Şimdi Ara

Yaş 15 çalışmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşım 15 bu yaz boş durmayıp çalışmak istiyorum acaba Mavi'de çalışmaya başlayabilir miyim ?

• git kapalıçarşıda çaycılık yap daha güzel

ben yapmadım ama güzel diyorlar
  • çalışmak istiyorsan git ders çalış da vatana millete kendine ailene hayrın dokunsun
  • Calismak yerine programlama dili ogren.Kendini egitmen gelecek icin her zaman daha faydalidir.
  • Maviye almazlar seni git sanayide kaportaciya meslek ogren
  • Kuru kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

git kapalıçarşıda çaycılık yap daha güzel

yer beylikdüzü çok çok uzak oraya

@Whenifeelit
    şuan lise 1 e gidiyorum bu sene bayağı bir çalıştığımı düşnüyorum 89 ortalama ile geçicem sınıfı inşallah

@emg125
    hocam aile yabancı uyruklu olduğu için ingilizcem gayet iyi rusçamda ana dil seviyesinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatın gerceklerini gormeye hazırsın yani.
    Bence bu yasta calısma isteginin olması seni,.azimli kılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reel3132

quote:

@Whenifeelit
    şuan lise 1 e gidiyorum bu sene bayağı bir çalıştığımı düşnüyorum 89 ortalama ile geçicem sınıfı inşallah

@emg125
    hocam aile yabancı uyruklu olduğu için ingilizcem gayet iyi rusçamda ana dil seviyesinde

Programlama dili dedim galiba yanlis anladin

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

Hayatın gerceklerini gormeye hazırsın yani.
    Bence bu yasta calısma isteginin olması seni,.azimli kılar.

hocam para biriktirmeyide telefon almak için istiyorum (iphone 5s) ailem bu yaz alabileceğini söylüyor ama kendi çabalarımla almak istiyorum ailevi durumda iyi bilmiyorum ama neden çalışmak istediğimi yazın evde çok sıkılıyorum sabahaları fılm ızleyıp akşam baskete çıkıyorum 3 ay boyunca bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex Turner

quote:

@Whenifeelit

@emg125
    ilerde düşündüğünüz bir meslek dalı varsa, ona ait alt bir dalda çalışırsan ilerde oldukça fazla faydasını görebilirsin. bunun dışında ne çıkarsa bahtıma tarzı çalışma eğilimi hem yorucu hem de maddiyat dışında pek faydalı olmayabilir. ki maddiyat olayı bile tartışılır derecede faydalı olacaktır. günümüzde altta kalanın canı çıksın güdüsüyle çalıştırılmakta insanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: emg125

quote:

Orijinalden alıntı: reel3132

quote:

@Whenifeelit

@emg125

Programlama dili dedim galiba yanlis anladin

haa evet yanlış anladım bir aralar uğraşıyordum bir site kurmuştum çok çok basitti minecraft serverlist sitesi türkiyede yok türk serverlerini ekliyordum aylık 40 45 arasında gelirim vardı 15i başka bir türk mc serverindan birşeyler oldu saldırıya uğradım galiba kötü oldu ve programlama çok zor geliyor gozume

• Wolfteam oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaraki_kenpachi

ilerde düşündüğünüz bir meslek dalı varsa, ona ait alt bir dalda çalışırsan ilerde oldukça fazla faydasını görebilirsin. bunun dışında ne çıkarsa bahtıma tarzı çalışma eğilimi hem yorucu hem de maddiyat dışında pek faydalı olmayabilir. ki maddiyat olayı bile tartışılır derecede faydalı olacaktır. günümüzde altta kalanın canı çıksın güdüsüyle çalıştırılmakta insanlar.

babam mekatronik mühendisi gel burada çalış diyor benimde mühendisliğe eğilimim var eğitimlere gir diyor ama istemiyorum hemde maviye kızlar fln gelir belki muhabbet kurulur guzel olur dıye duşunuyorum

@HitlerinKardeşi
    yok hocam para ile gelişebilen oyunlar oynamıyorum profesyonel 1.6 oynadım şuan oda bitti zaten cs go oynuyorum ara sıra ama artık sıkıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Turner -- 24 Mayıs 2014; 23:21:42 >

