Şimdi Ara

Yaşadığımız Paranormal, korkunç olay ve anılarımız (ciddi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
45
Favori
9.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erc356

quote:

Orijinalden alıntı: parayban

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: parayban

Bi kaç sene önce şubat ayında evdeki herkes uyumuştu bende salonda televizyon izliyordum en üst katta oturuyoruz zaten 4 katlı bina, sonra camı açtım bende karşıda yeni bitmiş apartman vardı içinde oturuyorlardı. Saat sabahın 2-3'ü herkes yatmıştır diye düşündüm bi dairenin ışığı yanıyordu, sonra başka yerlere bakıp tekrar oraya baktım ışık sönmüştü ve perdenin arasından bembeyaz bir yüz bana bakıyordu tabi ben bildiğim tüm duaları okumaya başladım gözümü falan başka yere kaydırdım ama hala bana bakıyordu, iyi tırsmıştım.

Beyaz pardesülü bir teyze olabilir

Ya sağlam bir ışık kaynağıda yoktu hani yüzü parlamıştır diye düşünürüm ama yüz hatları falan bembeyazdı, siyah gözlü falan çok net hatırlıyorum.

Karşıdaki bina ile aranızda kac m mesafe vardı ki?

Ya işte biz yolun karşısındaydık karşı karşıyaydık ortadan yol geçiyordu, ankarada olanlar bilir sinan caddesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 yıl önce Marmarisde yaşandı. Giden varsa bilir. Dağlık Bi kısmı var marmarisin çıkışında. Piknik yapmaya giderken dağlık yolda aşağı baktım parlak bir küre vardı hafif aynamsı. Çapı bir araba kadardı. Hiç ses çıkartmadım ama bu küre tamamen boşlukta duruyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fluid D.

zeytinburnunda oturuyodum eskiden çırpıcı mahallesinde.bi gün ramazan ayında 2-3 yıl önce çok iyi hatırlarım 15 yaşındaydım saat sahurdan sonra 4-5.iyi bi arkadaşım vardı ailesi köye gittiği için teyzesinde kalıyodu tek kalmak için ailelerden izin almıştık.yani o arkadaşta kalacaktım.saat 6 gibi merdivenden ayak sesleri (daireleri en üstün bi altı çatı katı boş).gelmeye başladı
    herhalde teyzesidir diye bekledik (anahtarı vardı) ama ses üst kata doğru gitti.tabi biz tırsmaya başladık.delikten baktık kimsede yoktu giden adam çıkmıştı herhalde yukarı gidip bakmayada korkuyoruz.yukardan hafif hafif sesler gelmeye başladı adam apartman boşluğunda birden bağırarak ibranice gibi bi dilde tevrat okumaya başladı (tevratı nerden biliyosan dicekseniz hiç sormayın) adamın sesini telefona kayıt etmeye başladık.görseniz nasıl okuyo böyle YOUHHH BİEAAAAAAA KİMEYYYAAA böyle bişeyler bağırıyo.ses kayıtlarıda bende değil arkadaşa mesaj attım eski telefonundan almışsa koyarım buraya.sabah 8:30 a kadar okudu tabi bizim ebe falan kalmadı yusuf yusuf modunda kapıyı kitledik korkuyoruz kimseyi aramakta aklımıza gelmedi.adam bitirdi okumayı 8:30 a doğru inerken yemin ediyorumki delikten bakarken adam kapının önünde durdu kafasını deliğe doğru döndürdü sonra koşarak inmeye başladı.
    adam kel kafalı kafasında işaretler olan biriydi doğru hatırlıyosam gözlerini çok iyi hatırlıyorum sipsiyah gözleri vardı mor bi takım elbise giymişti.hatta apartmanın karşısında oturan gazeteci bi kız adamı videoya çekmişti.1 ay sonrada trafik kazasında öldü

Kanım dondu şerefsizim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir kere gece uyumaya çalışırken uykuya yeni yeni dalıyorum hatta uykuyla uyanıklık arası bir yerdeyim. Birisi sanki dizime dokunur gibi oldu yaz olduğu için sortla yatmıştım o yüzden kolayca hissettim.

O korkuyla hemen kalktım yaklaşık yarım saat kadar sonra tekrar yattım. Bu sefer uyudum ama bir rüya gördüm rüyada sınıfın ortasında iki sıra birleştirilmiş ben o iki sıranın üstünde yatıyorum etrafımda siyah insan silüetleri kırmızı büyük gözleri var o an gercek hayatta sallanmaya başladım sınıfta tanıdığım bir arkadasım beni sallamaya başladı "Buraaaak hadi kalk" diye 3 kere tekrarladı gercekten saraildigimi hissesinde koşarak o odadan çıktım.

• Yer.

• edüklerin
  • Okudukça okuyasım geliyor ama bir okadarda korkuyorum ne kadarda mistik korkutucu olaylar yaşamışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlameWind6

Bir kere gece uyumaya çalışırken uykuya yeni yeni dalıyorum hatta uykuyla uyanıklık arası bir yerdeyim. Birisi sanki dizime dokunur gibi oldu yaz olduğu için sortla yatmıştım o yüzden kolayca hissettim.

