Şimdi Ara

Yaşadığımız Paranormal, korkunç olay ve anılarımız (ciddi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
45
Favori
9.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erc356

quote:

Orijinalden alıntı: SoeXL

ben 6-7 yaşında sürekli siyah silüetler görüyordum ama sürekli artık başımı yukarı kaldıramıyordum,yemin ediyorum keşke ölsem demiştim o zaman,çünkü dayanamıyorum baktığım an 2-3 sn sonra yok olup tekrar dönüyorlardı,sonra geçti yatamıyordum bile

Aynen hocam bende küçükken görüyordum şimdi görmüyorum, ben bilgisayar dayken göz ucuma takılan ve hareket eden gölgeler goruyordum boyle hip hızlı gecip gidiyor du, kardeşim de yanimdaydi oda görüyordu

Allah kimseye göstertmesin onları ya bela gibi
  • Resövıd.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem öyle ben de yaşadığım bir olayı paylaşayım. Psikolojimi bozmadı ama normal değildi.

Yaklaşık 7-8 yıl önceydi sanırım, belki de 10 yıl. Bir yaz günü ailece büyük babamın yayla evine gidiyorduk. O zamanlar Nokia 1100 çıkalı çok fazla olmamıştı. Kullananlar bilirler bu telefonun hoparlör kısmında yumuşak plastik bir parça vardır. Bende de 1100 vardı ve bu plastik parça yerinden çıkıyordu sürekli. Yaylaya giderken yol boyunca telefonla oynadığım için bu parça yerinden çıkıyor ben yerine takıyordum. Bir ara bizimkilerle bir konuşma geçti dikkatimi telefondan ayırdım. Sonra bu parçanın yerinde olmadığını farkettim. Sağa sola, cebime falan baktım yok. Yaylaya vardığımızda belki arabanın içine düşmüştür diye arabayı didik didik aradım yok. Ümidi kestim ben bundan arabayı kilitledik eve doğru yürüdük. Eve ilk giren bendim. Yayla yolları malum tozlu, elimi yüzümü yıkayıp öyle ellerini öpeyim dedim bizimkilerin. Lavaboya gittim bir de ne göreyim benim telefonun parçası lavabo aynasının yanında ıslak bir şekilde duruyor. Başkasının koymuş olma ihtimali yok çünkü en önde eve ilk giren benim, lavaboya ilk giren benim. Başkasına ait olabilir mi diye inceledim ama benim telefonun parçasıydı, bir köşesi aşınmıştı ve bikaç tane de çizik benzeri iz vardı üzerinde çünkü. O zamanlar fazlasıyla tırsmıştım, hiç kimseye anlatamadım. İlk kez burda paylaşıyorum.

• Küçükken arkamdan biri geliyor gibi olurdu apartman girişinde falan koşarak çıkardım eve yada koşarak inerdim evden.

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradeida -- 8 Mart 2014; 12:30:30 >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iustinianus

Madem öyle ben de yaşadığım bir olayı paylaşayım. Psikolojimi bozmadı ama normal değildi.

Yaklaşık 7-8 yıl önceydi sanırım, belki de 10 yıl. Bir yaz günü ailece büyük babamın yayla evine gidiyorduk. O zamanlar Nokia 1100 çıkalı çok fazla olmamıştı. Kullananlar bilirler bu telefonun hoparlör kısmında yumuşak plastik bir parça vardır. Bende de 1100 vardı ve bu plastik parça yerinden çıkıyordu sürekli. Yaylaya giderken yol boyunca telefonla oynadığım için bu parça yerinden çıkıyor ben yerine takıyordum. Bir ara bizimkilerle bir konuşma geçti dikkatimi telefondan ayırdım. Sonra bu parçanın yerinde olmadığını farkettim. Sağa sola, cebime falan baktım yok. Yaylaya vardığımızda belki arabanın içine düşmüştür diye arabayı didik didik aradım yok. Ümidi kestim ben bundan arabayı kilitledik eve doğru yürüdük. Eve ilk giren bendim. Yayla yolları malum tozlu, elimi yüzümü yıkayıp öyle ellerini öpeyim dedim bizimkilerin. Lavaboya gittim bir de ne göreyim benim telefonun parçası lavabo aynasının yanında ıslak bir şekilde duruyor. Başkasının koymuş olma ihtimali yok çünkü en önde eve ilk giren benim, lavaboya ilk giren benim. Başkasına ait olabilir mi diye inceledim ama benim telefonun parçasıydı, bir köşesi aşınmıştı ve bikaç tane de çizik benzeri iz vardı üzerinde çünkü. O zamanlar fazlasıyla tırsmıştım, hiç kimseye anlatamadım. İlk kez burda paylaşıyorum.

