bu çok bilmiş edalarıyla bi topiğe giripte ukelelık taslama merakı çözemedim gittiayrıca burada oy kullanan ve topiğe ilgi gösteren yüzlerce üyeyide görmezlikten gelmeyin lütfen
  • Dark_Mage e kötü birşey mi dedim?Ekle demedim ama ekledi olsun dedim.Söylediğim lafın arkasındayım.Ama bir bakıma ty® da haklı.Günde yüzlerce konu açılıyor.Konu dışına gelenlerin haddi hesabı yok.Ben öngördüğüm adamları söyledim.Eğer onları ekleseydi farklı sonuçlar çıkabililirdi.Onlar burda değil diye tanınmıyor mu?
    Neyse konunun uzamasına gerek yok.İsteyen katılır oy unu kullanır.Birinci olan sonuçta bi ödül almıyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Dark_Mage e kötü birşey mi dedim?Ekle demedim ama ekledi olsun dedim.Söylediğim lafın arkasındayım.Ama bir bakıma ty® da haklı.Günde yüzlerce konu açılıyor.Konu dışına gelenlerin haddi hesabı yok.Ben öngördüğüm adamları söyledim.Eğer onları ekleseydi farklı sonuçlar çıkabililirdi.Onlar burda değil diye tanınmıyor mu?
    Neyse konunun uzamasına gerek yok.İsteyen katılır oy unu kullanır.Birinci olan sonuçta bi ödül almıyo.

Doğrusu budur işte
  • Arkadaşlar kendi aramızda eğlenelim birlikte el birliğiyle güzel birşeyler yapalım dedik kimseye hakaret ve küfür etmedik ama ne yazıkki bunu bile başaramadık bir kaç kendini bilmezin yüzünden yarışmaya olan heyecanımız kayboldu artık sadece seyirci olarak bu forumdayım oy vermeyin lütfen yarışma iptal olmuştur
  • Topic tarafımdan kilitlenmiştir. İşi gücü bırakıp burada mesaj silmek ile uğraşamayız. Zırt pırt şikayet geliyor topic'den. Topic'e özel moderator atamak gibi şansımız da yok.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.