Şimdi Ara

Yaş Takıntılılar Gelsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
7
Favori
4.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Niye tıp bırakınca bir farkı mı oluyor? Valla ben burada polyannacılık göremiyorum. Özel sektör için konuşuyorum herif sizin yaptığınız işe para verir yani "maaş" sizin yaşınız vs. kimsenin umrunda değil örnek olarak A.B.D. de CV lerde yaş fotoğraf koymak yasak.
  • Marzxa M kullanıcısına yanıt
    Zaten mazeretsiz 29 yaşında mezun olan birinin belirli bir çalışma disiplini yoktur tıp bırakmıştır örneğini o yüzden verdim. Nasıl sanayide 20 yaşında çırak olunmuyorsa BENCE 29 yaşında mühendis olunmaz. Ha için öğrenme aşkıyla doludur orası başka ama ben olsam 30 yaşındaki birine bir işi öğretmek yerine 22-23 yaşında birine öğretmeyi tercih ederdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B26350344

Zaten mazeretsiz 29 yaşında mezun olan birinin belirli bir çalışma disiplini yoktur tıp bırakmıştır örneğini o yüzden verdim. Nasıl sanayide 20 yaşında çırak olunmuyorsa BENCE 29 yaşında mühendis olunmaz. Ha için öğrenme aşkıyla doludur orası başka ama ben olsam 30 yaşındaki birine bir işi öğretmek yerine 22-23 yaşında birine öğretmeyi tercih ederdim.
    Çok fazla önyargı ile yaklaşıyorsun konuya.

Ama sana ve diğer arkadaşlara ufak bir tavsiye vereyim işveren "UMURSAMAZ" parasına bakarlar.
  • AfroGoril2010 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bir yere girip çalışacaksın yazları vb. ne rehberi? Ya da bu sene iyi bir derece yap burslar sayesinde ihtiyacını karşılarsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Harvey Specter. kullanıcısına yanıt
    Hocam adam 200 k para biriktirdiğini söylemişti başka başlıkta yazları garsonlukla yapmamıştır heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    Dostum çok haklısın ama senin düşüncene göre de bir daha geri gelmeyecek gençliğinin en güzel günleri elinden onu atla bunu atla derken ders çalışarak kayıp gidiyor. Önemli olan dünyayı gezme bahsi gibi şeyleri gençken yapıp ufkunu vizyonunu açmandır. Ben sana kolay demiyorum.Emin ol 27ne geldiğin zaman etrafındaki cogu insanın dolu dolu bir hayat geçirerek aynı seviyede olduğunu ve onların güzel gençlik anilarini dinlemekle geçirebilirsin.Ve sonrasında makas çok hızlı aciliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xakler

Ben şahsen takıntılıyım bu konuda; ilk senemde kazandım, hazırlığı atladım, tus’u da ilkinde bilemedin ikincide bir yer yazar giderim. Hayatı ertelemeyi sevmem. Öğrencilik hayatı Türkiyede zor, baba eline bakmak zor. Bir an önce maaşa geçmeli, bir an önce uzman olmalı diye bakıyorum olaya. 27-28 yaşında uzman olup kendi paranı kazanmaya başlamak güzel duruyor buradan bakınca. Hayat sadece sınavdan akademiden ibaret değil, 40 yaşına gelmeden istediğim evi arabayı alıp dünyayı gezmiş olmak istiyorum. Yok mezuna bırak, yok hazırlık oku, yok sınıfta kal falan böyle şeylerle iş yaş. 40 yaşında daha ailenin yanından yeni ayrılırız böyle giderse.

Ben 20 yaşından beri az çok kendi paramı kazanıyorum sırf babadan istememek için, millet 26-27 yaşında yeni öğrenciliğe başlayıp 30 yaşında nasıl babasının eline bakabiliyor hayret ediyorum. Yaşıtları dünyayı geziyor, ev araba alıyor, aile kuruyor çocuklarını okutuyor bunlar hala babadan para isteyip okula gidiyor. Bana garip geliyor yani asla yapamam, her şeyin bir yaşı olduğunu düşünüyorum 30 yaşında da babadan harçlık alıp masa başında oturup ezber yapıp sınava çalışamam açıkçası. Tamam hayat bir yarış değil benim bunları söylemekteki amacım zaten diğer kişilerle yarışmak değil ama bir iç geçirirsin yaşıtın arkadaşlarını görünce hayatlarıyla neler yaptıklarını görünce sonuçta kimse kendini kandırmasın.
    Özel atacaktım, alıntılamışım. Pardon :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bjorn Ironside -- 10 Eylül 2020; 17:8:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.