Şimdi Ara

Yaş 19 ama hala sakalım yok (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
8.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öyle acaip şeyler sürmeye,ufak yaştan jilet vurmaya gerek yok çıkacaksa çıkar ,ben de 18 yaşıma yeni girdim,15 yaşında tüyler artık coşmuştu,makine vurdum 16 kadar öyle gitti,ondan sonra hep jilete devam ettim ve bir kere bile ufak yaşta usturaya falan vurmadım,ailede de çok yok ki sakallı çoğunun 20 yaşında falan çıkmış,testesteron hormonu seviyesiyle alakası var bu işin,kıllanma,ses kalınlaşması falan hep o sebepten.
  • bende de yok ama durumumdan memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • antepliymissin bi de ben de antepliyim bizim memlekette sakal 12 yasından itibaren çıkmaya baslar sen emin misin antepli olduğuna
  • Şu geldi aklıma

Yaş 19 ama hala sakalım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: alialakus

Krdşlerim yaşım 19 ama hala sakalım lütfen bana yardı medin sarımsak sürün diyo çoğu kişi hafif tüylenme var sarı sarı lütfen yardım arkadaşlarımın yanına çoçuk gibi duruyorum yardı mederseniz sevinirim

lan oğlum şaka mısın sen bak 17 yaşındaymışsın bir de o saklı hafta da 2 kere kesmek var ya işkence 12 13 yaşında iken çıkşa diyordum bir baktım 15 de sakal tıraşı oluyorum 3 günde bir , satece sorun be kardeşim ciltdin de düzgünse al sana fıstık gibi yüz kıl tüy olunca tipi de biraz etkliyor .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.