bir arkadasimdan PC versiyonunu aldim daha yüklemedim,arkadasim almanyada yasaklandigini söyledi ,sitelerden fazlada bilgi alamadim,cok resimde bulunmuyor
Pisikopat bişi adamı torbayla boğuyosun . Daha kötüsü varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: d4nce4lif3
Pisikopat bişi adamı torbayla boğuyosun . Daha kötüsü varmı?
türkishpower- unutma manyak dedigin adamlar resmindeki porsche yi ve imzandaki bmw m3 ü üretiyorlar
manhunt: anlasilan bu oyun oynanir
quote:
Orijinalden alıntı: redorange
türkishpower- unutma manyak dedigin adamlar resmindeki porsche yi ve imzandaki bmw m3 ü üretiyorlar
Alıntıları Göster
mükemmel bir oyun.eğer içinde birazcık sadistlik varsa bunu oyna.göze cam parçası sok.omzunu levye ile parçala ve daha neler neler
quote:
Orijinalden alıntı: redorange
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: redorange
Dostum vallahi anliyamadim ne alakasi var ?? Almanlar mi ??
quote:
Orijinalden alıntı: Fero411
quote:
Alıntıları Göster
18+ olsa bu oyun kimseye fazla etki etmezde küçükler oynayınca sadist problemli olarak yetişiyorlar.Almanlar yasakladıysa elbet bişeyler biliyorlardır bu oyunla ilgili.
quote:
Orijinalden alıntı: EncoMaster
18+ olsa bu oyun kimseye fazla etki etmezde küçükler oynayınca sadist problemli olarak yetişiyorlar.Almanlar yasakladıysa elbet bişeyler biliyorlardır bu oyunla ilgili.
Alıntıları Göster
dehşet sahneleri var ama ben hiç beğenmedim oyunu görüntüler kontroller çok kötü ve zordu..ps2'de oynadığımdan olsa gerek..yarıda bırakmıştım..
quote:
Orijinalden alıntı: Empyrium
dehşet sahneleri var ama ben hiç beğenmedim oyunu görüntüler kontroller çok kötü ve zordu..ps2'de oynadığımdan olsa gerek..yarıda bırakmıştım..
Alıntıları Göster
oyunu bitirmiştim bende, çok vahşi bir oyun değil. hem hangi oyunda şiddet yok ki?? bir nailgun ne kadar sadist olabilir?
quote:
Orijinalden alıntı: FireFox
oyunu bitirmiştim bende, çok vahşi bir oyun değil. hem hangi oyunda şiddet yok ki?? bir nailgun ne kadar sadist olabilir?
Alıntıları Göster
O tarzda başka bir oyun yok.İlk çıktığında grafikleri yeterliydi.Adam doğra,kelle kopar,kol bacak kes stres at
quote:
Orijinalden alıntı: Apple
O tarzda başka bir oyun yok.İlk çıktığında grafikleri yeterliydi.Adam doğra,kelle kopar,kol bacak kes stres at
Alıntıları Göster
Merak ettim bak şimdi oyunu hiç oynamamıştım. türkiyede hala satılıyor dimi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Doobly
Merak ettim bak şimdi oyunu hiç oynamamıştım. türkiyede hala satılıyor dimi ?
Alıntıları Göster
bi kac yerde gormüştüm gecen gun. hala satılıyor. biraz ararsan bulabilrsin
quote:
Orijinalden alıntı: herzelaid
bi kac yerde gormüştüm gecen gun. hala satılıyor. biraz ararsan bulabilrsin
Alıntıları Göster
sırf bu topik yüzünden oyunu torrentshop'tan aldım bugün. yalnız oyun kötü bir gta klonu. berbatlıktan yasaklanmış bence kandan değil. grafik de yok. el kamerası ile çekilmiş korku filmi tadında
quote:
Orijinalden alıntı: MaiNStreaM
sırf bu topik yüzünden oyunu torrentshop'tan aldım bugün. yalnız oyun kötü bir gta klonu. berbatlıktan yasaklanmış bence kandan değil. grafik de yok. el kamerası ile çekilmiş korku filmi tadında
Alıntıları Göster
Dostum basta oyle oluyor sen obur level lere gec bakalim acayip zevkli ve zor Ben Splinter Cell Style Oynuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Fero411
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Turkishpower
quote: