Şimdi Ara

Yaş 27 tıp fakültesi birinci sınıfım ve tekrar hazırlanıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
4
Favori
9.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bellik katsayılarla oluyor ösymnin hepsi alınmıyor

ösymnin %30 + %70karne ort çoğu yerde böyle

sadece ösym puanı ile olan merkezi yatay geçiş o farklı
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim araştırıcammm bunu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrardan çok teşekkür ederim
    Aslında yurtdisinda bunu yapan cok insan var ama malum ülkemizde insanlar bunu çok tuhaf karşılıyor
    Kardeşim :(

• abi bu hayata bir kere geliyoruz demişsin de sence de ana nokta bu değil mi? 70 yıl yaşayacaksın 35 yılı okul sınav bilmemne. ne güzel tıp kazanmışsın 3. sınıfa gelmişsin oku bitir çalışmaya başla artık. 30 yaşında babanın eline mi bakacaksın? bence çok saçma hocam. zaten turkiyedeki fakülteden yine turkiyedeki fakülteye geçeceksin ne kadar farklı olabilir ki? yine de tercih senin

• abi 21-22 olsan neyse derdim de 30lu yaşlarda aileden para mı alınır allah aşkına. Senin tuzun kuruysa sana toz pembe geliyordur böyle şeyler rahat konuştuğuna göre ama herkesin durumu senin gibi değil o yüzden boş bir yazı olmuş.
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Saygı duyarım hocam.

• Yaş 27 tıp fakültesi birinci sınıfım ve tekrar hazırlanıyorum
  • hiç mi utanmıyon lan ailenden para isterken hala hayal mayal diyo naptılar büyü falan mı yaptılar size ahsfkasjdfkja
  • 34 binle nasıl girdiniz tıp fakülteine?
  • Csb.
  • functionmachine kullanıcısına yanıt
    Gecen sene girmedim ki tipa kardeşim gecen sene sinava girdim öylesine

• hocam bu adamın olayı ne ya ağır troll falan mı? 2001li yazıyor, bir gün tıp okuyor, bir gün mühendislik, bir gün sınava hazırlanıyor kaynak önerisi istiyor siz reelde tanıştınız biliyorsunuzdur belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathildarossa -- 13 Haziran 2020; 15:22:9 >
  • drmustafabey D kullanıcısına yanıt
    Hocam tam anlamadım açıkcası tıp 1.sınıfım dediniz hiç mi gitmediniz okula gitseydiniz şu an 3.sınıfa mı geçecektiniz biraz anlam karmaşası var sanki:/ Yani tıpa kayıtlı mısınız şu an da değil misiniz?
  • Kardeşim troll degilim
    Yalan da söylemiyorum
    Herseyin üstüne yemin de ederim ss de atarim
    Eskiden odtu kimya muh. Okuyordum
    Hazirlikta kaldim repeat oldum sonrasinda ertesi senelerde tekrar sinava hazirlandim
    Şuan çorumda tip okuyorum
    Muhabbet bu

• Yaş 27 tıp fakültesi birinci sınıfım ve tekrar hazırlanıyorum

Umarım CSB’dir.
    Evet haklısın sevdiğin mesleği yapmak ayrı, ama hayat sadece meslekten ibaret değildir. Ömrünün yarısını öğrenci olarak geçirmiş olacaksın. Arkadaşların evlenecek, ev araba alacak, çocuk sahibi olacak paralarını harcayacaklar gezecekler... Bu esnada sen masa başında tümörlerde görülen mutasyonları ezberliyor olacaksın...
    27 yaşında tıp 1’sin fakülte değiştirmek gibi bir lüksün yok. Çok değiştirmek istiyorsan yatay geçiş için kasarsın. Senin yaşıtında uzman hekimler var hastalıkları araştırıyor bilim yapıyor tez yazıyorlar sen hala sosyal mat mı çalışacaksın gerçekten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 13 Haziran 2020; 15:25:27 >

• Hocam kayitliyim fakat dediğim gibi en basta ailevi ve psikolojik nedenlerden çok gitmedim

Anladım hocam ilk hangi sene sınavı girmiştiniz tıpı hangi sene kazandınız?
    tıp kazandığınız yılın ösym ss ini atar mısınız?
  • 2012 senesinde hocam
    2014 odtu kimya mühendisligi
    2017 tıp.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.