Şimdi Ara

Yaş Takıntılılar Gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
7
Favori
4.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahsen ben 22 yaşında mezun olmuş üniversitede sadece dersleri geçmiş kulüplere etkinliklere katılmamış kendini sosyal anlamda geliştirmemiş birini işe alacağıma 24-25 de mezun olmuş bunları yapmış birini işe alırım.
  • Koç iibf mezunu olup 15-20 yıl sonra sana emir verecek kişi olmaları
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 18 Mart 2021; 3:21:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moralimi bozdu konu. Geç başlayanlar, üni bırakanlar vb durumlarda olup geç mezun olacaklar da var..
  • Benim de moralimi düzeltti. 24'te mezun olacağım inş. 2 sene master desen 26. İşe başlamak için geç bir yaş gibi geliyor. 22'de mezun olanlar 4 yıllık tecrübeli olacaklar.

Gerçi master yapmayabilirim istediğim okullardan kabul alamazsam. O zaman da 1-2 yıl geç mezun olmuş oluyorum. Problem olmaz herhalde.
  • allah aşkına hiçbir mühendislik şirketinde emir verme yetkisine sahip biri iibf mezunu olabilir mi? gene mühendis olur yönetici mühendislik şirketinde.
  • yeryüzündebirdamla Y kullanıcısına yanıt
    Hocam burda ideali konusuyoruz siz daha gec mezun olarak da guzel isler basarabilirsiniz

• ne kadar boş bir düşünce
  • 29 yaşındaki mühendis yine bir işe girer diye düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alexander Volg Zangief kullanıcısına yanıt
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 18 Mart 2021; 3:21:24 >
  • yalan. linkedin verilerini dökelim hocam, 10 iibfciden 20si işsiz mi görelim.
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklisin hocam 12 ydim bu sene kazananadim icim icimi yiyor ama insanlar 1 yili kayip olarak gormuyor 2. 3. mezunluk normal karsilaniyor.

• Xakler kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de üni öğrencileri için para kazanma rehberi açsan çok hoş olur

• Master yaparken calisamiyor musun hocam?

• Up up

• thebesthingieverdid T kullanıcısına yanıt
    O yaşta yeni mezun birisinin iyi bir yerlere gelmesi çok zor bence.

• Bencesi mi var bu işin adam kaliteli mühendis ise çatır çatır gelir.

Gençler yaşa takılmayın.Yurtdışında millet bizim kadar takılmıyor bu olaya biz Türkler olarak takıntılıyız. En basitinden israilde en iyi ihtimalle üniversiteye bir erkek 21 yaşından sonra başlıyabilir.
  • Sonuç olarak "genç" kardeşlerim takılmayın bu tür duruma hayat bu ne getireceği ne götüreceği belli olmaz kimi 30 yaşında CEO olur 50 sinde ölür kimi 50 sinde CEO olur 90 yaşında ölür. Takmayın bu durumu önünüze bakın
  • Marzxa M kullanıcısına yanıt
    29 yaşındaki adam tıp bırakıp vs başlamadıysa ya geç kazanmıştır ya okulu uzatmıştır vs vs polyannacılığa lüzum yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.