Şimdi Ara

Yaş 15 çalışmak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mavi kurumsal kimliği ön-planda tutan bir şirket. kurumsal kimlik demek, hizmet verilen sektörde çalıştırılan elemanların verilen hizmet-ürün yelpazesini iyi tanıyıp, iyi tanıtması ve çalışanların sosyal haklarının kollandığı bir kimlik demektir kabaca. yaşınız çok genç ve anladığım kadarıyla siz mağazaya girip hemen kot gömlek satarım ben diye düşünüyorsunuz... ama kurumsal şirketlerin bir eğitim süreci vardır. tıkanıklık bu eğitim süresi, zâten sizin çalışma sürenizle hemen hemen aynıdır. eğitim biter ve sizin okulunuz başlar... tabii bir de yaş engeli mevcut diye düşünmekteyim. 16 üstü olsanız belki bu sorunlar aşılır ama 15 yaşında kurumsal bir firmada eğitimsiz olarak iş bulmanız bildiğim kadarıyla pek kolay olmayacaktır. starbaks'ın ne şartlar altında personel alımı yaptığını bilmiyorum ama yerleri silmektense babanızın teklifini değerlendirmeyi daha sağlıklı görüyorum=) bütün yaz mevsimini evlilik programları izleyerek geçirmeniz bile daha hayırlıdır yer silmekten. tabii çalışmanın ayıbı kesinlikle yoktur, orda yer silen arkadaşlarımız en nihayetinde ''para'' kazanmaktadır ve bu tip işler bence ihtiyacı olan kesime bırakılmalıdır. sonuç olarak bu tip çalışmalar size ''tecrübe'' kazandırmayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaraki_kenpachi

mavi kurumsal kimliği ön-planda tutan bir şirket. kurumsal kimlik demek, hizmet verilen sektörde çalıştırılan elemanların verilen hizmet-ürün yelpazesini iyi tanıyıp, iyi tanıtması ve çalışanların sosyal haklarının kollandığı bir kimlik demektir kabaca. yaşınız çok genç ve anladığım kadarıyla siz mağazaya girip hemen kot gömlek satarım ben diye düşünüyorsunuz... ama kurumsal şirketlerin bir eğitim süreci vardır. tıkanıklık bu eğitim süresi, zâten sizin çalışma sürenizle hemen hemen aynıdır. eğitim biter ve sizin okulunuz başlar... tabii bir de yaş engeli mevcut diye düşünmekteyim. 16 üstü olsanız belki bu sorunlar aşılır ama 15 yaşında kurumsal bir firmada eğitimsiz olarak iş bulmanız bildiğim kadarıyla pek kolay olmayacaktır. starbaks'ın ne şartlar altında personel alımı yaptığını bilmiyorum ama yerleri silmektense babanızın teklifini değerlendirmeyi daha sağlıklı görüyorum=) bütün yaz mevsimini evlilik programları izleyerek geçirmeniz bile daha hayırlıdır yer silmekten. tabii çalışmanın ayıbı kesinlikle yoktur, orda yer silen arkadaşlarımız en nihayetinde ''para'' kazanmaktadır ve bu tip işler bence ihtiyacı olan kesime bırakılmalıdır. sonuç olarak bu tip çalışmalar size ''tecrübe'' kazandırmayacaktır.

tamam hocam teşekkurler

• rica ederim, başarılar şimdiden=)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.