Şimdi Ara

YARIŞMA İPTAL OLMUŞTUR (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
0
Favori
4.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

YARIŞMA İPTAL OLMUŞTUR

(En Son Oy Tarihi: 21.3.2006)
Giriş
  • Piêr Dé Sans(ZoGeL) 26% (31) yorumsuz...
  • Yarışma tam gaz walla
  • Listedekiler konu dışının en popüler kişileri mi şimdi

kime göre?

neye göre?

birde üst konu olmuş topic
  • La piere eski nickini eklemişsin.bana da speedyvg ekler misin?ilahi adalet..
  • Birisi oy versin bu ne ya 31 de kaldık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pergamos

Listedekiler konu dışının en popüler kişileri mi şimdi

kime göre?

neye göre?

şu an için 117 tane üyenin fikrine göreyarışma sonunda belkide yüzlerce üyenini fikrine göre popüler.
    bilmem anlatabildimmi bu kadar insana saygısızlık etme hakkını kendinde nasıl buluyorsun nasıl bir adamsın sen

• bu anlamsız yarısta (eglencede) oyumu MARESAL e verdım.hayrını gorun...
  • yarışmaya katılan üye sayısı şu an için 126 , oy kullanan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürleryarışmamız tam gaz dewam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Mage -- 21 Mart 2006; 9:44:20 >
  • Lo@ding
  • quote:

kime göre?

neye göre?

aynen neye gore secim yapılıyor ve okadar onemli konuların arasında neden nasıl ust konu oluyor anlamıyorum.. bari kim en yakısıklı, kim en karizma gibi topicleride ust konu yapalımda foruma bir katkısı olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

quote:

kime göre?

neye göre?

aynen neye gore secim yapılıyor ve okadar onemli konuların arasında neden nasıl ust konu oluyor anlamıyorum.. bari kim en yakısıklı, kim en karizma gibi topicleride ust konu yapalımda foruma bir katkısı olsun.

burada laf salatası yapacağınıza gidin açın bir konu ve yönetimdende talepte bulunun olsun üst konu ama siz üretmek yerine gereksizce eleştirmekten başka bi iş bilmezsinizki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Mage -- 21 Mart 2006; 10:56:46 >

• Ty® bence bunun üst konu olmasının sebebi sürekli bu konunun tekrar tekrar açılmasını engellemek.Abi hergün aynı konu açılır mı ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark_Mage

quote:

quote:

kime göre?

neye göre?

burada laf salatası yapacağınıza gidin açın bir konu ve yönetimdende talepte bulunun olsun üst konu ama siz üretmek yerine gereksizce eleştirmekten başka bi iş bilmezsinizki

Dark_Mage
    Katılım zamanı: 13 Kasım 2005
    M A R E Ş A L
    Katılım zamanı: 8 Aralık 2005
    @WP VOLK@N
    Katılım zamanı: 19 Ekim 2005
    Guitarist
    Katılım zamanı: 19 Ocak 2006
    Piêr Dé Sans
    Katılım zamanı: 1 Mart 2004

çogunuz forumda daha yeni (Piêr Dé Sans haric).Sizden cok eskiler var burda listeye girmesi gereken. neye gore yada kime gore derkeni sen anlamamısın. bende burda tanıdıgım kisileri listeye alır bir anket yaparım. hele birde ust konu yaptırınca onemli birseymi gibi gosterip oyda toplarım.

eleştiri yaparken once bir arastır bakalım. sen bunları yazmadan once hic baktınmı benim nasıl konular actıgıma yada nasıl cevaplar yazdıgıma. tabiki hayır. ama bunun uzerine gidip bakarsın simdi . benim acıtgım sana gore gereksiz konuların linkini buraya yazarsın yok sunu acmıssın bunu acmıssın diye. bulursunda belki. sorun degil ama onemli olan elestiri yapmadan once elestiri yapacagın kisi hakkında bilgi sahibi olman elestiri yaptıktan sora degil.

burada laf salatası yapacağınıza gereksizce eleştirmekten başka bi iş bilmezsinizki
    terbiyeli olalım.

• sende aslını bilmediğin konulara daha ılımlı yaklaş , yarışmadan önce 3 gün boyunca duyuru yapıp herkesi davet ettik sadece bu 5 kişi başvuruda bulundu yarışmada ona göre düzenlendi , bilmem anlatabildimmi
  • Ben beni listeye yaz demedim.Benim için tanınmış kişilerin adını yazdım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kime göre?

neye göre?

Dark_Mage
    Katılım zamanı: 13 Kasım 2005
    M A R E Ş A L
    Katılım zamanı: 8 Aralık 2005
    @WP VOLK@N
    Katılım zamanı: 19 Ekim 2005
    Guitarist
    Katılım zamanı: 19 Ocak 2006
    Piêr Dé Sans
    Katılım zamanı: 1 Mart 2004

çogunuz forumda daha yeni (Piêr Dé Sans haric).Sizden cok eskiler var burda listeye girmesi gereken. neye gore yada kime gore derkeni sen anlamamısın. bende burda tanıdıgım kisileri listeye alır bir anket yaparım. hele birde ust konu yaptırınca onemli birseymi gibi gosterip oyda toplarım.

eleştiri yaparken once bir arastır bakalım. sen bunları yazmadan once hic baktınmı benim nasıl konular actıgıma yada nasıl cevaplar yazdıgıma. tabiki hayır. ama bunun uzerine gidip bakarsın simdi . benim acıtgım sana gore gereksiz konuların linkini buraya yazarsın yok sunu acmıssın bunu acmıssın diye. bulursunda belki. sorun degil ama onemli olan elestiri yapmadan once elestiri yapacagın kisi hakkında bilgi sahibi olman elestiri yaptıktan sora degil.

burada laf salatası yapacağınıza gereksizce eleştirmekten başka bi iş bilmezsinizki
    terbiyeli olalım.

Ty® aynısını şimdi ben diyecektim

bide üst konu olmuş yaa yuh!

• quote:

Piêr Dé Sans seni yarışmacı olarak kaydettim haberin olsun anket pazar günü 11:00 itibariyle oylamaya açılacak

bu mesajımın hemen ardından sohbet dewam etti ve bende seni ekledim ekleme demedin
  • İnan o mesajını dün sabah gördüm.Eklemiştin zaten.O yüzden de sil demedim.Mesajını görseydim ekleme derdim.Benim bu yarışmaya katılma gibi bi niyetim olsaydı başında ekle derdim.Ama önemli değil ekleyip eklememen.Dert değil.Sorun etmem.Niye ekledin de demem.Sen öyle uygun görmüşsün , oldu dedim bende.Forumda beni tanıyan bilenlerin sayısı az olmuş fazla olmuş pek bi önemi yok.Beni tanıyanlar tam olarak tanısın , yanlış tanımasın yeter.
  • Yarışmanın üst konu olmasından rahatsız olan arkadaşlara önemle duyuruluryarışmayı üst konudan çıkarttırdım , mutlu oldunuzmu acaba
  • Benim zaten boyle bir yarısmaya girme ihtiyacım yok cok populerde degilim olmakta istemem. Kalsın. sadece orda hakkı cignenen kisiler var ama sen olayı kisisel algılıyorsun.

burda son msg yazıyorum cunku konunun raiting i artıyor. o açıdan.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.