Şimdi Ara

Yas 18 Boyum 182 Nasil Uzayabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Git doktora sor önce maksimum olabileceğin boyu öğren. Sonra internette onlarca bilgi bulabilirsin. Buraya sormana gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırışka

182 sin ve uzamak istiyorsun.

Taş yok mu lan taş?!

Insanoglu hep fazlasini ister dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChloeGraceMoretz

Hiçbir şey yapma, genetiğinde varsa zaten uzarsın, yoksa boşuna kendini heba etmenin bir mantığı yok

Simdi olctum 183um :) 186 olup utandircam seni dostum.Tıp bile sasiricak

• Uzayıp uzamayacağın birazda genetik durumuna bağlı. Ergenliğe geç girdiysen 20 ye kadar uzarsın. Yada ailenin diğer bireyleri 18 den sonra uzadıysa sende uzayabilirsin.
    Mesela ben lise birde 1.80 boya sahipken lise 4 te 1.89 du yani o kadar da fazla değildi. 18 den sonra 1 cm felan uzadı dahada uzamaz herhalde

• 18 yas 173 boy 😢

• quote:

Orijinalden alıntı: SlayerCarlion

187 yim günlük süt içerim en az 1 bardak. Ek olarak ayran ve yoğurda bayılırı. Kaşarı affetmem nerde bulsam sandiviç yapar yerim. Süt ve süt ürünlerini nerde görsem yapışırım. Bundan 5 sene önce 1.70 boyum vardı şuan 19 yaşındayım. Babam 1.75 felan yani genden gelen bir şey değil. Kısaca süt ve süt ürünlerini affetmeyin.

21 oldum hala süt içerim ama en son 13 yaşında uzadım ve 172 olarak kaldım.Süt ürünleri faydalı tabi ama uzamaya katkısı çok çok küçük.

13 yaşında biri için 172 fena boy değildi.O zamanlar basketbol oynardım ama.Basketbolu bıraktığım gibi boyum durmuştu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.