Şimdi Ara

PS4 Neslinin En İyi Exclusive Oyunu (Anket) God of War seçildi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The last of us bana göre, ikinci bir oyun da yapmadılar kaldı öyle güzel de oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forvet ; God Of War & The Last Of Us Part II
    Orta Saha ; Bloodborn & Uncharted 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 13 Ağustos 2020; 0:0:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankette son durum, 326 oy !
    PS4 Neslinin En İyi Exclusive Oyunu (Anket) God of War seçildi

• Nınja N kullanıcısına yanıt
    Hocam defansta kim var? Spider-Man mi?
  • Benim için Bloodborne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Hocam defansta kim var? Spider-Man mi?
    Orta saha forvet oyuncusuyum ; defansı arkadaşlara bıraktım onlar kursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Persona_6

4000 ps4 oyunu geriye uyumlu olacak, bunlar zaten %100 olur hocam, ana oyun bunlar.

Alıntıları Göster
    O zaman tabii Ps5 almak daha mantıklı. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlightClub -- 13 Ağustos 2020; 2:1:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlightClub

O zaman tabii Ps5 almak daha mantıklı. Teşekkürler

Alıntıları Göster
    Rica ederim hocam.

• bloodborne yüzlerce saat oynamış biri olarak god of war diyorum. god of war 3 ü oynadığımda zoraki bitirmiştim 4. oyunda böyle bir sıçrayış beklemiyordum. muazzam bir tecrübe.
  • PS4 Pro var bende Last of Us serisi güzeldir ama God of War'a oy verdim.
  • Tlou2 zaten adam gibi bi tek bizim ulkede yuceltiliyor o sebeple bana gelen cevaplara asla sasirmadim, bekliyordum ama soylediklerimin arkasindayim hala.

• Bloodborne tabiki.

• Uncharted 4
  • Bloodborne hep favorim olmuştu ama çok iç karartıcı bir oyun. Japon hüznünü iliklerine kadar hissettirmiş. Bunun dışında Horizon Zero Dawn pcye çıkmış olsa da ilk oynadığımda mest olmuştum oyun bitene kadar.
  • hunace kullanıcısına yanıt
    Benim için part 2 hayal kırıklığıydı. Zaten benim gibi ilk oyuna aşırı bağlanıp seven bir oyuncunun, 2. oyunda böyle bir hikayeyle karşılaşınca part 2'yi sevmemesi bana normal geliyor. Ben oyuna tamamen çöp demiyorum ancak benim için hikaye bakımından olmamış.
    Şimdi ilk oyuna bakacak olursak asıl iyi yönü hikayesiydi, hikayenin oyuncuda bıraktığı etkiydi. Karakterlerin birbirleriyle olan ilişkileri, Joel'un ve Ellie'nin yaşadıkları ve verdiği kararlar gibi. Bunun haricinde ilk oyunun grafiği dönemine gore çok iyi değildi. Oynanış desen çok basitti. Tabi bunlar donanımsal engel (PS3) nedeniyleydi ama yine de oynanış bakımından çok ileriye gitmediler, bunu basit tutup hikayeye önem verdiler. Bu sebeple TLOU hikayesiyle en öne çıkan bir oyun oldu.
    Part 2'ye gelecek olursak tamam Naughty Dog grafiksel olarak, oynanış olarak oyuna çağ atlatmış ama şimdiki çıkan oyunların çoğu zaten grafik ve oynanış olarak üst seviyelerde. Başta anlattığım gibi part 1'i diğer oyunlardan ayıran en büyük yönü hikaye konusundaki başarısıydı. Part 2'de ise hikâye ilk oyuna çok ters bir şekilde işlendiğinden ( 2. oyunun tamamen nefret üzerine kurulması, bazı karakterlerin çok kolay harcanması gibi) biz bazı oyuncuların, hatta verilen puanlara bakınca oyunu oynayanların çoğunluğunun, hoşuna gitmedi. Tabi hikâye böyle olunca benim için bu oyunun diger oyunlardan artık çok bir farkı kalmadı. Sırf sadece hikaye kötü diye bu oyuna düşük puan verebilirim çünkü benim bu oyundan asıl beklentim hikaye kısmıydı. Hani part 2, ilk oyunun grafiğiyle ayni olsaydı ve hikayesi de aynı şekilde başarılı olsaydı ben hiç yadırgamazdım, puanım buna rağmen yüksek olurdu.
    Kısacası ben TLOU'ya sadece hikaye gözüyle bakıyorum. Grafiğe baksam TLOU'ya benzer tarzda başka oyunlar da var gider onları oynarım, çok bir şey de kaybetmem. Bu arada şuna da değinmek gerek; Naughty Dog emek etmiş ve uzun zaman oyun üzerinde çalışmış. Bu yüzden oyuna direk çöp demek yakışmaz ama benim için olmamış. Bu yüzden oyunu da oynamayı düşünmüyorum çünkü ben hikaye için oyun oynuyorum, sevmedigim bir hikayesi olan bir oyun grafik ve oynanış olarak ne kadar iyi olursa olsun benim için çok bir önemi yoktur. Hikâyesini beğenen arkadaşlara da saygı gösteriyorum. Onlara diyecek bir lafım yok. Hatta onlar için part 2'yi kötüleyecek bir sebep bile yok. Umarım kendimi doğru bir şekilde anlatabilmişimdir. Burada hiç kimseye TLOU part 2 çok kötü bir oyun, sen nasıl bu oyuna güzel dersin falan diye herhangi bir diretmede bulunmuyorum. Sadece şahsi fikrimi açıkladım.

• burak0308 kullanıcısına yanıt
    Cok net anladim hocam, cok tesekkur ederim aciklayici cevabiniz icin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben spider man dedim.
  • Kullanılan oy sayısı 389

PS4 Neslinin En İyi Exclusive Oyunu (Anket) God of War seçildi

• hunace kullanıcısına yanıt
    Ben de anlayışınız için teşekkür ediyorum. Bakalim dizisi nasil olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0308 -- 13 Ağustos 2020; 19:13:41 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.