BEYLER ELİMİ SAÇIMA ATIYORUM ÇEKİYORUM NORMAL Bİ HIZLA İLK ÇEKMEYE 4-5 TANE, 3-4 TANE FALAN DERKEN 4-5 ÇEKMEYE 20-30 A YAKIN SAÇ TELİM DÖKÜLÜYOR. 3-4 AYDIR SAÇIMI KESTİRMİYORUM ONDAN OLABİLİR Mİ? 17 YAŞINDA KEL Mİ KALCAM :S BABAM 47 YASINDA DAHA SAÇLARI VAR SEYREKTE OLSA KEL DEĞİL.. SİZCE NORMAL Mİ SİZİNDE DÖKÜLÜYOR MU :(
gunde 60 tel saça kadar normal dıye bılıyordum benım babam dedem emmılerım hep kel ya ben napıyım
Yaşı 20 ye gelip de 0 saç dökülmesi olan var mı acaba. çok merak ediyorum. Çevremdeki arkadaşlarımın hepsinin dökülüyor ben dahil.
Benim dökülmüyor. Elimle çekersem 3-4 tane anca gelir.
yaş 22 saçlarım papaz gibi günde en fazla 1-2 tel dökülür. senin ki büyük ihtimalle genetiktir. değilse mineral-vitamin eksikliği vs. vardır.
quote:
Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.
quote:
Orijinalden alıntı: 4hm3t.#
Yaşı 20 ye gelip de 0 saç dökülmesi olan var mı acaba. çok merak ediyorum. Çevremdeki arkadaşlarımın hepsinin dökülüyor ben dahil.
Umarım hiç yaşamazsın dökülme sorunu Ben duş aldıktan sonra ve çıkınca saçımı taradığımda bi 100 tel gidiyor sanırım.
Şöyle saçlarımın olmasını isterdim.
Ama tam olarak böyle:
yaktın mı saçlarını
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.
quote:
Umarım hiç yaşamazsın dökülme sorunu Ben duş aldıktan sonra ve çıkınca saçımı taradığımda bi 100 tel gidiyor sanırım.
Şöyle saçlarımın olmasını isterdim.
Ama tam olarak böyle:
Hocam zeytinyağı ve çiğ yumurta sarısını karıştırıp saçına sür. Badem yağıda katabilirsin. Özellikle yumurta çok iyi geliyor. Saç tellerini dolgunlaştırıyor ve dökülmeyi durduruyorum. Haftada 2 kez yap, mutlaka faydasını görürsün. Kafanda yarım saat bekleyecek ama...
saçım yanmıyor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme