Bildirim
yarıyıl tatilinde tyt kasmak mı ayt kasmak mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Up -
Ayt soru Tyt deneme başdan mezunum mf 40k hedef 5k -
Netin hangisinde düşükse ona çalış bence -
hocam tyt de ayt de fen sıkıntı işte -
deneme kaynak öneriniz var mı -
Hocam 15 günde hem TYT hem AYT feni çok rahat halledersin onlara çalış o zaman -
Matematşk adına her gün hem tyt hem ayt deneme çözmeyi düşünüyorum -
her gün hem tyt hem ayt fazla olmaz mı? -
Bekir hoca programına her güne tyt denemesi koymuş ben ise sadece 2 mat denemesi koyuyorum çok mu yav :) lafta koyduk ama çözebilicez mi bakıp görücez. Hocam sabah temiz kafayla 1 saatte tyt mat çözsek akşam üstü de ayt mat ile kapanışı yapsak ayt mat daha kısa sürüyor zaten tyt ye göre oluru var bence bilmiyorum deneyip görceZ -
hocam senin eksik matematikte sanırım,benim fende -
TATİL KASMAK -
Hocam konuları konuca bitirmeden bir kere hiçbir şey yapamazsın kendi adıma konuşayım üstüne koya koya gitmek olmazsa komple uçup gidiyor bu konuda bitmiştim. Ben konuları fende kimya fizikte bitirdim arada sb atıyorum konu okuyorum notları okuyorum bir de üstüne düzenli deneme atınca o kadar güzel oluyor ki 1 ay önce 20 fen yapardım şimdi 33-34 geliyor sabitlendi gibi inş ama. Mat geoya da tekrar için abandım mı olur yani inşallah süreç yorgunluğunu saymazsam. Günlüğe de motive olmak için yazıyorum çok etkili tavsiyem bu arada tytyi feda ettim korurum büyük ihtimalle hedef bu sene için 20-30k arası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFFA8D944 -- 6 Ocak 2020; 23:55:38 > -
sömestrda 40 ayt denemesi çözeceğim doğrudur -
hocam son konular kaldı bende ama soru bankası atmam gerekiyor herhalde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X