Şimdi Ara

Yaş 17 Hayatım Kararıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle donanimhaber'in bir aile gibi olduğu için bu konuyu açıyorum...Sizide sorunumla üzmek istemiyorum ama dertler paylaşılarak aşılır....Anlatayım...;

yaşım 17..kilom 78 boyum 176 cm...
    sorun burada başlıyor...
    göbeğim yok ve göbek problemim yok..
    Fakat kalça kısmım biraz fazla....

sosyal insanım o kadar sosyalim ki gittiğim her ortamda kankam olur,milleti güldürürüm v.s v.s
    yanı kimse kilomla bu yaşa kadar dalga geçmedi..ben geçerim onlar geçmez...

Sorun burda..hiç bir kızla çıkamadım millet "manitadan mesaj gelmiş" falan deyince ben imrenerek bakıyorum problemim nerde bilmiyorum...Resmen bu günlerde hayatım kararıyor,ev benim tek sığınağım oldu....
    problemimin kalçalarımın geniş olmasına bağlıyorum yalnış mıyım bilmiyorum?
    teşekkürlerimle.

• Kendi Tarzını yarat dostum herşey kız için olmasın kendin için olsun ne biliyim bol giyin biraz ağır ol yaş ilerledikce zaten kızlar kalcalı erkekleri daha cok seviyor emin olabilirsin o yüzden dert edilicek konu değil bunlar ummadığın anda biri cıkar.Bak sana sunuda söyliyim harbi kızlar fazla dış görünüşe bakmaz iç görünüşe bakarlar yani olgun ol her zaman bi hareket yapıcağında önce nelere yol acıcağını düşün kendini karşı tarafın yerine koy bunlar temel konular emin ol işe yarıcaktır zaten dış görünüşe iç görünüşten fazla önem veren kızlarla işin olmasın..Herşeyin özel olsun yani ilerde sunu diyebilirsin he benim işte su yasa kadar sevgilim olmadı içinede biraz trajedi yerleştirirsin ask'a inanmıyordum falan filan =) hehe sıkma canını dostum buyuk bı problem degıl hayatta daha neler bekliyor seni
  • bro benimde yaş 17 kilo 71 boy 1.71 benimde göbek yok ama popo kısmıda geniş değil ama bacaklarım çok kalın oraya vuruo kız konusundada problem yok
  • Kadını neden ulaşılması gereken birşey olarak görüyorsunuz anlamıyorum? Kadın/kız olmayınca ne eksik oluyor? Neremiz eksiliyor? Şimdiye kadar onlarla mı geldik bu güne ki bundan sonra ihtiyaç duyalım?
  • madem ki gruplara girebilyosun,git kızların bol ve güzel oldugu yerlere takıl.onlarla tanış.arkadaş ol.ilk başta çıkma amaçlı olmasada tanış sadece.onların arkadaşları vs derken elbet birileri senden hoşlanır anlattığına göre.bird e bakımını iyi yap.saçlar,parfüm,deodorant vs.asla ter kokma. üsttede belirtilmiş.ağır başlı,olgun ol ama yeri geldi mi de eğlen,coş kalçan sebebiyle sana bakmayan kıza sen hiç bakma zatendar giymessende kimse kalçanla dalga geçmez.
  • Hocam ne alakası var? Kızlar illa yakışıklı erkekleri, sayıf erkekleri sevecek diye bir kural yok. Sende elbet birini bulursun acele etme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGu4rdian

Kendi Tarzını yarat dostum herşey kız için olmasın kendin için olsun ne biliyim bol giyin biraz ağır ol yaş ilerledikce zaten kızlar kalcalı erkekleri daha cok seviyor emin olabilirsin o yüzden dert edilicek konu değil bunlar ummadığın anda biri cıkar.Bak sana sunuda söyliyim harbi kızlar fazla dış görünüşe bakmaz iç görünüşe bakarlar yani olgun ol her zaman bi hareket yapıcağında önce nelere yol acıcağını düşün kendini karşı tarafın yerine koy bunlar temel konular emin ol işe yarıcaktır zaten dış görünüşe iç görünüşten fazla önem veren kızlarla işin olmasın..Herşeyin özel olsun yani ilerde sunu diyebilirsin he benim işte su yasa kadar sevgilim olmadı içinede biraz trajedi yerleştirirsin ask'a inanmıyordum falan filan =) hehe sıkma canını dostum buyuk bı problem degıl hayatta daha neler bekliyor seni

teşekkürler içim rahatladı.Fakat iç güzellige önem veren kimseyi suana kadar görmedim.Tipimde iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yaşım 40 ve evlenemedim
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: duff

