Şimdi Ara

yaşadığınız en güzel duygu :'( (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
11
Favori
4.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle konulara aşkla ilgili şeyler yazmak çok saçma gelsede

Gülmesi çok mutlu ediyor. Her seferinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: TipsizSap

O kdar mükemmel birşey ki tatmalısın bence yada tat bi şekilde sevdiğini dudağından öpmek mükemmel birşey hayatta daha güzel birşey yok bnim için .

.........
    cihank
    Harbiden ha onu yasmayalı 6-7 sene oldu ortaokuldayken yasamıstım enson o da mükemmel bir his gece dua ederdim yatmadan önce kar yğsın Allhım sabaha kadar Okullar tatil olsun diye

Efkarlandırdın valla ya

Bu arada İzmirde en son 2 sene önce kar yağmıştı;

-Önceki gün akşam yatarken ciddi anlamda kar yağması için dua etmiştim.Sabah kalktığımda 3-4 cm kar görünce çocuk gibi sevinmiştim.Kankamı uyandırmıştım kalkk len kar yağdı diye bi s*ktir git diye geri yatıyordu zorla kaldırdım

Cidden çok istemiştim ama İzmirde dağ ve tepeler haricinde kar görmek zordur.o günle birlikte izmirde elle tutulur şekilde 3 defa kar görmüş oldum.(10 sene içerisinde)

Oha izmir gibi yerde sevgili bulamıyor musun ?

Maymun falan mısın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkuaz

Böyle konulara aşkla ilgili şeyler yazmak çok saçma gelsede

Gülmesi çok mutlu ediyor. Her seferinde.

Aşk Her zaman her yerdedir abim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Forumun yarısı bebe yeminle.. İlk bakışmş.. yok elinin tutmakmış..

Ben size söyleyeyim.. Aşık olduğum kadına minicik ağzı ile anne diyen bir yavrunun işten gelince apartmanın içini "BABA!" diye inletmesi.. Saçına,sakalına ak düşmüş biricik babama "dedeem!" dediğinde babamın gözünden yaş gelmesi..

Daha bu haftasonu yaşadım.. burnumun direği sızladı.. Çünkü bir torunu şuanda Filipinler'de.. Oranın hali ise hiç de iyi durumda değil..

Mutluluğu 5 saniyelik zevkte bulanlara ise tek kelime ile ACIYORUM..

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

bu senin diğerlerini aşağılamanı mı gerektiriyor yani anlamadım ne bu sinir şiddet. tamam eyvallah sende hayatını oğluna endekslemişsin biz birşey diyormuyuz. gözümüze sokuyorsun ve ben çocukları sevmediğimden ve senin gibi duygusalları görünce sana acıyorum o zaman. sence oldu mu ? herşeyin zamanı var. sen evli olmasaydın doğmamış oğlum diyecektin herhalde.

Mesajım sinir ve şiddetten uzak. Yaş itibari ile ufaklar çoğunlukta olunca eline değmek, gözüne bakmak şimdilik en büyük mutluluk oluyor. Benim mesajımı düzgün okudsa idin tipik bir ergen gibi atarlanmak yerine bu "özel anların" aslında bir bütün olarak "aile" olgusu ile anlam kazandığını anlayabilirdin.

Ben oğluma duyduğum sevginin kaynağını sevdiğim kadından aldığımı ve beni bu günlere getiren büyüklerime olan hürmetimle birleştirerek onurlu bir mutluluğu resmetmişim. İçinde de hepimizin hayatında olan hasret ve acı kısmını göstermişim.

Benimle aynı duyguları paylaşmayabilirsin ama hayata bir de bu açıdan bakmış olursun.

Bugüne dek yaşadığı en mutlu anı" 5-10 saniyelik boşalma" olan bir gençliğe de her türlü acırım.

• 5 biranın üzerine işemek bir de pam315'i bileğinde görmek
  • quote:

quote:

bu senin diğerlerini aşağılamanı mı gerektiriyor yani anlamadım ne bu sinir şiddet. tamam eyvallah sende hayatını oğluna endekslemişsin biz birşey diyormuyuz. gözümüze sokuyorsun ve ben çocukları sevmediğimden ve senin gibi duygusalları görünce sana acıyorum o zaman. sence oldu mu ? herşeyin zamanı var. sen evli olmasaydın doğmamış oğlum diyecektin herhalde.

Mesajım sinir ve şiddetten uzak. Yaş itibari ile ufaklar çoğunlukta olunca eline değmek, gözüne bakmak şimdilik en büyük mutluluk oluyor. Benim mesajımı düzgün okudsa idin tipik bir ergen gibi atarlanmak yerine bu "özel anların" aslında bir bütün olarak "aile" olgusu ile anlam kazandığını anlayabilirdin.

Ben oğluma duyduğum sevginin kaynağını sevdiğim kadından aldığımı ve beni bu günlere getiren büyüklerime olan hürmetimle birleştirerek onurlu bir mutluluğu resmetmişim. İçinde de hepimizin hayatında olan hasret ve acı kısmını göstermişim.

Benimle aynı duyguları paylaşmayabilirsin ama hayata bir de bu açıdan bakmış olursun.

