Şimdi Ara

YARIŞMA İPTAL OLMUŞTUR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
0
Favori
4.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

YARIŞMA İPTAL OLMUŞTUR

(En Son Oy Tarihi: 21.3.2006)
Giriş

Orjinalden alıntı: M A R E Ş A L

quote:

Orjinalden alıntı: Dark_Mage

ulen bari 1 oy alsakda madara olmasak

Darki sen kime verdin,0

benim oy wolkan a gitti

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: M A R E Ş A L

quote:

ulen bari 1 oy alsakda madara olmasak

Darki sen kime verdin,0

benim oy wolkan a gitti

Darko sen hiç ölme emi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M A R E Ş A L -- 19 Mart 2006; 12:08:53 >

• kendime oy verecek degilim elbet
  • millet oraya bissürü aday dedi senin yaptıın işe bak olmamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

millet oraya bissürü aday dedi senin yaptıın işe bak olmamış

Sen git resim ekleyeceğin başşka yer bul
  • Şuraya bak yurdum insanı beğenilmeye ne kadar hevesli. Gün aşırı aynı konuyu açsan yine giren oy atan olur eminim. Zaten hali hazırda 3-5 tane var sanırım. Tv deki rakip güzellik yarışmaları gibi oldu forum.

Dark bende 'wolkan' a attım sen konu başında öyle demiştin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BIYIKLI

Şuraya bak yurdum insanı beğenilmeye ne kadar hevesli. Gün aşırı aynı konuyu açsan yine giren oy atan olur eminim. Zaten hali hazırda 3-5 tane var sanırım. Tv deki rakip güzellik yarışmaları gibi oldu forum.

Dark bende 'wolkan' a attım sen konu başında öyle demiştin.

• Aday olsaydım süpürürdüm oyları..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guitarist

Aney gitarcı kardeşimde vardı di mi? Dur iki, üç tane 'föyyyk' alayımda sana da oy atayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BIYIKLI

quote:

Aney gitarcı kardeşimde vardı di mi? Dur iki, üç tane 'föyyyk' alayımda sana da oy atayım

Benide unuttun ya helal olsun
  • işiniz mi yok sizin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peradur

işiniz mi yok sizin?

Ben öğrenciyim
  • quote:

quote:

Sen git resim ekleyeceğin başşka yer bul

ne alaka bn kndimi aday olarak gostermiorm daa 1000 post olmamış toy adam ları aday yapıosnz,2 günlük adam nası populer olcaksa

resmen kendin cal kendin oyna olayı olmuş topic zten baksan topu topu 10 tane adam yazı yazmış buraa

he pardon pier e ayıp olmasın o buranın eskisidir bnmde oyum ona

• quote:

iyide kendileri başvurmadıki adamın adını habersiz eklesek bu seferde bana sordunmuda yazdın dese ne cevap verecegiz
  • quote:

lo@ding e çok fazla oy var ama kendi yok

bak bu mesajlada önerilen birini uyarmışım ama yinede katılmadı yarışa
  • Zamanında açtığım kopyasını yapmış aradaki tek fark üye sayısı fazla vede forum genelini kapsıyo benim ki bi bakın...http://forum.donanimhaber.com/m_1632651/mpage_1/key_havuz%2Cyapacam/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackbaba -- 19 Mart 2006; 13:09:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: crackbaba

Zamanında açtığım kopyasını yapmış aradaki tek fark üye sayıs fazla bi bakın...http://forum.donanimhaber.com/m_1632651/mpage_1/key_havuz%2Cyapacam/tm.htm

forumda yarışma açmak sana özel olnasa gerek sen yaptın diye kimse yapamıyacakmı ayrıca bzim yarışmamız sadece konu dışıyla ilgili sen forumun geneliyle ilgili yapmışsın istersen gözlüklerini tak tekrar oku belki o zaman aradaki tek farkın yarışmacı sayısı olmadıgını görürsün

• quote:

quote:

Zamanında açtığım kopyasını yapmış aradaki tek fark üye sayıs fazla bi bakın...http://forum.donanimhaber.com/m_1632651/mpage_1/key_havuz%2Cyapacam/tm.htm

forumda yarışma açmak sana özel olnasa gerek sen yaptın diye kimse yapamıyacakmı ayrıca bzim yarışmamız sadece konu dışıyla ilgili sen forumun geneliyle ilgili yapmışsın istersen gözlüklerini tak tekrar oku belki o zaman aradaki tek farkın yarışmacı sayısı olmadıgını görürsün

Sorry Özür Editlendi......

• konu dışındakileri fazla bilmem. nickinde awp yazdığı için oyum volkana gitti
  • quote:

quote:

quote:

Sorry Özür Editlendi......

anlayışın için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.