Bildirim
PS4 Neslinin En İyi Exclusive Oyunu (Anket) God of War seçildi (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bloodborne from software oyunlarından hiç birini oynamadım zorluk ve çok ölüm sebebiyle, hatta bunu da çıktıktan 5 yıl sonra 2020 başında oynadım, keşke daha evvel oynasaymisim. PS4 u satali 2 ay oldu halen tekrardan oynayasim var bloodbornu. Kendini bu kadar tekrar tekrar oynatabilen başka oyun görmedim. Belki gow ile karsilastirabilirim, gow da çok iyiydi cunki herşeyiyle tam bir oyundu. Lastofus2 için aynı şeyi söyleyemem. En iyi mekanik, en iyi grafik hatta en iyi oynanış olan exc. Oyun olabilir belki ama topkyekun bakıldığında en iyi exc. Bloodbornedur. Ki souls oyunlarından nefret etmeme rağmen bunu bana soyletebilen oyunu ayakta alkışlarim. Lansmanda demons souls remake görünce sevinemedim keşke bloodborne2 olsaydı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Anket sonuçlandı sanırım ama ben yine de oyumu kullanayım. Benim oyumda God Of War'a gidiyor. Kesinlikle bu nesilde oynadığım en iyi oyundu. -
Hile yapıp 2 defa bloodborne e oy vermistim :D.
God of war harika bir oyun bloodborne de Last of Us ve uncharted da öyle kendi türlerine göre en iyileri.
Bloodborne deme nedenim hayatımda 4 kez oynadığım tek oyun (ng+4) bir oyunu tekrar oynamam ben, genelde oyunları takas yöntemiyle aldığımdan elimde bulunmuyor onunda etkisi var tabi.
Edit:Until dawn a oy gitmemesi üzdü bence oda harika bir oyundu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonthor -- 15 Ağustos 2020; 16:50:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
The last of us 2yi henüz oynamadım fakat god of war oldukça iyiydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X