benim 61 priestim vard xigenonda itemler manyaktı +7 iron impact +8 ezik giysi str ve priest pendat vardı gitim 1 coinse koydum hepsini kurtuldum sandım.....artık heryerde ko düşünmeye başladım kahvaltıda yumurtaya spike atıyodum , kuşuma buff veriyodum msnde sw sw sw sw diodum geçer sa,ndım tırnak yemeye başladım bilgisyar açınca resimlere bakıp ağlıycak duruma geliyodum en son duramadım pathosa geçtim kurtulamadım şu pis illetten
düşünmemeye çalış
sölenebilcek tek şey var ... umarım bizde aynı hale düşmeyiz harbi sigaraymış alkolmüş bunlar palavra kalıo ko nun yanında yaw .... ko ya
Bırakılmıyo bu oyun...
bırakımıyo:( wlala denedim ben oyundan hemen bezen brisiyim we hemen bırakarım ama 2 senedir malsef bırakamadım babam da bıraktıramadı
yapcaan şey ko yu sil 3-4tane priwate server kur kendini yavaş yavaş ko dan soğutursun emin ol her dakka dc olarak server kapatılır vs ve emin ol bırakacaksın(bende bu arada recete yazar gibi oldum ama hadi neyse)
Ya Bukadar Knighta Nasıl Bağlı Kalıyosun Tmm Bende Bağlıyım Knight Düşünüyorum Ama Hiç Bi Zmn Yumurtama Spike Atmadım Kuşuma Buff Vermedim Yada Msnde Sw Sw Demedim Nasıl Bu Kadar Büyütüyosun Ben Oyunu Bırakamıyorum Mesela Tv Yide Bırakamam Arkadaşlarla Takılmayıda Tadında Bırakmak Önemli 24 Saat Knight Olmuyo 24 Saat Tv Olmuyo 24 Saat Kardeş Gibi Arkadaşlarlada Olmuyo Ama 24 Saat Ders Oluyo
üzüldüm senin adına.
ups larda büyü
öncelikle geçmiş olsun diyorum bi psikoloğa filan gitmeyi denesen?
quote:
Orjinalden alıntı: MuMuu
sölenebilcek tek şey var ... umarım bizde aynı hale düşmeyiz harbi sigaraymış alkolmüş bunlar palavra kalıo ko nun yanında yaw .... ko ya
hemde ın en alası nerden gördümde oynadım sunu ya bu oyunu bırakabilmek için nelerimi vermezdim!
BakırKöy DevLet Hastesini(Ruh) :)
Ulan bi saat sonra sınavım var saat 3 te.. Ama hala oyundayım.. iice kaptırmışız piii. Kesin kaldım
Bu kadar abartmak doğru değil arkadaşım . Sonuçta bu bir oyun ve yapığın ve yapacağın herşey boş. bunu aklından çıkarma .. yarın bir gün knight olamayacak, o zmn ne yapacaksın ?
quote:
Orjinalden alıntı: sorryformyspike
.....artık heryerde ko düşünmeye başladım kahvaltıda yumurtaya spike atıyodum , kuşuma buff veriyodum msnde sw sw sw sw diodum geçer sa,ndım tırnak yemeye başladım bilgisyar açınca resimlere bakıp ağlıycak duruma geliyodum en son duramadım pathosa geçtim kurtulamadım şu pis illetten
hiç inandırıcı değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme