Şimdi Ara

Yarışmaya Var Mısın? ASUS, 1 Kişiye Rüya Oyun Sistemi Veriyor! (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.306
Cevap
41
Favori
56.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Her Kuyuya Taş Atan Deli

quote:

Orijinalden alıntı: jıgsawq

Bizim videonun değerlendirmeye alınmaması çok garip bir durum. Jürinin kurgudan anlamadığı, değerlendirdikleri ve kazanan videonun da hiç bir kurgu ögesi barındırmadığı çok açık.

Aynen. Başta dediğiniz mesajı veriyor mu, sürükleyici mi, kurgusu nasıl ve emek harcanmış mı kriterlerine göre kazanan videodan nesi eksikti acaba? Ve bir soru kazanan videoyu kaç kere izlersiniz, bizim videoyu kaç kere izlersiniz? 2.5 dakika konuyla alakasız konsol, oyun muhabbeti, 2.5 dakikada sıkıcı render muhabbetine göre dediğim gibi nesi eksik videonun? İki tane zoom efekti koyunca sanırım kurgu oluyor.

Sizin videonuzuda begendim fakat soyle bir durum var Mesut abilerin cektigi videoda tum videolari koyarak uzatmak istememisler.Once iki haftalik surecte eleye eleye o videolari secmisler ve aralarinda secim yapip o videoyu secmisler.Demek ki sizin, benim goremedigim bir eksigi gormusler ki o yuzden secmemisler.Tahmin etmek gerekirse konusmanin olmamasindan veyahut baska bir sebepten olabilir.Yarisma bitti kazanan belirlendi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayarını balkondan aşağı atan daha mesaj içerikli, daha sürükleyici, daha kurgu ve emek dolu yani. O video açıklamada olmasa sahibi demez ben niye yokum diye. Hatta kendini görünce şaşırmıştır bile. En son açıklama videosunda favorileri değerlendirirsin ki adamlar görür niye kazanamadığını. Benim şu an bildiğim tek şey, benim video o bilgisayarını balkondan aşağı atanınkinden daha kötü. Buradan bu anlaşılıyor. Özet falan diyorlar, ne özeti yahu? Dersin şu kadar video arasından 5 tane favori seçtik, onları değerlendireceğiz bilmem ne. Ha eğer benim video o balkon faciası videosundan daha kötüyse o jüri de gitsin kendini balkondan aşağı atsın.
  • yarışma bir daha ne zaman yapılacak
    bazıları 1 ay sonra tekrar yapılacak diyo bilgisi olan varmı
  • çarşamba günü mesut çevik ile canlı da sormak lazım
  • haftaya artık :d bi kaç kişi 1 ay sonra tekrar yapılacak mis mesut abi dedi demişlerdi eğer öyle birşey varsa güzel bi video çekmeyi düşünüyorum
  • katılıyorum bende şansımı denicem aslında şanssızım ama elimden geleni yaparım yine :D
  • iyi bi fikrin olduktan sonra yaparsın aslında
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

quote:

quote:

Bizim videonun değerlendirmeye alınmaması çok garip bir durum. Jürinin kurgudan anlamadığı, değerlendirdikleri ve kazanan videonun da hiç bir kurgu ögesi barındırmadığı çok açık.

Aynen. Başta dediğiniz mesajı veriyor mu, sürükleyici mi, kurgusu nasıl ve emek harcanmış mı kriterlerine göre kazanan videodan nesi eksikti acaba? Ve bir soru kazanan videoyu kaç kere izlersiniz, bizim videoyu kaç kere izlersiniz? 2.5 dakika konuyla alakasız konsol, oyun muhabbeti, 2.5 dakikada sıkıcı render muhabbetine göre dediğim gibi nesi eksik videonun? İki tane zoom efekti koyunca sanırım kurgu oluyor.

aynen hocam senin video kısa film gibi olmuş
    pc nin renderını yapan arkadaş gibi haksızlığa uğramışsın hocam

Birkan'la çekimlere başladığımızda '' uğraşmayalım bence tanıdık manıdık birine verirler pc'yi adaletli bir yarışma olmaz'' demiştim. Korktuğum başıma geldi sanırım.

Aynen öyle. Başka açıklaması mı var bunun? İşin daha beter tarafı, dedikleri kriterlere göre en iyi videonun hangisi olduğu ortada ama DEОžERLENDİRMEYE BİLE ALINMAMIŞ maalesef ve şu an niye kazanamadık bunu bilmiyoruz.

Sizin videonuz seçilseydi eğer sizin için de kesin tanıdıkları denecekti. Hoşunuza gider miydi böyle bir durum? Yarışma bitmiş tebrik etmek varken ne diye hala açıklama bekliyorsunuz ki? Sizin videonuz seçilmedi çünkü seçici kurul diğer videoyu daha çok beğendi. Bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: HolyCrap

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

quote:

quote:

aynen hocam senin video kısa film gibi olmuş
    pc nin renderını yapan arkadaş gibi haksızlığa uğramışsın hocam

Birkan'la çekimlere başladığımızda '' uğraşmayalım bence tanıdık manıdık birine verirler pc'yi adaletli bir yarışma olmaz'' demiştim. Korktuğum başıma geldi sanırım.

