Şimdi Ara

Yasaklanan MANHUNT oyunu hakkinda! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam oyunda ne yapacağını bilmiyon ya git işine be. oynanmaz öyle oyunlar. oyunun isminde memenet yokki bi. yok adamın kafasını kes. yok parçala. hocam takılmayın şu oyunlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cryp2nyte

Bırakın ole oyunları tovbe tovbe

gerçekten bu oyunlar çok piskopatça gidin doom 3 oynayın

• oyun iyi hoş denenebilir de bi müddet sora sıkmaya başlıoyr
  • Valla ben full versiyon internetten indirdim kurdum oynuyorum Çok şiddet içeriyor gerçekten. Ancak heyecanlı, gerilimli, karanlık, pis bir oyun. Beni hiç sıkmadı aksine uzun uzun oynadıktan sonra korkudan kapatıp Doom 3, Half Life 2 ya da Quake 4'e geçiyorum rahatlıyorum

NOT: Psikolojimde sorun yok. İnsanları bıçaklayıp etlerini yiyecek kadar manyak değilim Allah'a şükür. Normal bir insanım

• quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

Valla ben full versiyon internetten indirdim kurdum oynuyorum Çok şiddet içeriyor gerçekten. Ancak heyecanlı, gerilimli, karanlık, pis bir oyun. Beni hiç sıkmadı aksine uzun uzun oynadıktan sonra korkudan kapatıp Doom 3, Half Life 2 ya da Quake 4'e geçiyorum rahatlıyorum

NOT: Psikolojimde sorun yok. İnsanları bıçaklayıp etlerini yiyecek kadar manyak değilim Allah'a şükür. Normal bir insanım

nerden indirdin, ben bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feat -- 17 Ağustos 2006; 15:23:59 >

• berbat ötesi bir oyun
  • arkadaşlar bu oyunu ben arkide gördüm manyak bişey ama çok sapıkça ama öle sapık deil resmen piskopat ve sadistli içerio kesinlikle küçükler oynamasın
  • Çok iyi bence adamın gözüne cam sokabiliyoruz dimi yapıyım ben öle alıyom yarın oyunu
  • Gayet sıkıcı ve sıradan bir oyun...
  • bencede 2 3 bölüm oynadıktan sonra baya sıkıyor..hep aynı şeyleri yapıp duruyosunuz..oyun içindeki şiddet çoğu oyunda var abartmaya gerek yok
  • Adamın kafasına poşeti geçirip sıkıp boğmak ve öldürmek....

Nasıl bir sahneydi ya Bundan beter nice öldürme teknikleri vardı.

Doom 3 bile yanında Windows Mayın Tarlası gibi kalır bana göre. Bu oyunu kapatıp Doom 3 oynarım rahatlarım

• quote:

Orjinalden alıntı: tracy

bencede 2 3 bölüm oynadıktan sonra baya sıkıyor..hep aynı şeyleri yapıp duruyosunuz..oyun içindeki şiddet çoğu oyunda var abartmaya gerek yok

Ya acaba başka bir oyundan mı bahsediyoruz nedir

Envai çeşit silah ve her silah için 3 farklı öldürme tekniği var.Çok canice hepsi hiç sıkılmıyor insan

Psikolojimde gayet sağlam.Güzel bir kız arkadaşım ve iyi bir okulum var

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.