Şimdi Ara

PS4 Neslinin En İyi Exclusive Oyunu (Anket) God of War seçildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS4 Neslinin En İyi Exclusive Oyunu (Anket) God of War seçildi

Bir efsane Playstation neslini daha exclusive oyunlar bakımından geride bıraktık. 2013-2020 yılları arasında çıkmış harika exclusive oyunlar oynadık. Peki sizce bunlar arasında sizin favoriniz hangi özel oyun oldu?

straw poll
    En iyi PS4 exclusive oyunu?
    https://www.strawpoll.me/20749550

Ankete katılın ve kime oy verdiğinizi konuya yazın ki daha bu şahane oyunları oynamamış insanlara güzel bir referans olsun.

Not: Horizon, Detroit ve Death Stranding Pc ye çıktığı için kararsız kaldım ama yine de ankete onları da koydum.

Not2: Ankette yer alan oyunlar ;

Killzone Shadow Fall
    Infamous Second Son
    The Order 1886
    Driveclub
    Bloodborne
    Until Dawn
    Shadow of the Colossus
    The Last Guardian
    Uncharted 4
    Uncharted Lost Legacy
    Horizon Zero Dawn
    Detroit Become Human
    God of War
    Marvel's Spider Man
    Persona 5
    The Last of Us Part 2
    Death Stranding
    Ghost of Tsushima
    Gran Turismo Sport
    Ratchet and Clank
    Final Fantasy 7 remake
    Days Gone
    Dreams

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 14 Ağustos 2020; 21:16:54 >

• 1) Hala hikayeye berbat falan diyorsunuz, ve begenenleri elestiriyorsunuz. Begenmeyebilirsiniz hikayeyi saygi duyarim ama ben hikayeyi oldukca begendim, sasirdim, her firsatta ilerleme istegi uyandirdi ve bu hikaye bana cok garip duygular yasatti. Begenmedim hikayesini demek bu kadar zor olmamali. Linc etmenin anlami yok.

2) Gameplay gayet tatmin ediciydi ancak gelistirilebilirdi diye zaten yazmistim. Gameplayini sekiro, gow ve ghost of tsushima ile kiyaslamaniz hakkaten komedi :) Turu konsepti her seyi farkli, biri silahli biri kilicli yahu, yani cikmadan once hic trailer izlemediniz mi, yoksa ilk oyunu oynamadiniz mi, zombi shooter turunde en iyisi, hic dediginiz gibi zibilyon tane boyle bir oyun yok, yakin dovus + silah kullanimi super. Atmosfer vs saymiyorum bile.

3) Oyun suresi nasil 25 saat oluyor zaten bunu anlamiyorum. Rahat 60-70 saat oynadim. Yavas oynarim, kesfederim, sindiririm, manzara izlerim. Oyun bitsin diye oyun oynanmaz. Ayrica 10 saatlik oyun da mukemmel olabilir. Acik dunyada bos bos 100 saat dolastigin oyunlar cok mu super oluyor. Oyun suresi gozumde kriter degildir.

Ozetle begenmedim bana hitap etmedi demek bu kadar zor olmamali. Linc etmek istemenizi hayratle karsiliyorum.
  • God of War'a verdim. Bu arada linki kopyalayınca açılıyor.

Bir de şahsi kişisel zevkim olarak en sevdiğim oyunlardan da Until Dawn var. Zaten liste ateş ediyor. Spider-Man, Last of Us, Detroit Become Human...
  • Güzel bir konu , fikir olmuş oyunların hepsi birbirinden iyiydi ama last of us part 2 çok başkaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için sadece Ps4 exclusive olarak değil bu neslin en iyi oyunu the last of us part 2 dir.
    PS4 Neslinin En İyi Exclusive Oyunu (Anket) God of War seçildi

• Net Bloodborne.
  • Last of Us Part II der susarım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Last of Us 2 daha oynamadığım için bir şey diyemiyorum, Uncharted 4 ve God of War arasında gidip geldim, Gow'a bastım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gow 3 uncharted 4 gerçekten efsanevi yapımlar ama last of 2 tüm zamanların en iyisi .

• Net Bloodborne
  • net God of War
  • Persona 5
  • Exc konusunda konsolu en fazla sattıran, insanların aklına Playstation u kazıyan oyun God Of War tabii ki.
  • FF7 yakında oynamaya başlıcam. Fakat god of war verdim.
  • TLOU2
    Days Gone
    The Order 1886
  • Hepsi birbirinden guzel oyunlar fakat GOW icin yasanan heyecan cikis oncesi ve sonrasi olusan hype hic bir oyunda bu kadar fazla olmadi. Yeni nesildede PT2 ve PT3 gelirse yine zirvede olur.

• God of War
  • Şu anlık ankette ilk 3

1-God of War %41
    2-The Last of Us Part 2 %29
    3-Bloodborne %10

• Uncharted çok güzeldi be..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:34:17 >
  • Kesinlikle Tlou II. İkinci sırada Gow.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.