Kadını neden ulaşılması gereken birşey olarak görüyorsunuz anlamıyorum? Kadın/kız olmayınca ne eksik oluyor? Neremiz eksiliyor? Şimdiye kadar onlarla mı geldik bu güne ki bundan sonra ihtiyaç duyalım?

• Pantolunun cebine bir şey koyma.
  • benimde yaş 15 lise 1 deyim boyum 1.82 kilom 74 kızlar beni yinede sevmiyor seviyor ama benim sevdigim kızlar beni sevmiyor problem orada olusuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

Pantolunun cebine bir şey koyma.

• quote:

Orjinalden alıntı: MrGoLd

benimde yaş 15 lise 1 deyim boyum 1.82 kilom 74 kızlar beni yinede sevmiyor seviyor ama benim sevdigim kızlar beni sevmiyor problem orada olusuyor

İsmail Yk - Sapur supur dinle o zaman :| beni beğeneni ben ben beğenmem benim beğendiğim ise beni beğenmez yoksa ben tipsizmiyim ha?
  • dualarıylamı dogdukkı 18 gircem hıcbır arkadaşım bıle olmadı
    1,85 boy 60 kg sarı sac yesıl göz herşey malde degil tarzda adamlar dün pozcuda vosvosa kızı atıyordu gıdıyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeZa® -- 22 Şubat 2009; 12:19:01 >
  • mesaj silindi

Not: Topicleri karıştırmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 22 Şubat 2009; 12:26:05 >
  • Okulunu adam gibi okuyup bitir. Üniversiteyi kazan,git,bitir. Doğru dürüst bir kariyer yap gerisi gelir. Bak bakalım o zaman kızlar nasıl etrafında dönüyor.

Yanlışmıyım ?
  • yaşım 16 boy 1,75 kilo 76

iddiaya girerim kalçam senden daha büyük
    ve kendi kalçamla en çok dalgayı ben geçiyorum
    ama 10 yaşından beri yanımdan kız hiç eksik olmadı
    şimdi de 1,5 senelik düzeyli bir ilişkim var
  • 2 gündür forum kalça konusuna boğuldu
  • quote:

2 gündür forum kalça konusuna boğuldu

• ya hocam sen gittin bir kıza açıldınmı veya birden fazla bence sorun tipte değil,ne tipsizlerin yanında fıstık gibi dehşet hatunlar var buna ne diceksin o zaman ? Bide herşey kız değil yanii buna kendini endeksleme ...İnsan bu nankör; kızı bulursun ondan sonra başka bişeye ulaşamıyorum diye üzülürsün insanoğlunun istekleri bitmiyor yani,bence elinde olan şeylerle mutlu olmayı bilirsen bu hayattan biraz zevk alabilirsin..Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR.YILMAZ -- 22 Şubat 2009; 12:37:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DesertEagLe_

ya hocam sen gittin bir kıza açıldınmı veya birden fazla bence sorun tipte değil,ne tipsizlerin yanında fıstık gibi dehşet hatunlar var buna ne diceksin o zaman ? Bide herşey kız değil yanii buna kendini endeksleme ...İnsan bu nankör; kızı bulursun ondan sonra başka bişeye ulaşamıyorum diye üzülürsün insanoğlunun istekleri bitmiyor yani,bence elinde olan şeylerle mutlu olmayı bilirsen bu hayattan biraz zevk alabilirsin..Kolay gelsin.

ya kızlara açılmayı bile istemiyorum çünkü etrafta çok daha zayıf insanlar oldugu için reddedilme konusu + "kendine bak öyle gel" laflarından endişeleniyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.