Şimdi Ara

Yarışma: MONSTER TULPAR T7 V2.3 VİDEO İNCELEMESİ - Güncel Oyun Videoları Eklendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
5.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumlar nedense yeni hesaplardan arkadaş güldürüyorsunuz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya kadar gelip yorum yapmaya zahmet edeceğine iki tane inceleme videosu çekseydin keşke başka yarışmacılarınkini kullanmak zorunda kalmazdın. Komik duruma düşüyorsun, kolay gelsin. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfa54

Buraya kadar gelip yorum yapmaya zahmet edeceğine iki tane inceleme videosu çekseydin keşke başka yarışmacılarınkini kullanmak zorunda kalmazdın. Komik duruma düşüyorsun, kolay gelsin. :)

imkanım ve vaktim yok çekemedim. Kendi incelememi kendim yazdım, fake hesapla uğraşmadım dostum, neyse sonuçlarda belli olur zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel bi çalışma olmuş ellerine sağlık....
  • bilal kahya B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ilginize
  • hocam harika olmuş şimdiye kadar bu kadar ayrıntılı bir çalışma görmemiştim emekleriniz fevkalede devamını bekliyoruz...
  • ragnarog R kullanıcısına yanıt
    ilginize teşekkürler varsa eksiğimiz söyleyin dolduralım
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • arkadaşlar konuyu gelistirmek istiyoruz tavsiyelerinizi bekliyoruz

• intro'nu çalmak isterdim kendi videom için :) oyun çekimlerinde bf4 inceledim , high 30 fps veriyor... bendeki laptop 4700mq , 16gb ram , 870m , high ayarda min 50 fps ortalama 55-60 arası kaldıki zavod haritasında online oyunda hemde , Sayende 770m ile 870m arasında farkı net anlatmış olduk videoları inceleyen arkadaşlara ... ilk msj'da fraps neden eklemedin diye yazmıştım msı programı dikkatten kaçmış video 1080p çekip dikkatlice bakınca göründü .... benim videoyu incelemeni isterim .. emeğine sağlık
  • CryTurkiye-44peace44 kullanıcısına yanıt
    eet intro outrolara ugrastik arkadasla bayada eglenceli editle ugrasmasi zamanin varsa tavsiye ederim baya zaman aliyor çünkü dusuk cozunurlukte msi in fps tablosunu gormek zor olabiliyor haklisin benim oynadigim gibi izlenicek hesabimi yaptigim icin fraps acmak aklima gelmedi iyi olurdu aslinda seninde videonada yarin yorum atarim ins izleyip iyi geceler @CryTurkiye-44peace44

• CryTurkiye-44peace44 kullanıcısına yanıt
    evet 770m ile 870m arasinda ciddi bir fark var bende senin 870m i calmak isterdim acikcasi

• up
  • nfa54 N kullanıcısına yanıt
    güzelbi inceleme olmuş başarılar :)
  • badem2525 kullanıcısına yanıt
    tesekkurler sanada

• up

• up
  • up

• yorumlarınızı bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.