Şimdi Ara

Yarışmaya Var Mısın? ASUS, 1 Kişiye Rüya Oyun Sistemi Veriyor! (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.306
Cevap
41
Favori
56.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Juriye laf söylersiniz onu anladım tamam videoda istenilen kriterleri söylemediği için ama yarışmacılara ve kazanana söyleme hakkınız yok, ha kazandığı için laf atıyorsanız bu sizin kazananı çekemediğinizdendir.
  • Arkadaşlar Merhaba,

Terbiye sınırlarını aşmadan dilediğinizi yapabilirsiniz. Fakat terbiye sınırını aşarsanız burada hak hukuk meselesi biter olay çirkinleşir ki videonun baştan sona eleştiri değil de kötü niyetle çekildiği arkadaşların, düşüncelerini dile getirirken seçtikleri kelimenin seviyesinden anlaşılıyor.

Ek olarak yarışmaya katılan videolarla alay etme hakkını nereden buluyor, kendinizi nerede görüyorsunuz merak ediyorum? Yarışmaya katılan ve videoları ile alay edilen arkadaşlar da haklarını aramakta özgürlerdir.

Bu tip içeriklerin sitede yayınlanmasına müsaade etmeyiz. Ya videoyu terbiye sınırları içinde tekrar düzenlersiniz ya da paylaşamazsınız bu kadar basit.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Mesut reis son noktayı koymuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

Terbiye sınırlarını aşmadan dilediğinizi yapabilirsiniz. Fakat terbiye sınırını aşarsanız burada hak hukuk meselesi biter olay çirkinleşir ki videonun baştan sona eleştiri değil de kötü niyetle çekildiği arkadaşların, düşüncelerini dile getirirken seçtikleri kelimenin seviyesinden anlaşılıyor.

Ek olarak yarışmaya katılan videolarla alay etme hakkını nereden buluyor, kendinizi nerede görüyorsunuz merak ediyorum? Yarışmaya katılan ve videoları ile alay edilen arkadaşlar da haklarını aramakta özgürlerdir.

Bu tip içeriklerin sitede yayınlanmasına müsaade etmeyiz. Ya videoyu terbiye sınırları içinde tekrar düzenlersiniz ya da paylaşamazsınız bu kadar basit.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Jürinin en basit olarak kurgudan sonra kara mizah bilmediğini de öğrenmiş olduk.

Ve hala gelip böyle şeyler yazıyorlar. Sorduğumuz sorulara cevap, tabii ki yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her Kuyuya Taş Atan Deli -- 4 Ağustos 2013; 12:24:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Daha öncede belirtmiştim Mesut bey. 2011 yılı Asusun Kullanıcı İncelemesi yarışmasındaTürkiye birincisi olarak bu yarışmanın eksik yönünü belirtmiştim ama beni dikkate alan bile olmadı.

Bir kere yarışmada kural die yarışma koşulu die bişi yok. Önüne gelen katılmış. Maddiyat açısından kendilerini küçük düşürücü ahlak kurallarına aykırı bir çok video çekilmiş.

Sizdede hata görüyorum ki şöyle. Sitede yayınladığınız yarışma katılım sayfanızdaki videolu anlatımınızda en sonunda öyle kendini acındırıcı şekilde örnek göstermeniz görüyoruzki bir çok kişiye örnek olmuş.

Bi yarışma koşulu olmalıydı adam akıllı. Bence bir yaş sınırı. Abartıdan uzak. Bu sistem neden bana lazım şeklinde değilde bu sistem kazanırsa ne gibi projeler yapılabilirdi bunlar anlatılmalıydı.

Sırf bu açıdan ben yarışmaya video ile değil ileride yapacağım sıradışı sistmem hakkında resim ile katıldım.

SAYGILARIMLA...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Merhaba,

Yarışma başında 1 kazanan olacağı ve kazananın jüri tarafından belirleneceği söylendi. Böyle de oldu.

Bu konuyu kabul edemeyen bazı arkadaşların sergilediği saldırgan ve terbiye sınırlarını aşan tutumlar nedeni ile yarışma ile ilgili konuların hepsinde yönetim olarak bundan sonra atılan mesajlar içerisinde tartışma veya hakaret içerikli olanları kaldıracağız.

Eğer yarışmalarda birinci olamamayı kaldıramayacaksanız lütfen bundan sonraki etkinliklerimize katılmayın.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.