Şimdi Ara

yarıyıl tatilinde tyt kasmak mı ayt kasmak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mezunum ama şu 15 günlük süre zarfında eksik kapama veya net arttırmaya yönelik çalışmak istiyorum. tyt mi ayt mi? her ikisi için de deneme önerisi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftmsena -- 6 Ocak 2020; 22:37:2 >

• Up
  • Ayt soru Tyt deneme başdan mezunum mf 40k hedef 5k
  • Netin hangisinde düşükse ona çalış bence
  • rickrick kullanıcısına yanıt
    hocam tyt de ayt de fen sıkıntı işte
  • cengo33 kullanıcısına yanıt
    deneme kaynak öneriniz var mı
  • Hocam 15 günde hem TYT hem AYT feni çok rahat halledersin onlara çalış o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ara Tatilde TYT MAT kampı
    geçen yıl açıldı
    Tyt bitmeden ayt başlanır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Matematşk adına her gün hem tyt hem ayt deneme çözmeyi düşünüyorum
  • Kaanmc kullanıcısına yanıt
    her gün hem tyt hem ayt fazla olmaz mı?
  • Bekir hoca programına her güne tyt denemesi koymuş ben ise sadece 2 mat denemesi koyuyorum çok mu yav :) lafta koyduk ama çözebilicez mi bakıp görücez. Hocam sabah temiz kafayla 1 saatte tyt mat çözsek akşam üstü de ayt mat ile kapanışı yapsak ayt mat daha kısa sürüyor zaten tyt ye göre oluru var bence bilmiyorum deneyip görceZ
  • Kaanmc kullanıcısına yanıt
    hocam senin eksik matematikte sanırım,benim fende
  • TATİL KASMAK
  • Hocam konuları konuca bitirmeden bir kere hiçbir şey yapamazsın kendi adıma konuşayım üstüne koya koya gitmek olmazsa komple uçup gidiyor bu konuda bitmiştim. Ben konuları fende kimya fizikte bitirdim arada sb atıyorum konu okuyorum notları okuyorum bir de üstüne düzenli deneme atınca o kadar güzel oluyor ki 1 ay önce 20 fen yapardım şimdi 33-34 geliyor sabitlendi gibi inş ama. Mat geoya da tekrar için abandım mı olur yani inşallah süreç yorgunluğunu saymazsam. Günlüğe de motive olmak için yazıyorum çok etkili tavsiyem bu arada tytyi feda ettim korurum büyük ihtimalle hedef bu sene için 20-30k arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFFA8D944 -- 6 Ocak 2020; 23:55:38 >
  • sömestrda 40 ayt denemesi çözeceğim doğrudur
  • hocam son konular kaldı bende ama soru bankası atmam gerekiyor herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.