Arkadaşlar benim durumum ne olur.. Çok tedirginim..
Ağustos 1988 doğumluyum.
AÖF 1. sınıftayım. Üni bitiş tarihi Haziran 2018 olacak.
1) Benim şimdi 31 Aralık 2017'de asker olmam gerekiyor diye anladım doğru mu?
2) Lisans diplomamı Haziran 2018'de alıcam. 31 Aralık 2017'de tecilim bitince ben kaçak mı olucam?
3) Okulumun bitmesi için bana son bir şans vermezler mi?
4) Hazirana kadar 6 ay kaçak dolaşsam, Haziranda diplomayı alınca hemen teslim olsam.. Lisans mezunu olarak mı askere giderim yoksa lise mezunu olarak mı?
Bu son soru çok önemli arkadaşlar.. Eğer tecilin bittiği tarihte lisans mezunu olamadıysam bir daha lisans mezunu gibi askere gidemeyecek miyim? Çok acil yardımlarınızı bekliyorum. :((((((((((
hazıranda bıtıcekmı okul önemli olan bu bu gidiş gelişleri düşünene kadar zaten 6 ay geçirmiş olursun ben kaçak durumuna düşmeden bedelli çıktı bastım parayı hiç düşünmeden aldığım maas 1200 aylık kendımı riske sokmadım her türlü kardayım
quote:
Orijinalden alıntı: Hey Dude!
Arkadaşlar benim durumum ne olur.. Çok tedirginim..
Ağustos 1988 doğumluyum.
AÖF 1. sınıftayım. Üni bitiş tarihi Haziran 2018 olacak.
1) Benim şimdi 31 Aralık 2017'de asker olmam gerekiyor diye anladım doğru mu?
2) Lisans diplomamı Haziran 2018'de alıcam. 31 Aralık 2017'de tecilim bitince ben kaçak mı olucam?
3) Okulumun bitmesi için bana son bir şans vermezler mi?
4) Hazirana kadar 6 ay kaçak dolaşsam, Haziranda diplomayı alınca hemen teslim olsam.. Lisans mezunu olarak mı askere giderim yoksa lise mezunu olarak mı?
Bu son soru çok önemli arkadaşlar.. Eğer tecilin bittiği tarihte lisans mezunu olamadıysam bir daha lisans mezunu gibi askere gidemeyecek miyim? Çok acil yardımlarınızı bekliyorum. :((((((((((
2. Sinifta ustten ders alirsan ve kalmazsan 3. Sene sonunda bitirebilirsin okulu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme