Şimdi Ara

Yas 18 Boyum 182 Nasil Uzayabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gencler istedigim boy 186 belli hareketlerle ve ya beslenme degistirerek 4 cm atmam mumkun mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 186 yim ben de 182 istiyom gel degisek

• 167 beyler 16 tavsiye?

• quote:

Orijinalden alıntı: |Neo|

186 yim ben de 182 istiyom gel degisek

Keske :) Sen neden begenmiyorsun 186yi

• 187 yim günlük süt içerim en az 1 bardak. Ek olarak ayran ve yoğurda bayılırı. Kaşarı affetmem nerde bulsam sandiviç yapar yerim. Süt ve süt ürünlerini nerde görsem yapışırım. Bundan 5 sene önce 1.70 boyum vardı şuan 19 yaşındayım. Babam 1.75 felan yani genden gelen bir şey değil. Kısaca süt ve süt ürünlerini affetmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerCarlion

187 yim günlük süt içerim en az 1 bardak. Ek olarak ayran ve yoğurda bayılırı. Kaşarı affetmem nerde bulsam sandiviç yapar yerim. Süt ve süt ürünlerini nerde görsem yapışırım. Bundan 5 sene önce 1.70 boyum vardı şuan 19 yaşındayım. Babam 1.75 felan yani genden gelen bir şey değil. Kısaca süt ve süt ürünlerini affetmeyin.

Dostum 18 yasindan 19a uzadin mi ?

• Hredius kullanıcısına yanıt
    Dur senin için boyumu ölçecem en son 186 felandım editleyecem

Aynıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlion -- 24 Ocak 2016; 21:44:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.50 boyundayim 90 kiloyum
    8 yıl önce açıldı
    15 yaşındayım boyum 165
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbir şey yapma, genetiğinde varsa zaten uzarsın, yoksa boşuna kendini heba etmenin bir mantığı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ChloeGraceMoretz

Hiçbir şey yapma, genetiğinde varsa zaten uzarsın, yoksa boşuna kendini heba etmenin bir mantığı yok

Baba 180 anne 155 daha uzar miyim sence ?

• Yaş 25, 163 um, yeni nesil amma uzun lan.

• 2.20 boyum hergün 8 tank süt içerim çiftliğimiz var anca beni doyuruyor fakat birAz kansızlık yapıyor.

Süt boy ilişkisi hakkındaki konum:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113719171&p=1

Annem:170 Babam:175
    Ben:1.88 Kardeş1:1.85(17 yaşında) Kardeş2:178(14 yaşında)

Tamamen genetik, bizim ailede süt sevilmez, üçümüzde içmedik, tamamen genetik şans, görüyorsun ebeveynlerimizde uzun değil, yanlız babamın dedesi 2.10 m imiş, annemin babası 1.90... Doğal inek sütü gelişim açısından faydalı olabilir, yanlız UHT sütleri içipte kendini kandırmanın bir manası yok

• quote:

Süt boy ilişkisi hakkındaki konum:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113719171&p=1

Annem:170 Babam:175
    Ben:1.88 Kardeş1:1.85(17 yaşında) Kardeş2:178(14 yaşında)

Tamamen genetik, bizim ailede süt sevilmez, üçümüzde içmedik, tamamen genetik şans, görüyorsun ebeveynlerimizde uzun değil, yanlız babamın dedesi 2.10 m imiş, annemin babası 1.90... Doğal inek sütü gelişim açısından faydalı olabilir, yanlız UHT sütleri içipte kendini kandırmanın bir manası yok

Dogal inek sutu iciyorum umarim uzarim Yazin editlicem

• takılmayın bele şelere
  • Boyun uzarken sakallarin varmi bu lanet teori yuzunden her gecen gun umidimi yitiriyorum 1.78 boyum 1.85 istiyorum

• Sakal derken ben yarı köseyim sanırım faul tarafı ve çene bıyık çıkıyor araları boş
    1 cm uzayacaksın max(düşük bir ihtimal), 22 yaşına kadar 1.83-4 arası bir şey olacaksın. Ve bunlar genetik olacak, göreceksin :) istersen her gün 2 litre süt iç, 4-5 sene sonra bu konuya hortlattığımda hak vereceksin bana...

• quote:

1 cm uzayacaksın max(düşük bir ihtimal), 22 yaşına kadar 1.83-4 arası bir şey olacaksın. Ve bunlar genetik olacak, göreceksin :) istersen her gün 2 litre süt iç, 4-5 sene sonra bu konuya hortlattığımda hak vereceksin bana...

Umarim yanilirsin ve yanilman icin elinden geleni yapicam :)

Tıp yanılmaz, ama bana doğruyu söyleyeceksin 5 yıl sonra

• 182 sin ve uzamak istiyorsun.

Taş yok mu lan taş?!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.