Çok ilginç

• quote:

6-7 yaşına kadar gece uyurken ışığı açık bırakırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: eeTavus

quote:

6-7 yaşına kadar gece uyurken ışığı açık bırakırdım

Anlaşılan seni küçükken gulüyabani diye korkut muş lar

• 2 hafta önce falan uyuyoken tam uykuya dalacakken bi ses fısıldadı bana, sadece 1 kelime ama çok net, Türkçe değildi o yüzden anlayamadım. yüzümün tam önündeymiş gibi, hemen bi kendime geldim baktım kimse yok, korka korka uyudum. 3 gün önce de yine sırtüstü uyumaya çalışırken yine bi kelime fısıldandı ama o daha netti o da Türkçe değildi. hatta onu kendi kendime de tekrar ettim, tableti alıp anlamına bakıyım dedim, boşver uykum kaçmasın yarın bakarım diye erteledim ve kelimeyi unuttum. Artık sırtüstü uyumaya korkar oldum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

2 hafta önce falan uyuyoken tam uykuya dalacakken bi ses fısıldadı bana, sadece 1 kelime ama çok net, Türkçe değildi o yüzden anlayamadım. yüzümün tam önündeymiş gibi, hemen bi kendime geldim baktım kimse yok, korka korka uyudum. 3 gün önce de yine sırtüstü uyumaya çalışırken yine bi kelime fısıldandı ama o daha netti o da Türkçe değildi. hatta onu kendi kendime de tekrar ettim, tableti alıp anlamına bakıyım dedim, boşver uykum kaçmasın yarın bakarım diye erteledim ve kelimeyi unuttum. Artık sırtüstü uyumaya korkar oldum.

Bence o sesi bir daha duymaya çalış, merak ettim

• quote:

quote:

2 hafta önce falan uyuyoken tam uykuya dalacakken bi ses fısıldadı bana, sadece 1 kelime ama çok net, Türkçe değildi o yüzden anlayamadım. yüzümün tam önündeymiş gibi, hemen bi kendime geldim baktım kimse yok, korka korka uyudum. 3 gün önce de yine sırtüstü uyumaya çalışırken yine bi kelime fısıldandı ama o daha netti o da Türkçe değildi. hatta onu kendi kendime de tekrar ettim, tableti alıp anlamına bakıyım dedim, boşver uykum kaçmasın yarın bakarım diye erteledim ve kelimeyi unuttum. Artık sırtüstü uyumaya korkar oldum.

2side farklıydı, daha dövseler sırtüstü yatmam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Rezerved. Bi ara yazarım

• quote:

• Bi kaç sene önce şubat ayında evdeki herkes uyumuştu bende salonda televizyon izliyordum en üst katta oturuyoruz zaten 4 katlı bina, sonra camı açtım bende karşıda yeni bitmiş apartman vardı içinde oturuyorlardı. Saat sabahın 2-3'ü herkes yatmıştır diye düşündüm bi dairenin ışığı yanıyordu, sonra başka yerlere bakıp tekrar oraya baktım ışık sönmüştü ve perdenin arasından bembeyaz bir yüz bana bakıyordu tabi ben bildiğim tüm duaları okumaya başladım gözümü falan başka yere kaydırdım ama hala bana bakıyordu, iyi tırsmıştım.

• quote:

hatırlarsan yada yine olursa söyle mutlaka .merak ettim kelimeyi
  • quote:

quote:

quote:

2side farklıydı, daha dövseler sırtüstü yatmam

ben hep sırt üstü yatıyorum, sen bana yonlendir o sesi

• quote:

Orijinalden alıntı: parayban

Bi kaç sene önce şubat ayında evdeki herkes uyumuştu bende salonda televizyon izliyordum en üst katta oturuyoruz zaten 4 katlı bina, sonra camı açtım bende karşıda yeni bitmiş apartman vardı içinde oturuyorlardı. Saat sabahın 2-3'ü herkes yatmıştır diye düşündüm bi dairenin ışığı yanıyordu, sonra başka yerlere bakıp tekrar oraya baktım ışık sönmüştü ve perdenin arasından bembeyaz bir yüz bana bakıyordu tabi ben bildiğim tüm duaları okumaya başladım gözümü falan başka yere kaydırdım ama hala bana bakıyordu, iyi tırsmıştım.

Beyaz pardesülü bir teyze olabilir

• quote:

quote:

Bi kaç sene önce şubat ayında evdeki herkes uyumuştu bende salonda televizyon izliyordum en üst katta oturuyoruz zaten 4 katlı bina, sonra camı açtım bende karşıda yeni bitmiş apartman vardı içinde oturuyorlardı. Saat sabahın 2-3'ü herkes yatmıştır diye düşündüm bi dairenin ışığı yanıyordu, sonra başka yerlere bakıp tekrar oraya baktım ışık sönmüştü ve perdenin arasından bembeyaz bir yüz bana bakıyordu tabi ben bildiğim tüm duaları okumaya başladım gözümü falan başka yere kaydırdım ama hala bana bakıyordu, iyi tırsmıştım.

Ya sağlam bir ışık kaynağıda yoktu hani yüzü parlamıştır diye düşünürüm ama yüz hatları falan bembeyazdı, siyah gözlü falan çok net hatırlıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Ya sağlam bir ışık kaynağıda yoktu hani yüzü parlamıştır diye düşünürüm ama yüz hatları falan bembeyazdı, siyah gözlü falan çok net hatırlıyorum.

Karşıdaki bina ile aranızda kac m mesafe vardı ki?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.