Şimdi Ara

The Medium [PS5 ANA KONU] - Korku

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

The Medium - Official Reveal with Gameplay

-

İKİLİ GERÇEKLİKTEKİ KORKUYLA YÜZLEŞİN

Gerçek ve ruhani olmak üzere iki dünyada birden yaşayan bir medyum olarak oynayın. Rahatsız edici düşlerinizde bir çocuğun öldürüldüğünü gördükten sonra yıllar önce akıllara durgunluk veren bir trajedinin yaşandığı terk edilmiş bir otele doğru yola çıkıyorsunuz. Orada zor soruların cevaplarını aramaya başlıyorsunuz. The Medium'da Bloober Team'den Arkadiusz Reikowski'nin ve Silent Hill'den tanıdığımız efsanevi müzisyen Akira Yamaoka'nın bestelediği "ikili" oyun müzikleri bulunuyor.

-

Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2021
    Tür: Psikolojik Korku
    Dağıtıcı: Bloober Team
    Geliştirici: Bloober Team

gamefaqs.gamespot.com
    The Medium for PlayStation 5 - GameFAQs
    https://gamefaqs.gamespot.com/ps5/322539-the-medium

Resmi Site:https://themediumgame.com/

-

Ekran Görüntüleri:

The Medium [PS5 ANA KONU] - Korku The Medium [PS5 ANA KONU] - Korku The Medium [PS5 ANA KONU] - Korku The Medium [PS5 ANA KONU] - Korku The Medium [PS5 ANA KONU] - Korku The Medium [PS5 ANA KONU] - Korku The Medium [PS5 ANA KONU] - Korku The Medium [PS5 ANA KONU] - Korku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 16 Haziran 2021; 8:26:5 >

• The Medium - Dual-Reality Trailer

• Korku oyunlarını sevmiyorum çok fazla tırsak bir birey olduğumdan ama bunu çıktığında ps5 ile deneyebilirim konu gayet iyi olmuş eline sağlık hocam.
  • Crossgen ve multiplatform dolu iki Microsoft konferansındaki tek Next Gen ve kaliteli görünen Medium'du her zaman. Onun da Timed Exclusive olduğu ortaya çıktı dün, PS5 versiyonu Tomb Raider gibi gelir dokuz ay içinde.
  • Hadi bakalım, ilginç, güzel bir oyun olacağa benziyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atmosfer şahane. Senaryosu da iyiyse iz bırakır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Time exclusive miymiş vay be, ben bu oyunu xbox exclusive zannediyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem Silent Hill'i bitirdiniz, o zaman biz yaparız deyip kolları sıvamışlar. Beklemedeyiz.
  • Bayılıyorum şöyle özelmiş gibi gelip, aslında özel olmayan oyunlara, tam plot twist. Üstelik işin en can alıcı kısmı da, oyunun iki dünya arasındaki gerçek zamanlı geçiş mekaniğini sadece XSX'de mümkün olduğunu düşündükleri için özel sanıyor olmaları! Güler misin ağlar mısın...
  • Son dönemde oynanış fragmanı ile bana umut veren nadir oyunlardan birisi olmayı başardı the medium. Umarım oyun çıktığında da beklentilerimizi karşılar.
  • hızlı yükleme teknolojisi sayesinde düşünülen müthiş fikir ama grafikleri downgrade etmeden iyi performansta çıkarabilicekler mi bakalım
  • Yaşı genç arkadaşlar bilmeyebilir yıllar yıllar evvel onimusha 3 vardı orda günümüzde Jan reno (oyundaki adını unuttum ya) ile geçmişte ise samanosuke akechi ile oynardık. İki karakter arasında geçişler olurdu örneğin günümüzde oynarken bı duvardan tirmanmaniz gerekir ama yapamazsınız, ortağa çağa atlayıp (warp özelliği) samanosuke ile o duvarın dibine bir bitki dikersiniz ve günümüze dönersiniz. Günümüze döndüğünüzde o bitki tohumu kocaman bir ağaç/sarmaşık olmuştur ve duvardan tirmanmaniza yardim eder. Bunun gibi birçok kere kullandığımizi hatirliyorum warp özelliğini, iki farklı zaman dilimi arası geçişler.

İki dünya arası etkileşim mekanigini o yüzden biraz onimusha3 teki zaman atlamasina benzettim. Güzel olacak gibi duruyor umarım oynanış da eğlenceli olur. Ah be onimusha ne seriydi 1-2-3 hatta 4 bile güzeldi, bak hatırladım canım sıkıldı şimdi

• Xbox oyunlari bir bir Psye cikmaya basladi Mayista Call of sea gelicek. Medyum da multiplatfom, ben Pc de baktigim kadariyla basarisiz bir oyun olmasina ragmen bekliyoruz duyurusunu. The Medium [PS5 ANA KONU] - Korku The Medium [PS5 ANA KONU] - Korku 

• ESRB, The Medium'u PS5 için değerlendiriyor

ESRB rates The Medium for PS5

https://www.esrb.org/ratings/37790/The+Medium//

• Bu oyun,önce xbox’ın yeni nesil konsollarına geldi,bir süre sonra ps5’e çıkacak.Ps5’e çıkacaksa Gran Turismo ve God of war oyunlarında olduğu gibi ps4 versiyonunun da duyurulması yakındır.

• The Medium, 3 Eylül'de PS5'e Geliyor

The Medium [PS5 ANA KONU] - Korku

Geliştirici Bloober Team, The Medium'un PlayStation 5 sürümünü 3 Eylül'de yayınlayacağını duyurdu.

Medium, ilk olarak Ocak ayında Xbox Series ve Steam, Microsoft Store ve Xbox Game Pass aracılığıyla PC platformuna çıkış yaptı.

Oyun hakkında

Gerçek ve ruhani olmak üzere iki farklı dünyada birden yaşayan bir medyum olarak oynayın. Rahatsız edici düşlerinizde bir çocuğun öldürüldüğünü gördükten sonra yıllar önce akıllara durgunluk veren bir trajedinin yaşandığı terk edilmiş bir otele doğru yola çıkıyorsunuz. Orada zor soruların cevaplarını aramaya başlıyorsunuz.

Her iki dünyaya da erişebilen bir medyum olarak daha geniş bir perspektife sahipsiniz ve daha fazlasını görerek diğer insanların kavradığı tek bir basit gerçek olmadığını anlayabiliyorsunuz. Hiçbir şey göründüğü gibi değildir, her şeyin bir de öteki yönü vardır.

The Medium'da Bloober Team'den Arkadiusz Reikowski'nin ve Silent Hill'den tanıdığımız efsanevi müzisyen Akira Yamaoka'nın bestelediği "ikili" oyun müzikleri bulunuyor.

PS5 Fragman videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 15 Haziran 2021; 19:23:44 >

• The Medium [PS5 ANA KONU] - KorkuPlayStationyoutube
    Bloober Team presents “The Medium - DualSense Overview”, a new video explaining in detail how the PlayStation 5 version of the dual-reality horror game raises the immersion levels by utilizing the console’s next-gen controller. The Medium is coming to PlayStation 5. Get ready for September 3rd, 2021! Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=v-4S-aK98vc
  • ön sipariş geçtim 140lira ya sec hak istiyen varsa pm atabilir

• En dusuk hangi ulke psn den almak lazim, bilgisi olan yazabilir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hint psnde 3000 rupi 360 lira gibi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.