• mavi'de kısa dönem çalışacağın için yıpratırlar seni=) fizik performansı isteyen her işe sürülürsün. sanırım yaştan sebepte mavi gibi yerler zor... babanızın teklifi gayet şık bence=) bu yaşlarda değilde, mühendis etiketinizle kuracağınız diyaloglar daha çok ekmek yedirecektir ilerde size... karşı cins konusunda tabii=)
  • quote:

mavi'de kısa dönem çalışacağın için yıpratırlar seni=) fizik performansı isteyen her işe sürülürsün. sanırım yaştan sebepte mavi gibi yerler zor... babanızın teklifi gayet şık bence=) bu yaşlarda değilde, mühendis etiketinizle kuracağınız diyaloglar daha çok ekmek yedirecektir ilerde size... karşı cins konusunda tabii=)

ya hocam uluslararası okumak istiyorum ben bir amerika la de konsoloslukta olabilir mesela ondan istmeiyorum ama mühendislike olur bir kafede çalışabilir miyim ? starbucks mesela ? ve babamın eğitimlerine giricem para kazanmıcam ama sonuçta telefon alıcak :D
  • kurumsal kimliğe sahip şirketler sizin yaşınızdaki genç arkadaşları kadrolu olarak çalıştırmazlar. bildiğim kadarıyla eğitim adı altında yetiştirme kursları mevcut ama onlarda sizin istediğiniz gibi olmaz. şunu anlamanız gerek; gireceğiniz işte sizin ordan eylül ayı içinde gideceğinizi bilen kıdemli çalışanlar, yapmak istemedikleri zor işleri muhakkak size yaptıracaktır. kısa dönem çalışmanın eksisi budur. varsa çevrenizde bir tanıdık onların yanı uygun olabilir ama bahsettiğiniz şekilde kurumsal kimliği olmayan kafeterya-restorant tarzı işletmeler sizi üzebilir.
  • quote:

kurumsal kimliğe sahip şirketler sizin yaşınızdaki genç arkadaşları kadrolu olarak çalıştırmazlar. bildiğim kadarıyla eğitim adı altında yetiştirme kursları mevcut ama onlarda sizin istediğiniz gibi olmaz. şunu anlamanız gerek; gireceğiniz işte sizin ordan eylül ayı içinde gideceğinizi bilen kıdemli çalışanlar, yapmak istemedikleri zor işleri muhakkak size yaptıracaktır. kısa dönem çalışmanın eksisi budur. varsa çevrenizde bir tanıdık onların yanı uygun olabilir ama bahsettiğiniz şekilde kurumsal kimliği olmayan kafeterya-restorant tarzı işletmeler sizi üzebilir.

hocam ne yapacağız ki mesela ne zorlukları vardır ?
  • restorant olarak ele alırsak, yaşınla orantılı olarak yapacağın iş komiliktir. komilik restorantların temel temizliğinden sorumlu olmak demektir ve garson arkasını toplamaktır. tuvalet temizliğinden, çatal bıçak silmeye, bulaşıktan çıkan tabak ve bardakları kurulamaktan cam silmeye kadar ne kadar angarya iş varsa sana kitlenir. küllük değiştirmek, kapı önü süpürmek bonus işlerindir. mutfağı olan yerde en alt seviyeden işe girmek ızdıraptır kısacası=) fakat tanıdığınız bir hukuk bürosu, ne bileyim nakliye şirketi, gümrük ofisi gibi yerler varsa orada getir götür işlerine bakabilir, kırtasiye işlerine yardımcı olabilirsin.
  • quote:

restorant olarak ele alırsak, yaşınla orantılı olarak yapacağın iş komiliktir. komilik restorantların temel temizliğinden sorumlu olmak demektir ve garson arkasını toplamaktır. tuvalet temizliğinden, çatal bıçak silmeye, bulaşıktan çıkan tabak ve bardakları kurulamaktan cam silmeye kadar ne kadar angarya iş varsa sana kitlenir. küllük değiştirmek, kapı önü süpürmek bonus işlerindir. mutfağı olan yerde en alt seviyeden işe girmek ızdıraptır kısacası=) fakat tanıdığınız bir hukuk bürosu, ne bileyim nakliye şirketi, gümrük ofisi gibi yerler varsa orada getir götür işlerine bakabilir, kırtasiye işlerine yardımcı olabilirsin.

peki ya mavide fln ? starbucksta komilik yok merselas anca yerlerı sılersın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.