Bugüne dek yaşadığı en mutlu anı" 5-10 saniyelik boşalma" olan bir gençliğe de her türlü acırım.

bak bak bak halen sinir ve şiddetten uzak olduğunu iddia ediyor ve beni ergen olarak adlandırıyor. benim hiçbir zaman en mutlu anım (duygum) el ele tutuşmak ya da gözgöze gelmek olmadı. sen mesajımı okusaydın sakin sakin cevap verdiğimi görürdün orda senin sinirini eleştiriyorum zaten. neyse bana atarlı ergen diyerek saldırman senin terbiyesizliğindir. çok germe kendini saçların beyazlayacak sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaq -- 12 Kasım 2013; 21:37:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: apulo

gulusu

+1000
  • quote:

quote:

quote:

bak bak bak halen sinir ve şiddetten uzak olduğunu iddia ediyor ve beni ergen olarak adlandırıyor. benim hiçbir zaman en mutlu anım (duygum) el ele tutuşmak ya da gözgöze gelmek olmadı. sen mesajımı okusaydın sakin sakin cevap verdiğimi görürdün orda senin sinirini eleştiriyorum zaten. neyse bana atarlı ergen diyerek saldırman senin terbiyesizliğindir. çok germe kendini saçların beyazlayacak sonra

Şimdi yazdıklarıma dön bak. Seninle ilgili bir şey eleştirmiş miyim? Ortaya yazılmış mesaja beni mention ederek bana sataşan sensin. Üstüne alınan sensin. Benim eleştirdiğim kişilerin çapı belli. Ergen lafına bu kadar alınman henüz daha ergenliği atlattığının kanıtı zaten :) Kaç yaşındasın 18? 19?

Tekrar söylüyorum. Yazdıklarım seninle ilgili değil. Kinder süpriz gibi ortaya çıkan sensin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozo Luluk

eve doğru yaklaştıkça artan mıçma duygusunu tuvalete çömüp bertaraf etmek...

AHAHHAHAHAHAH + sonsuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

O kdar mükemmel birşey ki tatmalısın bence yada tat bi şekilde sevdiğini dudağından öpmek mükemmel birşey hayatta daha güzel birşey yok bnim için .

.........
    cihank
    Harbiden ha onu yasmayalı 6-7 sene oldu ortaokuldayken yasamıstım enson o da mükemmel bir his gece dua ederdim yatmadan önce kar yğsın Allhım sabaha kadar Okullar tatil olsun diye

Efkarlandırdın valla ya

Bu arada İzmirde en son 2 sene önce kar yağmıştı;

-Önceki gün akşam yatarken ciddi anlamda kar yağması için dua etmiştim.Sabah kalktığımda 3-4 cm kar görünce çocuk gibi sevinmiştim.Kankamı uyandırmıştım kalkk len kar yağdı diye bi s*ktir git diye geri yatıyordu zorla kaldırdım

Cidden çok istemiştim ama İzmirde dağ ve tepeler haricinde kar görmek zordur.o günle birlikte izmirde elle tutulur şekilde 3 defa kar görmüş oldum.(10 sene içerisinde)

Oha izmir gibi yerde sevgili bulamıyor musun ?

Maymun falan mısın ?

Maymun değilim.Meslek lisesinde okuyunca ve asosyal olunca haliyle kız arkadaş edinemiyor insan

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Bende meslek lisesindeyim gerçi kız var ama .
    okulla alakası yok tip ve özgüven . aSosyal olmamak senin elinde
  • Yardim etmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnce ince kar yağarken kulaklıkla müzik dinleyerek yürüyüş yapmak.
  • Hayatimda her sey alt ust olmusken,aklima gelmeyecek kadar olumsuz seyleri yasarken,namazi kildiktan sonra elini acip Allah`tan yardim istemem.Daha sonra tum bunlarin O`ndan geldigini hatirlayarak gecici oldugunu bilmek.Cok tarif edemedim ama yasayanlar illaki bilir.Hamd olsun Rabbim bizi siniyor.Sabir edersek hidayete eriyoruz.Yani sinanmak da bir nimettir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zexial

ilk öpücük

17 yasindayim daha kimseyle opusmedim sevgililerim oldu yakisikliyim ama hic opusmedim :/ bikere tam opusucektim sigara ictigi icin opusemedim ve ondan sonra hic goturmedim oraya kadar :/ belki on yargimdandir :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafam hafif güzelken sevdiğim müzikler radyoda yan koltukta gece yolculuğunda ilerlemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrChaplin

Sabah kalktığımda saatin 8 olduğunu sanıp saate baktığımda aslında daha 5 olması..

Tamam tamam ağlamayacam

• Yalnizlik ve muzik caresizlikte olabilir. Mutsuzlugada bayiliyorum. Ciddiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gs10mert

quote:

Orijinalden alıntı: Zexial

ilk öpücük

17 yasindayim daha kimseyle opusmedim sevgililerim oldu yakisikliyim ama hic opusmedim :/ bikere tam opusucektim sigara ictigi icin opusemedim ve ondan sonra hic goturmedim oraya kadar :/ belki on yargimdandir :/

abartılcak bi olay değil aslında ama ilki insana çok garip duygular yaşatıyo çok kafana takma bence

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.