Aynen öyle. Başka açıklaması mı var bunun? İşin daha beter tarafı, dedikleri kriterlere göre en iyi videonun hangisi olduğu ortada ama DEОžERLENDİRMEYE BİLE ALINMAMIŞ maalesef ve şu an niye kazanamadık bunu bilmiyoruz.

Sizin videonuz seçilseydi eğer sizin için de kesin tanıdıkları denecekti. Hoşunuza gider miydi böyle bir durum? Yarışma bitmiş tebrik etmek varken ne diye hala açıklama bekliyorsunuz ki? Sizin videonuz seçilmedi çünkü seçici kurul diğer videoyu daha çok beğendi. Bu kadar basit.

HollyCrap dediği gibi yarışma bitmiştir.Kazanan arkadaşımız Barış Dilaver'i tebrik eder. Barış Dilaver'in bir dahaki yarışmalara katılmayıp bize rakip olmamasını dileriz
    Arkadaşım kendine en iyi video benimki demek.Yanlışlıktır.Neden mi? Şimdi sen kendini beğeniyorsun ve diğer videoları eziklemiş oluyorsun.Bir kere ben de dahil herkes çok uğraştı.Ama bir kişi kazanacaktı.Bunu böyle düşünelim.Ve kazanan arkadaşımızı tebrik edelim.Kötülemeyelim.

• Bu millet harbiden düşünme özürlü. Sabahtan beri ne diyoruz, hala ne diyorlar. En iyi ihtimalle yok boş ver uzatma, yok haksızlık olmuş olabilir ama onlar da insan, yok demek ki kazanan videoyu sizin videoya göre daha çok beğenmişler bilmem ne. Bu DH ekibi çok iyi bir ekipse yapacağı şuydu; atıyorum 10 tane video belirledik finale kalan, onları da sizlerin önünüzde değerlendiriyoruz vs. Bu olay böyle olur ve favoriler niye kazanamadığını öğrenirdi. Bilgisayarını balkondan aşağı atan, skype ile gırgır yapan vs. değil.

Bilgisayarı kaybetmek değil derdimiz, yapılan haksızlık ve o kadar sormamıza rağmen jüriden doğru düzgün bir cevap dahi alamamak ama bizim buna karşı küçük bi sürprizimiz var. Sadece bekleyin.
  • Beyler bu yarisma seneyede olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Yazdiklarini en basindan beri okuyorum. Acikcasi kendime rakip gordigum iki videodan biriydi. Final bolumunde goremeyince bende şaşırdım acikcasi. Mesut beyin eve kuruluma geldiginde tum videolar izlenip izlenmedigini sordugmda hepsinin izlendigi yanitini almistim. Boyle olunca ozete koymadilar heralde diye yorum getirdim.

Simdi gelelim isin cancanli kismina.
    Neden videonun orada olmadigini ogrenmek en dogal hakkin. Ama bunu yaparken kazanan videoya dil uzatmayacaksin. Her videoda emek oldugunu unutmayacaksin iki zum efekt, kesin tanidiga verdiler gibi diger videolarin ustune basmaya calisip hakkini arama yontemine girmeyeceksin. Eger bunlari yapamiyorsan bu yarismalara hic girmeyeceksin, bu piyasada ilk oncelik emege saygidir bunu da unutmayacaksin. Bu yarismada sadece sen emek vermedin sadece yaziyla katilanlarin bile emegi var burda

• quote:

Bu millet harbiden düşünme özürlü. Sabahtan beri ne diyoruz, hala ne diyorlar. En iyi ihtimalle yok boş ver uzatma, yok haksızlık olmuş olabilir ama onlar da insan, yok demek ki kazanan videoyu sizin videoya göre daha çok beğenmişler bilmem ne. Bu DH ekibi çok iyi bir ekipse yapacağı şuydu; atıyorum 10 tane video belirledik finale kalan, onları da sizlerin önünüzde değerlendiriyoruz vs. Bu olay böyle olur ve favoriler niye kazanamadığını öğrenirdi. Bilgisayarını balkondan aşağı atan, skype ile gırgır yapan vs. değil.

Bilgisayarı kaybetmek değil derdimiz, yapılan haksızlık ve o kadar sormamıza rağmen jüriden doğru düzgün bir cevap dahi alamamak ama bizim buna karşı küçük bi sürprizimiz var. Sadece bekleyin.

