Şimdi Ara

Yaş 17 Hayatım Kararıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: duff

Kadını neden ulaşılması gereken birşey olarak görüyorsunuz anlamıyorum? Kadın/kız olmayınca ne eksik oluyor? Neremiz eksiliyor? Şimdiye kadar onlarla mı geldik bu güne ki bundan sonra ihtiyaç duyalım?

ya kimlerle geldin.
  • öf be arkadaşım cidden gereksiz şeylere üzülüyorsunuz.. yahu hayatta hiçbir şeyi olmayanlar, sakat doğanlar canla başla, azimle hayata tutunuyor, başarılar sağlıyor.. siz burada kız beni beğenmeyecek derdindesiniz, tamam belki yaşınız küçük şuan kızdan başka bir derdiniz yok ama birşeyleri erken anlaman senin için daha iyi olacak kanaatindeyim. He içinide rahatlatıyım mı? uzun boylu, tipi yerinde olan iri yapılı biriyim, liseye giderkende böyleydim ama son derece çekingen, tanımadıgım insanlarla direk muhabbete girişecek kadar sosyal biri değildim, sonuçta ne mi oldu? 120 kiloluk herif hoşlandığım kızı götürdü.. akabinde dumur oldum tabi..
    Hem bir bilgi daha bazı kızlar erkeklerin ilk önce poposuna bakıyorlarmış... ;)
  • Öncelikle Yapman gerekenler

Belden Altı Tutmayan insanlarımızı düşün.Onlar seçmedi Bu Hayatı.
    Yada Tek bacağı hatta iki bacağı birden olmayanları düşün.
    Sonra Kendinle Dalga Geçmeyi öğren.Yani dalga demeyelimde,Beğenmediğin yerin yada huyun hakkında şaka falan yap.
    Örnek Ata demirer.nasıl Kendisiyle ilgili şakalar yapabiliyorsa sende yap.
    Tek değilsin bunu unutma.Karakterinle ön plana çıktığını düşün.tabi daha gençsin bunu biraz daha ilerde anlayacaksın.
    Kızlar napsın?
    Hadi biz erkekler işe giderken kumaş giyeriz yada dışarda dolaşırken gömleğimizi dışarı çıkarırız.Bi nebze olsun kamufle etme şansımız var(her ne kadar çokta gerekli olmasada)
    Bayanlar napsın.Gömlek dışarda dolaşamazlar.Bol Kumaş pantalon giyemezler.Onlarınki gün gibi ortada.

Ya arkadaşım boşver boş şey bunlar.bir kere 17 yaşında ciddi bir ilişkin olmaz.
    gel 20 ne 22 ne o zaman ciddi bir ilişkiye gir.kızda sana karşı birşeyler hissettikten sonra gerisi pekte önemli değil.

Bazı kızlar erkeklerin ilk önce poposuna bakıyormuş..muş..muş..

Ben ne kızlar gördüm Alt taraf Süper Üst taraf bir o kadar kötü.Çirkinlikten bahsetmiyorum,Bakımsızlıktan bahsediyorum.
    Aman be,Dünyada takribi 2 2.5 milyar kız var Hepside Göte bakıyorsa göt kadar akılları var demektir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.