Şimdi Ara

Yaş 19 ama hala sakalım yok (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
3
Favori
8.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yardı medin ne la
  • Askerde çok rahat edersin kardesim. Her gün diğer askerlerden 10 dk geç kalkarsın mesela
  • yas 19 ziro Sakal, Yeni Terleyen Biyik.

Jilet vurmadim daha suratima hep makina
  • quote:

Orijinalden alıntı: alialakus

Krdşlerim yaşım 19 ama hala sakalım lütfen bana yardı medin sarımsak sürün diyo çoğu kişi hafif tüylenme var sarı sarı lütfen yardım arkadaşlarımın yanına çoçuk gibi duruyorum yardı mederseniz sevinirim

Sen önce bir Türkçe'yi öğren, sakalı sonradan halledersin.
  • Al bendende o kadar.
  • askere bir gidip gelin hayvani bir biçim de çıkacak %100 test edilip onaylandı
  • YAŞINIZ 40- 50 OLSUN HAERYERİNİZDE SAKAL OLACAK ENDİŞELENMEYİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenSpirit

yaş 19 minoxidiltürkiye sitesinden 2 kutu sipariş ettim, işte 2 aydır falan sabah akşam düzenli kullanıyorum sadece bazı günler üşenip sürmediğim oluyo, şuan favori ve yanaklarda gözle görülür artış var diyebilirim, hatta şöyle diyim sana eğer sakallarım kıl gibi değilde, daha sert çıksa daha kalın çıksa 2-3 hafta kesmesem kirli sakal görüntüsünü aşşağı yukarı verebilirim. ama daha yeni oldukları için inceler, bakalım 2 kutu daha alıcam ve eylül ayına kadar kullanmayı düşünüyorum, ve düzenli traşda olmaya karar verdim artık, 3 ay sonra tamamen gür bi şekilde çıkacağına inanıyorum, çünkü dediğim gibi yanaklar falan ciddi anlamda doldu artık ama seyreklikler var halen. tavsiye ederim yani

onu kullanmayıncada sakallar eski haline dönüyomuş krdşm

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhan6830

quote:

Krdşlerim yaşım 19 ama hala sakalım lütfen bana yardı medin sarımsak sürün diyo çoğu kişi hafif tüylenme var sarı sarı lütfen yardım arkadaşlarımın yanına çoçuk gibi duruyorum yardı mederseniz sevinirim

http://forum.donanimhaber.com/m_75443820/f_//tm.htm#75443820 aciklama yaptim

açılmıyo krdşm
  • Benim yas 18 daha çıkmadı. Cikmasin diye de dua ediyorum. Babamin sakali 25 yaşında çıkmış simdi masaallahi var. Korkma yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen 17 yazmışsın yok demişsin. cidden 19 olup adam gibi çıkmayan da var merak etme.
  • ben 16 yaşımda tıraş olmaya başladım(şaka değil).testlerde testesteron hormonum fazla çıktı.sakalın çıkmasını istiyorsan jilet sür
  • quote:

quote:

yaş 19 minoxidiltürkiye sitesinden 2 kutu sipariş ettim, işte 2 aydır falan sabah akşam düzenli kullanıyorum sadece bazı günler üşenip sürmediğim oluyo, şuan favori ve yanaklarda gözle görülür artış var diyebilirim, hatta şöyle diyim sana eğer sakallarım kıl gibi değilde, daha sert çıksa daha kalın çıksa 2-3 hafta kesmesem kirli sakal görüntüsünü aşşağı yukarı verebilirim. ama daha yeni oldukları için inceler, bakalım 2 kutu daha alıcam ve eylül ayına kadar kullanmayı düşünüyorum, ve düzenli traşda olmaya karar verdim artık, 3 ay sonra tamamen gür bi şekilde çıkacağına inanıyorum, çünkü dediğim gibi yanaklar falan ciddi anlamda doldu artık ama seyreklikler var halen. tavsiye ederim yani

hiç sanmıyorum, ama birden bırakmak doğru değilmiş, azalta azalta bırakınca sıkıntı olmuyomuş bide şöyle bi durum var, ben köse değilim önceden tüy şeklinde cıkıyodu zaten hep, çene altı cücük bıyıklar falan cıkıyodu ama tüy gibiydi, şimdi hem düzenli traş oluyorum hemde ilacı kullanıyorum, yani traş olmak bile arttırıyo sakalları. ha ama suratında 2-3 tane tüy varsa babyface isen ve traş olduğun halde artmıyosa sakallar, o zaman tamamen ilaçla sakal çıkarmış olacaksın, ve bıraktıgın zaman dökülecek, ama benim suratım tüy doluydu zaten, ondan dolayı döküleceğini sanmıyorum

• quote:

quote:

quote:

hiç sanmıyorum, ama birden bırakmak doğru değilmiş, azalta azalta bırakınca sıkıntı olmuyomuş bide şöyle bi durum var, ben köse değilim önceden tüy şeklinde cıkıyodu zaten hep, çene altı cücük bıyıklar falan cıkıyodu ama tüy gibiydi, şimdi hem düzenli traş oluyorum hemde ilacı kullanıyorum, yani traş olmak bile arttırıyo sakalları. ha ama suratında 2-3 tane tüy varsa babyface isen ve traş olduğun halde artmıyosa sakallar, o zaman tamamen ilaçla sakal çıkarmış olacaksın, ve bıraktıgın zaman dökülecek, ama benim suratım tüy doluydu zaten, ondan dolayı döküleceğini sanmıyorum

haklısın aynende öyledir bende tüy çok var

• quote:

büyüyünce çıkar
  • boş ver bence. benim 18 yaşımdayken sadece faullerimin altında ve bıyık civarında tek tük çıkardı (bu da yoksa bir şey diyemem) şimdi yaş 26 ve iş yerime her gün tıraş olmadan gidemiyorum.
  • inş bendede bir gün çıakrda bu derten kurtulurum sarımsak sürmeye karar vrdim
  • SS isterük
  • quote:

inş bendede bir gün çıakrda bu derten kurtulurum sarımsak sürmeye karar vrdim

Sarimsak koklerini yakiyo diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.