Arkadaşım tabi finale kalan 10 videonun sergilenmesinde ve onların değerlendirilmesinde sen haklısın.Ama yazdığın yazılardan onun haketmediği ve kendinin hakettiği anlamı çıkıyor.Bundan dolayı böyle cevap alıyorsun.Ayrıca böyle cevap verenlerden biriyim.Çünkü böyle anlam çıkıyor.Bunda da düşünme özürlüğü olduğumuz çıkmaz.Çünkü herkes böyle anlıyor.Demekki senin mesajı anlatma biçimin yanlıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

quote:

quote:

Yazdiklarini en basindan beri okuyorum. Acikcasi kendime rakip gordigum iki videodan biriydi. Final bolumunde goremeyince bende şaşırdım acikcasi. Mesut beyin eve kuruluma geldiginde tum videolar izlenip izlenmedigini sordugmda hepsinin izlendigi yanitini almistim. Boyle olunca ozete koymadilar heralde diye yorum getirdim.

Neden videonun orada olmadigini ogrenmek en dogal hakkin. Ama bunu yaparken kazanan videoya dil uzatmayacaksin. Her videoda emek oldugunu unutmayacaksin iki zum efekt, kesin tanidiga verdiler gibi diger videolarin ustune basmaya calisip hakkini arama yontemine girmeyeceksin. Eger bunlari yapamiyorsan bu yarismalara hic girmeyeceksin, bu piyasada ilk oncelik emege saygidir bunu da unutmayacaksin. Bu yarismada sadece sen emek vermedin sadece yaziyla katilanlarin bile emegi var burda

Yani arkadaşım herkesin demek istediği bu.Başkalarının videolarına laf uzatmaman.Herkes orada videosunu görmek istiyordu.Ben de dahil.Ama bunu başkalarının videolarına laf atarak yapmadım.Önceki mesajımda dediğim haklı olman için başkasının hakkını çiğnememen gerekir.Yani başkasının özgürlüğü başladığı yerde seninki biter.Bunu böyle düşün.Bunu başkalarının üzerinden değil bizzat jurilere söylemen gerekir.Bunda da başkalarının yaptıklarıyla kendini karşılaştırmaman bizzat kendi sorununu bizzat iletmen gerekir.Herkes senden bunu istiyor.Örneğin ben kazanmadım ve "Barış şöyle , barış şunun tanıdığı, o video öyle, benimkisi en iyiysi, onun iyi değil" gibi şeyler kullanmadım.Senden de bu bekleniyordu.Ve sen onları kullanarak haklı durumunu haksız duruma soktun.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

quote:

quote:

Abi bir tur bineyim mi?

• dilaver abi sen daha once biliyormuydun geleceklerini haber vermislermiydi.Videoda kim o dedin sonra sasirdin

• quote:

Bu millet harbiden düşünme özürlü. Sabahtan beri ne diyoruz, hala ne diyorlar. En iyi ihtimalle yok boş ver uzatma, yok haksızlık olmuş olabilir ama onlar da insan, yok demek ki kazanan videoyu sizin videoya göre daha çok beğenmişler bilmem ne. Bu DH ekibi çok iyi bir ekipse yapacağı şuydu; atıyorum 10 tane video belirledik finale kalan, onları da sizlerin önünüzde değerlendiriyoruz vs. Bu olay böyle olur ve favoriler niye kazanamadığını öğrenirdi. Bilgisayarını balkondan aşağı atan, skype ile gırgır yapan vs. değil.

Mesut Çeviğin beğendiği battlefield 3'lü video ve diğer o iki video ki birisinde laptopun balkonda fırlatıldığı diğerinde de ne dediği anlaşılmayan bir arkadaşın birşey söylediği videoyu değerlendirmeye layık bulup da bazı videoları değerlendirmeye alınmayışı çok enteresan olmuş..

bence fazla soru sormayın bilgisayar bizim, istediğimize veririz muhabbetine dönebilir olay..

Bu arada juri'de bir tek Erdi Özüağ'ı beğendim ama onu da pek konuşturmadılar..

bir de 1.seçimi bence doğru gibi duruyor, çünkü hazırladığı video hiçbir alanda iyi olmasa da toplamda en çok puanı alabilir çünkü herşeyden biraz katmış ve detaylara önem vermiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 1 Ağustos 2013; 22:04:30 >

• yeter artık baydı bu sistem muhabbeti 1 sistem için 22 sayfa yazı yazılmış millet videolarda kendini yerden yere atmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

Mesut Çeviğin beğendiği battlefield 3'lü video ve diğer o iki video ki birisinde laptopun balkonda fırlatıldığı diğerinde de ne dediği anlaşılmayan bir arkadaşın birşey söylediği videoyu değerlendirmeye layık bulup da bazı videoları değerlendirmeye alınmayışı çok enteresan olmuş..

bence fazla soru sormayın bilgisayar bizim, istediğimize veririz muhabbetine dönebilir olay..

bir de 1.seçimi bence doğru gibi duruyor, çünkü hazırladığı video hiçbir alanda iyi olmasa da toplamda en çok puanı alabilir çünkü herşeyden biraz katmış ve detaylara önem vermiş..

şu videonun değerlendirmede finale kalamaması entesan

gecen senenin videosu bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu

quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

şu videonun değerlendirmede finale kalamaması entesan

gecen senenin videosu bu

pardon ben pek takip etmiyorum, takip ettiğim kadarıyla..

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.