Şimdi Ara

PS4 Neslinin En İyi Exclusive Oyunu (Anket) God of War seçildi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Persona_6

Biri 3 yıl , diğeri 2 yıl gayet güzel exclusive oyunlardı. Nesil bitmişken pc ye çıkmaları bu ankette olmalarına engel değil.

Alıntıları Göster
    Sonuçta artık PS konsoluna özgün değiller. Nesil daha bitmedi, 2 yıl daha oyun görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Sonuçta artık PS konsoluna özgün değiller. Nesil daha bitmedi, 2 yıl daha oyun görür.

Alıntıları Göster
    Horizon markası has Playstation konsoluna özgün first party stüdyo tarafından oluşturulmuş bir marka. Yeni oyunu Horizon Forbidden West sadece Ps5 e çıkacak. Ps4 nesli Ghost of Tsushima ile exclusive oyun açısından sona erdi. Dediğim gibi exclusive kaldıkları süreler bakımından bu ankette yer alıyorlar.

• GoW ve Ghost benim icin eşit.

En cöp exc ise benim icin TLOU2.

• God of war

• Oynarken aldığım keyif bakımından kesinlikle Marvel's Spider Man.
  • Lou 2 ile arasında kalmış olsam da Gow'a gitti oyum..

• TLOU Remastered koyulmadığından ben kesinlikle GOW diyorum. En büyük hayal kırıklığım da TLOU 2 oldu.

• An itibariyle oy sayısı 177, last of us tekrar 2.liğe yükselmiş.
    PS4 Neslinin En İyi Exclusive Oyunu (Anket) God of War seçildi

• burak0308 kullanıcısına yanıt
    Bence haksizlik ediyorsunuz, bu sonucta oyun. Hikaye denen sey subjektif bir sey ve adamlar boyle bir hikaye anlatmak istemis. Ben hikayeyi de oldukca begendim. Begenmeyene de saygi gosteririm ancak hikayesi icin bir oyuna cok iyi demek veya cok kotu demek bence dogru degil hocam. Oyun sonucta bu ve bence oyunda bakilmasi gereken temel sey mekanik ve oynanistir. Yani bence oynanis tatmin ediciydi, oyunu degerlendirmede temel kriter bu olmalidir. Bence asil elestirilmesi gereken nokta mekaniklerde az yenilik ve dusman cesitliliginin onceki oyundan cok da farkli olmamasiydi. Ama oyun uber super veya tam bir hayal kirikligi falan demek abartili tepkiler bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Last of Us PART II'ye verdim. GoW'da çok çok iyi ama beni asıl etkileyen TLOU'dır.
  • Hoş geldiniz arkadaşlar uncharted 4 en iyisi

• SacredDivinity kullanıcısına yanıt
    hocam ulaşır mısın 05424219902
  • Oynamadım ama listedeki çoğu oyunu youtube ve twichte izledim. Aralarında en beğendiğim oyun
    God of War serisidir.
  • benim için açık ara persona 5. düzgün çalışsaydı bloodborne olabilirdi ama 60 fps i geçtim oyunun çoğu sabit 30 olarak bile çalışmıyor.
  • hunace kullanıcısına yanıt
    Tlou2 nin hikayesini kenara birakalim, gameplayi de guzel degildi ki zaten? Bildigin zombie shooter bi oyundu. Bunun turunden zibilyon tane var. Sagda soldaki evlere gir etraftaki ammo ve matleri topla, zombi vur ve tekrarla. Normal insanda öldurduk ofc but ne farki var ayni sey. Bu gameplayin ne kismina bayildin anlamadim? Generik 1 seydi. Tlou2 nin ovulecek yani grafikleri, detaylari, animasyonlari ve voice over laridir. Fakat gameplay ve hikaye bakimindan bence vasatti, bu sebeple cok sevilmedi zaten. Ayrica total 25 civari saatte biten bi oyun(en son zorlukta bile)

GoW ve Ghost neden cok sevildi cunku gameplay ve turlerinde nadir olmalari. Kac tane samuray oyunu oynayabildin su ana kadar? Kac tane mitolojik bi oyun oynayabildij su ana kadar?

