Şimdi Ara

Yarışma: MONSTER TULPAR T7 V2.3 VİDEO İNCELEMESİ - Güncel Oyun Videoları Eklendi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
5.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsheitan

Paylaşım için teşekkürler

ben teşekkür ettim
  • güncel
  • up!
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • up

• Grafiklerin akıcı olması gerçekten çok ayrı bir keyif katıyor oyuna performans konusunda iyi olduğunu zaten videolarla göstermişsin peki oyun oynarken ısınma durumu nedir benim merak ettiğim bir diğer konu da bu kardeş

• hacelyus H kullanıcısına yanıt
    bileşenlerin sıcaklığı cok yükseklere çıkmıyor ekran karti 75 dereceyi goruo cogu oyunda.kasa olarakta ust tarafi serin alt tarafi baya bir sicak oluyor yani dizinizin üstünde oyun oynamaktan kacinin benim gibi baldirinizi cifte kavrulmus sekilde bulabilirsiniz

• Bir firmanın olumlu olduğu gibi illaki olumsuz taraflarıda vardır.Bunu ne siz nede şirket inkar edebilir.Firma hakkındaki düşünceleriniz nelerdir.(Özellikle olumsuzlar olursa daha güzel olur bi pc alırken herkes iyi tarafından bakar ki buda alıcıya dezavantaj olarak yansır her zaman.)
  • WoundTwister W kullanıcısına yanıt
    haklısın kardeşim bilgisayarı aldığım zaman yaşadığım sıkıntıları ilerde yazmayı düşünüyorum zaten
  • Hocam videoyu bilgisayarıma indirmiştim sonra daha detaylı izlerim diye (inş. problem olmamıştır bu ) izlerken şunu fark ettim ki donanımları sayma kısmıyla zaman çok geçmiş bunun yerine(veya yanına) CPUID ekran görüntüsü koysan daha iyi olabilirdi bence bu sayede hem kafa karışıklığı olmamış olur hem de videoda anlatman için daha az zaman harcamış olursun
  • başarılı çalışma olmuş. tebrikler
  • keremuzala kullanıcısına yanıt
    evet önceden planlamadan yaptığımız için videoyu bazı konuları gereksiz uzatmış olduk
  • ilgine teşekkürler
  • Bu gerçekten canavar.
    Abi Elinize sağlık. Gelecek videoları bekliyorum.

• en yakın zamanda inş.
  • Eline sağlık, oyun incelemeleri de başarılı.
  • ilgine tesekkurler

• up

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.