O korkuyla hemen kalktım yaklaşık yarım saat kadar sonra tekrar yattım. Bu sefer uyudum ama bir rüya gördüm rüyada sınıfın ortasında iki sıra birleştirilmiş ben o iki sıranın üstünde yatıyorum etrafımda siyah insan silüetleri kırmızı büyük gözleri var o an gercek hayatta sallanmaya başladım sınıfta tanıdığım bir arkadasım beni sallamaya başladı "Buraaaak hadi kalk" diye 3 kere tekrarladı gercekten saraildigimi hissesinde koşarak o odadan çıktım.

Senle bayağı uğramış lar hocam geçmiş olsun

• benimde bikaç tane var ama öyle çok korkutucu cinsten değil.

editlerim sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dranova

4 yıl önce Marmarisde yaşandı. Giden varsa bilir. Dağlık Bi kısmı var marmarisin çıkışında. Piknik yapmaya giderken dağlık yolda aşağı baktım parlak bir küre vardı hafif aynamsı. Çapı bir araba kadardı. Hiç ses çıkartmadım ama bu küre tamamen boşlukta duruyordu.

Ee artık ufolara inanıyor sundur hocam

• Bazen benim de başıma geliyor sabah kalktığımda.

Mesela bir kitabı arıyorum masanın üzerine bakıyorum yok, geri bakıyorum orada. Acayip tırsıyorum
  • quote:

Evet arkadaslar benim başıma bu yazdigim olay geldiginden beri psikolojik bir baskı ve kusku icindeyim, sizler de ne yasadiginizi anlatirsaniz meraklar giderilebilir. Iyi forumlar.

Ankara da aksam üstü 6 da halk otobusunu bekliyordum, benle birlikte değişik tiplerde 5 kişilik bir grup vardı otobüs geldi ben bindim otobüste kimse yoktu onlar binmedi otobüs harekete gecti 60-70 km hizla 2-3 km gitti, durakta durdu ve o grup otobuse bindi ben şok oldum, nasıl olduda 3 km yolu 2 dk da bitirip otobüse bindiler, korktum yanlarına gidip sormaya cesaret edemedim hepsi ruh gibiydiler, biri arkasını bana dönüp baktı ben korktum ve indim

Uyuşturucu kullanıyor musun?
  • Bir keresin de arkadaşıma gittim, kış aylarında ps3 oynuyoruz balkonun kapısı kilitli olduğu halde çarptı, biz arkadaş la korkudan donduk, kapının yanina gittik ve kitli olduğunu gördük, bir daha da o eve gitmedim

• Yaşamadım gece okurum yazın siz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

quote:

Evet arkadaslar benim başıma bu yazdigim olay geldiginden beri psikolojik bir baskı ve kusku icindeyim, sizler de ne yasadiginizi anlatirsaniz meraklar giderilebilir. Iyi forumlar.

Ankara da aksam üstü 6 da halk otobusunu bekliyordum, benle birlikte değişik tiplerde 5 kişilik bir grup vardı otobüs geldi ben bindim otobüste kimse yoktu onlar binmedi otobüs harekete gecti 60-70 km hizla 2-3 km gitti, durakta durdu ve o grup otobuse bindi ben şok oldum, nasıl olduda 3 km yolu 2 dk da bitirip otobüse bindiler, korktum yanlarına gidip sormaya cesaret edemedim hepsi ruh gibiydiler, biri arkasını bana dönüp baktı ben korktum ve indim

Hayır hic bir kötü maddeyi kullanmıyorum, o gün bilincim de cok açıktı, Halisülasyon gördüğümü düşündüm ama onlar ordaydilar ve tamamen gercekdiler, bu konuyu kimseye açmadım inanmazlar diye

• alayınızın psikolojik sorunları var

bir uzmana görüşün derim.

inanmam böyle şeylere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

alayınızın psikolojik sorunları var

inanmam böyle şeylere

Haklısın ben de böyle düşünüyordum taki başıma gelene kadar, düşüncene saygı duyuyorum, saygilar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

alayınızın psikolojik sorunları var

inanmam böyle şeylere

Haklısın ben de böyle düşünüyordum taki başıma gelene kadar, düşüncene saygı duyuyorum, saygilar

kanımı dondurdun şerefsizim

oğlum sus lan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

quote:

Hayır hic bir kötü maddeyi kullanmıyorum, o gün bilincim de cok açıktı, Halisülasyon gördüğümü düşündüm ama onlar ordaydilar ve tamamen gercekdiler, bu konuyu kimseye açmadım inanmazlar diye

Bence de konuyu açma kimse inanmaz, kötü madde demedim uyuşturucu dedim.

• Uykumda bildiğiniz okkalı tokat yedim çocukken . annem babam yeni ayrılmisti herkesle kusmustum kapiyi kitleyip yatiyordum yani baska biri vurmus olamaz . normal insanin elinden biraz daha buyuk oldugu hissettim tokadi yedikten sonra bagira bagira salona gittim teyzem tv izllyordu yuzumde iz yoktu ama 5 parmak seklinde yaniyordu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.