Şimdi Ara

Yaşadığın ülkenin dilini mi yoksa ingilizce öğrenmek mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben gecici ( 5 yıl )  olarak hollandaya geldim , ben flemenkce ögreneyim diyorum babam ingilizce daha önemli diyor babama bir türlü laf geciremiyorum , burdan gittigimiz zaman flemenkce isine yaramaz diyor.çalışmak istesem adam kendi dilini istiyor , kültürünü öğrenmek istesen kendi dili lazım her türlü yasadıgımız yerin dili daha önemli bence . siz olsanız öncelikle hangisini ögrenirdiniz ? ikisini birden öğrenmeye calısıyorum ancak birine daha fazla ağırlık vermem gerekiyor.

• yaşadığın için felemenkçe öğreneceksin zaten,önce temel felemenkçe öğren arkadaşlarınla konuşarak geliştir,sonra ingilizceye yoğunlaş derim.
  • Nicki Nick kullanıcısına yanıt
    aynen bende böyle düşünüyorum rat.planet hocamızın paylastıgı ingilizce ögrenme konusu gibi flemenkce ögrenme konusu bulsam efsane olur :))
  • Ferhat yıldızın videolarina bakabilirsin temel için yardımcı olur,fakat video başlıklarına aldanma :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flemenkce bilmeden hiç bişey yapmazsın ki.
  • Nicki Nick kullanıcısına yanıt
    çok eleştirenler oldu da bilmiyorum sence faydalı mı ?
  • adamın anlatış şekli ve üzerine geldiği şeyler gayet mantıklı fakat 5günde şu dili öğrenmek tarzında attığı videolardan dolayı kimse ciddiye almıyor,düzenli olarak devam edilirse yararlı olacağını düşünüyorum,temel mantığı kavramak için şu videoya bir gözatabilirsin ;
    https://www.youtube.com/watch?v=MCRddsjE_hc
  • 5 yıl kısa süre değil ki.

Flemenkçe öğrenmediğin sürece Hollanda yaşadığın değil ikamet ettiğin ülke olarak kalır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.