Bu 2 oyunda turlerinde hem nadir hem top quality oyunlardi. Ikisinin combati da mukemmel ötesi ve essiz. Oynanis saatleri uzundu ve zorluk seviyelerinin hakkini vermisti.

Sonuc olarak, neredeyse her oyunda silahlarla oynuyoruz, her ne kadar guzel animasyon ve vurus hissiyati olsa da silah ile zombi, insan vurdugun bi oyun ve bunun gibi tonlarcasini oynadik. Öte yandan samuray stilinde adam oldurdugumu pek hatirlayamiyorum(sekiro mesela bosuna goty olmadi) ya da mitolojik sekilde de oyle.

Umarim anlatabilmisimdir, iste bu sebeple TLOU hikaye bazli bi oyun ama sen gidip serinin icine boyle edersen o oyun vasat puan alir. Cunku bu kadar insan tlou1 e bayilmisti ve bunu bir sebebi vardi.

• Gameplay güzel değil miydi? gameplay i efsaneydi hocam sen napıyon ya ?

• Gameplay nasıl güzel değildi hocam efsane bir gameplayı vardı oyunun o animasyonlar , akıcılık başka hangi oyunda var hikaye tartışılabilir ama gameplayi tartışılmaz derecede kusursuzdu.
  • Nesi zevkliydi ki tam olarak? Evlere girdin ammo topladin ciktin zombi vurdun silahinla. Baska bir sey yok, animasyonlari guzel olmasa o daha sıkıcı olurdu allah tan animasyon cok iyiydi. Ayrica en son zorlukta mermi sorunu cok yasaniyordu onun ayari var biliyorum ama orta ayarda bile sorun oluyordu, o kismi hic sevmiyorum. 3 vur mermi bitti kos mermi bulmaya calis. Ben yabanci populer yayincilari da takip ettim sirf , cogu benim gibi dusunuyordu. Gameplaye 5 6 verdiler. Bi esprisi yoktu, dedigim gibi ayni turden zibilyon tane var.

Ben diyorum bu goty her turly ghost da. Gecen sene ile ayni resmen, DS inanilmaz 1 hype ile girdi mekana ama gameplay vasatti, hikayesi oynatti bi. Bi de sekiro vardi, hikayesi duzgundu ama gameplayi dehsetti. Souls tarzi bi oyundu ama o combat mukemmeldi, zorluk mukemmeldi, bosslari oldurdugunde yasadigin sevinc ayri bi guzeldi. Grafikler animasyonlar guzeldi, gameplayine ve combatina aldi gotyi. Aynisi bu sene de yasanacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

Nesi zevkliydi ki tam olarak? Evlere girdin ammo topladin ciktin zombi vurdun silahinla. Baska bir sey yok, animasyonlari guzel olmasa o daha sıkıcı olurdu allah tan animasyon cok iyiydi. Ayrica en son zorlukta mermi sorunu cok yasaniyordu onun ayari var biliyorum ama orta ayarda bile sorun oluyordu, o kismi hic sevmiyorum. 3 vur mermi bitti kos mermi bulmaya calis. Ben yabanci populer yayincilari da takip ettim sirf , cogu benim gibi dusunuyordu. Gameplaye 5 6 verdiler. Bi esprisi yoktu, dedigim gibi ayni turden zibilyon tane var.

Ben diyorum bu goty her turly ghost da. Gecen sene ile ayni resmen, DS inanilmaz 1 hype ile girdi mekana ama gameplay vasatti, hikayesi oynatti bi. Bi de sekiro vardi, hikayesi duzgundu ama gameplayi dehsetti. Souls tarzi bi oyundu ama o combat mukemmeldi, zorluk mukemmeldi, bosslari oldurdugunde yasadigin sevinc ayri bi guzeldi. Grafikler animasyonlar guzeldi, gameplayine ve combatina aldi gotyi. Aynisi bu sene de yasanacak.
    Zombi vuruyon diye nasıl geçiştiriyorsun ya, attığın her bıçak darbesini, silahın tepmesini, harika animasyonları, çeşitli şekilde kombo yapma falan , hangi oyunda böyle oynanış var. Ghost of tsushimayı da bitirdim , kesinlikle last of us ın yanına yaklaşamaz kalite olarak.

Böyle gameplay nerede var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 12 Ağustos 2020; 17:55:33 >

• God of War

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.