Şimdi Ara

yaşadığınız en güzel duygu :'( (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
11
Favori
4.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

1. Viteste devir bitirip 2. Vitese atıp o kısa patinaj sesini yoldan duymakda paha biçilemez

:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TipsizSap

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Duygunun güzeli çirkini olmaz.

Muhalefet mode off.

Sevdiğim kızla beraber yürümek (daha ilerisi de var ama bu daha güzel)

neden ağlıyon ? .

Herşeye muhalefet olma !

Ben ağlamıyorum ifadedeki kişi(kimse artık) ağlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hani normal boş boş etrafa bakarken onun sana baktığını görürsün ha hehh işte o. Abicim yok böyler birsey ya o 1/2 saniyelik zaman sana 1/2 saat gibi geliyor. Ona bakarken sarhoş oluyorsun, başın dönüyor.

Ne diyom la ben?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuponumun tutması.
  • Forumun yarısı bebe yeminle.. İlk bakışmş.. yok elinin tutmakmış..

Ben size söyleyeyim.. Aşık olduğum kadına minicik ağzı ile anne diyen bir yavrunun işten gelince apartmanın içini "BABA!" diye inletmesi.. Saçına,sakalına ak düşmüş biricik babama "dedeem!" dediğinde babamın gözünden yaş gelmesi..

Daha bu haftasonu yaşadım.. burnumun direği sızladı.. Çünkü bir torunu şuanda Filipinler'de.. Oranın hali ise hiç de iyi durumda değil..

Mutluluğu 5 saniyelik zevkte bulanlara ise tek kelime ile ACIYORUM..
  • Sevidigin kişiyi mutlu edebilmek varmıdır daha iyisi

@synthesizer

Zamanı geldiginde onlarda anlar umarım iş ,işten geçmiş olmaz farkına vardıklarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrawHatLuffy -- 12 Kasım 2013; 20:11:35 >
  • Şu aşkı bir ben tadamadım ya
  • Okul sabahı kalkıp kar yağdığını görmek ve okulların tatil edildiğini öğrenip üstünü çıkarıp doya doya kalvaltı edip sevdiğin dizi ve ya filmin ilk bölümünü yorgan altına girip izlemek.Hu huu üstüne tanımam
  • Unboxing yapmak hem bir teknolojik aleti hem de

Not: 2.sini tatmadim :/

Bir de hep kadranin ortalarinda dolaşan ibrenin yavaş yavaş sağa yatması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 12 Kasım 2013; 20:40:52 >
  • Konuyu telefonda okudum keşke kumasaydım hiç bi duygusal kıpırdama olmadı

• O kdar mükemmel birşey ki tatmalısın bence yada tat bi şekilde sevdiğini dudağından öpmek mükemmel birşey hayatta daha güzel birşey yok bnim için .

.........
    cihank
    Harbiden ha onu yasmayalı 6-7 sene oldu ortaokuldayken yasamıstım enson o da mükemmel bir his gece dua ederdim yatmadan önce kar yğsın Allhım sabaha kadar Okullar tatil olsun diye
  • Hocadan ders iptal maili almak. Yok böyle bir duygu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aedan

Ogullarimin dogumu :)

Kac tane oglun var amca senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haribo21 -- 12 Kasım 2013; 20:47:26 >
  • Ben daha araba kullanmayı bilmiyorum su yasıma geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

Orijinalden alıntı: Aedan

Ogullarimin dogumu :)

Kac tane oglun var amca senin

2 tane

Biri 7 yasinda digeri 1,5

28 yasinda baba oldum yani hala gencim

• bu senin diğerlerini aşağılamanı mı gerektiriyor yani anlamadım ne bu sinir şiddet. tamam eyvallah sende hayatını oğluna endekslemişsin biz birşey diyormuyuz. gözümüze sokuyorsun ve ben çocukları sevmediğimden ve senin gibi duygusalları görünce sana acıyorum o zaman. sence oldu mu ? herşeyin zamanı var. sen evli olmasaydın doğmamış oğlum diyecektin herhalde.
  • pembe hello kitty
  • quote:

Orijinalden alıntı: TipsizSap

O kdar mükemmel birşey ki tatmalısın bence yada tat bi şekilde sevdiğini dudağından öpmek mükemmel birşey hayatta daha güzel birşey yok bnim için .

.........
    cihank
    Harbiden ha onu yasmayalı 6-7 sene oldu ortaokuldayken yasamıstım enson o da mükemmel bir his gece dua ederdim yatmadan önce kar yğsın Allhım sabaha kadar Okullar tatil olsun diye

Efkarlandırdın valla ya

Bu arada İzmirde en son 2 sene önce kar yağmıştı;

-Önceki gün akşam yatarken ciddi anlamda kar yağması için dua etmiştim.Sabah kalktığımda 3-4 cm kar görünce çocuk gibi sevinmiştim.Kankamı uyandırmıştım kalkk len kar yağdı diye bi s*ktir git diye geri yatıyordu zorla kaldırdım

Cidden çok istemiştim ama İzmirde dağ ve tepeler haricinde kar görmek zordur.o günle birlikte izmirde elle tutulur şekilde 3 defa kar görmüş oldum.(10 sene içerisinde)

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Forumun yarısı bebe yeminle.. İlk bakışmş.. yok elinin tutmakmış..

Ben size söyleyeyim.. Aşık olduğum kadına minicik ağzı ile anne diyen bir yavrunun işten gelince apartmanın içini "BABA!" diye inletmesi.. Saçına,sakalına ak düşmüş biricik babama "dedeem!" dediğinde babamın gözünden yaş gelmesi..

Daha bu haftasonu yaşadım.. burnumun direği sızladı.. Çünkü bir torunu şuanda Filipinler'de.. Oranın hali ise hiç de iyi durumda değil..

Mutluluğu 5 saniyelik zevkte bulanlara ise tek kelime ile ACIYORUM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TipsizSap -- 12 Kasım 2013; 20:59:50 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.