Şimdi Ara

PS4 Neslinin En İyi Exclusive Oyunu (Anket) God of War seçildi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1) Hala hikayeye berbat falan diyorsunuz, ve begenenleri elestiriyorsunuz. Begenmeyebilirsiniz hikayeyi saygi duyarim ama ben hikayeyi oldukca begendim, sasirdim, her firsatta ilerleme istegi uyandirdi ve bu hikaye bana cok garip duygular yasatti. Begenmedim hikayesini demek bu kadar zor olmamali. Linc etmenin anlami yok.

2) Gameplay gayet tatmin ediciydi ancak gelistirilebilirdi diye zaten yazmistim. Gameplayini sekiro, gow ve ghost of tsushima ile kiyaslamaniz hakkaten komedi :) Turu konsepti her seyi farkli, biri silahli biri kilicli yahu, yani cikmadan once hic trailer izlemediniz mi, yoksa ilk oyunu oynamadiniz mi, zombi shooter turunde en iyisi, hic dediginiz gibi zibilyon tane boyle bir oyun yok, yakin dovus + silah kullanimi super. Atmosfer vs saymiyorum bile.

3) Oyun suresi nasil 25 saat oluyor zaten bunu anlamiyorum. Rahat 60-70 saat oynadim. Yavas oynarim, kesfederim, sindiririm, manzara izlerim. Oyun bitsin diye oyun oynanmaz. Ayrica 10 saatlik oyun da mukemmel olabilir. Acik dunyada bos bos 100 saat dolastigin oyunlar cok mu super oluyor. Oyun suresi gozumde kriter degildir.

Ozetle begenmedim bana hitap etmedi demek bu kadar zor olmamali. Linc etmek istemenizi hayratle karsiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunace -- 12 Ağustos 2020; 20:12:17 >

• Halo: Infinite...

Şaka bi yana birden fazla oy verebiliyormuyuz hocam?? Diğerine haksızlık yapmış gibi hissediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: çikko

Halo: Infinite...

Şaka bi yana birden fazla oy verebiliyormuyuz hocam?? Diğerine haksızlık yapmış gibi hissediyorum
    Yok hocam herkesin tek oy hakkı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir oy da kratos reise attım telefondan kratos'a atmamak olmazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Bir oy da kratos reise attım telefondan kratos'a atmamak olmazdı
    O nasıl oluyor ya vpn mi kullandın?

• PS4 Neslinin En İyi Exclusive Oyunu (Anket) God of War seçildi

• Kratos reis için evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Kratos reis için evet
    Lütfen anketimizi manipüle etmeyin arkadaşım

• God of war bana göre

• Sırf bunları oynamak için ps4 pro alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlightClub -- 12 Ağustos 2020; 21:48:53 >
  • Tlounun hikayesini bi kenara bırakırsan ortaya en Kaliteli grafiklere sahip bir shooter kalıyor. Hikayeyi katarsan zaten neslin en iyisi ortaya çıkıyor.
    God of war’ın oynanışını bi kenara bırakıp yorumlayalım o zaman. Bomboş bir yorum olmuş seninki.
    Ayrıca ghost bu neslin en tırtlarındandı. Berbat animasyonlar içine çekmeyen yavan hikaye ve samuraylı bir ac var ortada. Odyssey bile daha iyidi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • God of War.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlightClub

Sırf bunları oynamak için ps4 pro alacağım.
    Paran varsa Ps5 i bekle hocam, geriye uyumlulukla bunların hepsini oynarsın.

• Bütün oyunları oynayamam tabii ama bunların hepsine veya önemli olanlara geriye uyumluluk gelirse ps5 düşünürüm.

Zaten almam 2021 yazı bulur. Fiyatlara göre hareket ederim.

Geleceği kesin mi? Ben haberleri vs. takip ediyorum ama net bir bilgi yok sanırım.

• bloodborne tabiki. god of war ondan sonra gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlightClub

Bütün oyunları oynayamam tabii ama bunların hepsine veya önemli olanlara geriye uyumluluk gelirse ps5 düşünürüm.

Zaten almam 2021 yazı bulur. Fiyatlara göre hareket ederim.

Geleceği kesin mi? Ben haberleri vs. takip ediyorum ama net bir bilgi yok sanırım.
    4000 ps4 oyunu geriye uyumlu olacak, bunlar zaten %100 olur hocam, ana oyun bunlar.

• God Of War

• God of war
    Tlou 2
    Uncharted
    Horizon zero dawn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.