bir arkadasimdan PC versiyonunu aldim daha yüklemedim,arkadasim almanyada yasaklandigini söyledi ,sitelerden fazlada bilgi alamadim,cok resimde bulunmuyor
Pisikopat bişi adamı torbayla boğuyosun . Daha kötüsü varmı?
türkishpower- unutma manyak dedigin adamlar resmindeki porsche yi ve imzandaki bmw m3 ü üretiyorlar
manhunt: anlasilan bu oyun oynanir
mükemmel bir oyun.eğer içinde birazcık sadistlik varsa bunu oyna.göze cam parçası sok.omzunu levye ile parçala ve daha neler neler
quote:
Orjinalden alıntı: redorange
türkishpower- unutma manyak dedigin adamlar resmindeki porsche yi ve imzandaki bmw m3 ü üretiyorlar
Dostum vallahi anliyamadim ne alakasi var ?? Almanlar mi ??
18+ olsa bu oyun kimseye fazla etki etmezde küçükler oynayınca sadist problemli olarak yetişiyorlar.Almanlar yasakladıysa elbet bişeyler biliyorlardır bu oyunla ilgili.
dehşet sahneleri var ama ben hiç beğenmedim oyunu görüntüler kontroller çok kötü ve zordu..ps2'de oynadığımdan olsa gerek..yarıda bırakmıştım..
oyunu bitirmiştim bende, çok vahşi bir oyun değil. hem hangi oyunda şiddet yok ki?? bir nailgun ne kadar sadist olabilir?
O tarzda başka bir oyun yok.İlk çıktığında grafikleri yeterliydi.Adam doğra,kelle kopar,kol bacak kes stres at
Merak ettim bak şimdi oyunu hiç oynamamıştım. türkiyede hala satılıyor dimi ?
bi kac yerde gormüştüm gecen gun. hala satılıyor. biraz ararsan bulabilrsin
sırf bu topik yüzünden oyunu torrentshop'tan aldım bugün. yalnız oyun kötü bir gta klonu. berbatlıktan yasaklanmış bence kandan değil. grafik de yok. el kamerası ile çekilmiş korku filmi tadında
Dostum basta oyle oluyor sen obur level lere gec bakalim acayip zevkli ve zor Ben Splinter Cell Style Oynuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Turkishpower
quote:
Orjinalden alıntı: redorange
Dostum vallahi anliyamadim ne alakasi var ?? Almanlar mi ??