Şimdi Ara

The Medium [PS5 ANA KONU] - Korku (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yok be hocam bence guide bile olmadan en başta kupalara goz atip ona göre bi roadmap olusturulursa normalde tek playtroughta platin alınır, en kötü 2. playtroughta speed run ile platinlenir.Collectibles lar cok ucuk kacik, olmayacak yerlerde değildi benim görüşüm.

Neyse ben daha fazla yazmayim, sigara gibi bu meret biliyorsun her an şifayı kapabilirim :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Medium [PS5 ANA KONU] - Korku

güzel oyundu özellikle dualsense desteği oyun zevkini arttıran bir etken olmuş. pri hak istiyen olursa pm atabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Medium [PS5 ANA KONU] - Korku

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu oyuna bir hevesle başladım sonra çift dünya olayı filan oyunu basitleştirdı bende.
    İlk başlarda eski adventure oyunlarındaki havayı yakalımıstım sonra sarmadı bıraktım.

• Şu oyunu bi 60fps yapamadılar, sırf müzikleri için alacaktım. İşin kötüsü pc'de 60 fps'i kaldırmıyor.

• The Medium - Our First Anniversary

The Medium [PS5 ANA KONU] - KorkuBloober Teamyoutube
    Exactly one year ago, The Medium - our largest project to date – launched worldwide. For a long time it was our dream to create a game with these kinds of emotions, themes, and vistas - and the dual reality system, of course. On January 28, 2021, that dream finally came true, and it did so despite many adversities we, and the whole world, had to cope with at that time. Even after these twelve months, we still feel the joy of releasing our dream project to you, the players. Today, we wholeheartedly thank you for taking the time to experience, and hopefully enjoy, The Medium! #BlooberTeam #TheMedium
    https://www.youtube.com/watch?v=6rmPbchJhQ4
  • Oyunu yeni bitirme fırsatı buldum. Cidden kötü bir oyun olmuş. Oynamadan önce ne de güzel beklentilerim vardı. Fakat tam olarak o düşük puanları hak etmiş. Hatta daha bile düşük olabilirmiş. 65 civarı.

• Sikintidan son bolumleri gecene kadar öldüm, guzel basladi cok dandik bir oyuna donustu ... İyiki zamaninda buna para verip sureli Exc falan yapmamislar tam kalitesiz malum tayfaya gore oyun ...

Simdi bu herifler Silent hill yapacak soylentisi var umarim batirmazlar ...

• Deluxe Ile Bedava Oldu Yurume Simi O Kadar
    30 20 Fps Arasi Degisiyor Ps5 De OYun
    Les Gibi GamePlayi Var,Mecbur Bitirdik Baslayinca Tam Amator 1 Yapim
    1 De Bunlara Silent Hill 2 Emanet .ok Ederlerse Sasirmam Artik

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.