Şimdi Ara

yaşadığınız en güzel duygu :'( (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
11
Favori
4.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Çok sıkışıpda tuvalette gitmek.
    Bunun kadar güzel duygu yoktur.

+1
    O özgürlüğü çok az şeye değişirim :-D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım en duygulusu tenis turnuvasinda kupa kaldirmakti, o his inanilmaz bir sey ardindan tum okulun onunde madalya takildi, alkislar koptu falan ve o alkislarin hepsi senin için gercekten mukemmel bir duyguydu.

Not: duygusuzum lan ben ask mesk bana göre değil, olursa ekimeeeee olmassa kasima marta benim olayim bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafaNadal -- 12 Kasım 2013; 1:02:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhlaksızFilozof

O ölmeden önceki geçirdiğimiz son gün.halada bütün ömrüm boyunca o günü unutacagımı sanmıyorum.

icim karardi :(

• Hayatta çok uzak olduğunuz o fantastik hayallerinizin rüyanızda gerçekleşmesi ve ertesi gün o rüyayı kesik kesik hatırlamanız paha biçilemez
  • aynı günde 2 farklı kızdan sevildiğini duymak

• Aşk acısı

• inanması zor ama bir aralar babalığa baya takmıştım videolar şiirler falan rüyamda babalık duygusunu yaşadım bildiğin hissettim yani mükemmeldi madem konusuda açılmış söyleyeyim dedim
  • Çok zor seven biri olarak 2 yıldır yönlü konuştuğum kıza sonunda olumlu cevap vermem üzere buluştuğumuz ilk gün elimi tutması en güzel, iki yılı bomboş ve inat&sınav stresi yüzünden karşımdakinin duygularını takmayarak resmen oyun oynamak, oyalamak. Aslıda ne kadar güzel bir insanmış ve ne kadar çok seviyormuş bunlara rağmen hala seviyor vay be herkese böylesi nasip olsun inşallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabah erkenden uyanmışındır ve o anda aklına okul gelir lanet edersin sonra jeton düşer aslında günlerden cumartesiymiş
  • Rüyadır bence. O kadar mantıksız şeyler oluyor ki rüyada gerçek hayatla ve acılarla tüm bağlarınızı koparıyorsunuz. Rüyada insanın içine korku,sevinç,hüzün her şey aynı anda aksediyor. İnsan zihninin en karanlık yerindeki ayrıntı bile rüyaya konu oluyor. Biraz kafkavari bir durum çokta güzel..
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD515F00A -- 6 Aralık 2023; 12:30:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Aşk acısı

Hacı senin iş kötü valla.Dh bir donanımcısını aşk acısına yitirmesin sakın :))
  • Bir kızı gördüğümde midemin yanmaya başlaması, dizlerimin titremesi

1 defa oldu hala ikinci seferi yaşatacak olanı arıyorum.
  • Horlayan oda arkadaşımı gırtlaklamak üzereyken birden susması ve ortalığı alıp götüren sessizlik.

• hic uyumadan araliksiz 36 saatlik ucak yolculugunun ardindan cekilen uyku
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symbolsong

2002 dünya kupası

+1 yıldız oyuncuların vurduğu ateşli şut
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Holy r0verr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

O ölmeden önceki geçirdiğimiz son gün.halada bütün ömrüm boyunca o günü unutacagımı sanmıyorum.

Başınız sağolsun. Okurken tuhaf oldum.

Saol hocam .bi gün ankaraya gelirsen mezarına götürebilirim seni.ailesi olmadıgı için tek ziyaret eden benim.en azından geleni olmuş olur

Kim yahu merak ettim

Ha şey.yani aşık oldugum kız. Yani öyle yani işte. Yani hala aşıgım

Neden vefat etti ?

• teknolojik bir aleti kutusundan çıkartmak. sexten farksızdır.

kutunun kucaklandığı ilk an, o an yaşanan heyecan. jelatini açarsın, kapağı yavaşça açarsın. ilk kılavuzu sıpıtıp atarsın(sonrasında ne olursa olsun bir kere bakarsın). sonra ürünün kendisini çıkarırsın. ürünün sahip olduğu kasaya ilk dokunuş hmmmppspsssss.

onun tüm ağırlığını hissedersin senindir o artık. sonra kabloları çıkartırsın. kurmaya/ şarja takmaya başlarsın. o ilk açılış. eğer konsol ise controllerın ilk kullanıldığı an.

bu duyguları tadacağım sonraki duraklar ps4 ve rx290 olacak. 2010dan beri tık yoktu. 4 yıl sonra tekrar.

• 1.lahmacunun sonuna geldiğinde 2.nin olduğunu bilme hissi

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Çok sıkışıpda tuvalette gitmek.
    Bunun kadar güzel duygu yoktur.

katılıyorum çok güzel bi his la
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.