Şimdi Ara

Yaş 27 tıp fakültesi birinci sınıfım ve tekrar hazırlanıyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
4
Favori
9.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kimin ne yaşadığını kimse bilemez. adamsın. kendine güvenin ilham verici.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri şuna sağlam halat ve sandalye hediye etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 13 Haziran 2020; 18:53:41 >
  • Umarım csb dir. Bence yks ye kafa yoracağınıza tıp derslerine ağırlık verip ortalama ile yatay geçiş denemelisiniz. Hem klinik eğitimi hem de tus için ufak bir altyapı oluşturmuş olursunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes aynı şeyi yapacak diye bir şey yok.
    Kimi tıp bitirir , pratisyen kalır ömür boyu.
    Kimi uzman olur .
    Kimi de uzmanlık üzerine doç olur.
    Kimi de prof .
    Kimi iyi bir mühendis olup o şekilde çalışır ömür boyu .
    Kimi de akademik kariyer yapar , yıllarını verir Prof olana kadar .
    Tercih meselesi.
    Bir ara İzmir’de sanırım Ege Tıp Fakültesinde Doçent olan birinin gerçek hayatını okumuştum.
    Adam 35 yaşında girmiş fakülteye .
    Fen öğretmeniydi sanırım normalde . Google da yazarsanız belki çıkar .
    41 inde tıbı bitirmiş.Sonra uzmanlık yapmış. Yetmemiş doçent olmuş.
    Adamın hayali imiş yapmış. Öbür türlü sanki zamanını çok iyi şeylerle mi geçirecekti ? Boş boş tv izleme , gezmelerle geçecek bir hayat yerine zamanını değerlendirmiş.
    Adamın kızı da o 5. Sınıftayken , aynı fakültede 1. Sınıfmış.
    Bence 40 yaşında doç olmak için ya da prof olmak için insanlar 6-7 yılını harcıyorsa yeni bir üniversite de okunabilir . Başarılar.

• Konu cbs, 2012 yılında mezun olup 2017 de Çorum tıpa girdiği söylüyor ancak YÖK atlasta 2012 den giren yok 2011 var ama 2012 yok ayrıca sonuc ekranı mı atmıyor tıp kazandığı yılın ın , bence bu kişi 3 yıl mezun a kalan biri

• Konu csb net. Sadece ösym ile geçiş olmuyor ki ben ösym puanı ile geçiş yapmış biriyim. Hala ortalama ile geçiş yapmak mümkün.

Bi de en önemlisi neden bi insan Ankara istesin fjfjfj. Kısacası csb.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim cok bos yapmssin, tuzun kuruysa tabiki hiiiic onemi yok 35 yasinda da gidersin. Ekmek elden su golden, acikinca aaaanneee mama diye bagirirsin hop kekler borekler gelir.

Ama bu forumdaki genclerin bazisi daha 15 16 yasinda eve katki saglamaya basliyor senin gibi asalak degiller.
  • Ateş Hekimoğlu kullanıcısına yanıt
    hocam csb nedir?

• konu sahibini tanıyorum. whden konuşmuştuk. özünde iyi bir insan. sanırım çeşitli sıkıntılar yaşamış hayatında. yine de kendisine defalarca kez tekrar sınava girme bak mis gibi tıpın var ortalama kas dedim ama dinlemedi. şahsen ben çorum tıpta olsaydım ortalama kasardım sonra ankaraya geçerdim.

• “Cool story bro” genelde sallamasyon şeylere deniyor

• Hocam yazmayacaktım kusura bakmayın da dayanamadım, 30 yaşında babanın eline bakmak saçma demişsiniz ya hani, normali neye göre belirliyoruz, 23 25 saçma değil mi mesela

• saveyourself S kullanıcısına yanıt
    Dostum insanların hayatı hakkında bence bu kadar keskin atıp tutma, insanız başımıza neler geçeceğini bilemeyiz, bir bakmışsın 10 yıl sonra sen çok kötü duruma düşmüşsün allah korudun, o yüzdem kendi ufacık hayat görüşümüzle böyle ahkam kesmeyelim, bu özgüvene hastayım

• Olabilir çocuklar ön yargı ile yaklaşmamak lazım.

• Yatay geçiş düşünmek yerine sınava tekrar hazırlanmayı göze alıyor bravo serin hikayeymiş bu sene niye böyle hikayeler yok

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.