Bildirim
PS4 Neslinin En İyi Exclusive Oyunu (Anket) God of War seçildi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
God of War'a verdim. Bu arada linki kopyalayınca açılıyor.
Bir de şahsi kişisel zevkim olarak en sevdiğim oyunlardan da Until Dawn var. Zaten liste ateş ediyor. Spider-Man, Last of Us, Detroit Become Human... -
Güzel bir konu , fikir olmuş oyunların hepsi birbirinden iyiydi ama last of us part 2 çok başkaydı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Net Bloodborne. -
Last of Us Part II der susarım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Last of Us 2 daha oynamadığım için bir şey diyemiyorum, Uncharted 4 ve God of War arasında gidip geldim, Gow'a bastım
Gow 3 uncharted 4 gerçekten efsanevi yapımlar ama last of 2 tüm zamanların en iyisi .
Net Bloodborne -
net God of War -
Persona 5 -
Exc konusunda konsolu en fazla sattıran, insanların aklına Playstation u kazıyan oyun God Of War tabii ki. -
FF7 yakında oynamaya başlıcam. Fakat god of war verdim. -
TLOU2
Days Gone
The Order 1886 -
Hepsi birbirinden guzel oyunlar fakat GOW icin yasanan heyecan cikis oncesi ve sonrasi olusan hype hic bir oyunda bu kadar fazla olmadi. Yeni nesildede PT2 ve PT3 gelirse yine zirvede olur.
God of War -
Şu anlık ankette ilk 3
1-God of War %41
2-The Last of Us Part 2 %29
3-Bloodborne %10
Uncharted çok güzeldi be..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:34:17 > -
Kesinlikle Tlou II. İkinci sırada Gow.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Net Bloodborne.
|
Net Bloodborne
|
Burada bir gariplik yok mu, 7 senede bir PS'a exc oyun çıkıyordu
Benim oyum God of War'a... |
Güzel bir konu , fikir olmuş oyunların hepsi birbirinden iyiydi ama last of us part 2 çok başkaydı
|
God of War'a verdim. Bu arada linki kopyalayınca açılıyor.
Bir de şahsi kişisel zevkim olarak en sevdiğim oyunlardan da Until Dawn var. Zaten liste ateş ediyor. Spider-Man, Last of Us, Detroit Become Human... |
Gameplay güzel değil miydi? gameplay i efsaneydi hocam sen napıyon ya ?
|
1) Hala hikayeye berbat falan diyorsunuz, ve begenenleri elestiriyorsunuz. Begenmeyebilirsiniz hikayeyi saygi duyarim ama ben hikayeyi oldukca begendim, sasirdim, her firsatta ilerleme istegi uyandirdi ve bu hikaye bana cok garip duygular yasatti. Begenmedim hikayesini demek bu kadar zor olmamali. Linc etmenin anlami yok.
2) Gameplay gayet tatmin ediciydi ancak gelistirilebilirdi diye zaten yazmistim. Gameplayini sekiro, gow ve ghost of tsushima ile kiyaslamaniz hakkaten komedi :) Turu konsepti her seyi farkli, biri silahli biri kilicli yahu, yani cikmadan once hic trailer izlemediniz mi, yoksa ilk oyunu oynamadiniz mi, zombi shooter turunde en iyisi, hic dediginiz gibi zibilyon tane boyle bir oyun yok, yakin dovus + silah kullanimi super. Atmosfer vs saymiyorum bile. 3) Oyun suresi nasil 25 saat oluyor zaten bunu anlamiyorum. Rahat 60-70 saat oynadim. Yavas oynarim, kesfederim, sindiririm, manzara izlerim. Oyun bitsin diye oyun oynanmaz. Ayrica 10 saatlik oyun da mukemmel olabilir. Acik dunyada bos bos 100 saat dolastigin oyunlar cok mu super oluyor. Oyun suresi gozumde kriter degildir. Ozetle begenmedim bana hitap etmedi demek bu kadar zor olmamali. Linc etmek istemenizi hayratle karsiliyorum. |
|
Benzer içerikler
- ps4 klavye mouse destekleyen oyunlar
- ps5 cfi kodu nedir
- ps4 iki kişilik oyunlar
- gta 5 dil değiştirme
- ps4 kol şarj olduğunu nasıl anlarız
- gt6 ne zaman çıkacak
- direksiyon seti
- ps5 vs ps5 pro
- en iyi hayatta kalma oyunları
- mafia the old country ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X