Şimdi Ara

yasal uyarı imei numaralı cihaz ÇALINTIDIR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    telefon yurt dışından hediye geldi ve telefonu kullanalı 70 gün civarı oldu ve bu gün bana YASALUYARI dan bi mesaj geldi . . 35472xxxxxx imei nolu cihaz ÇALINTIDIR. en yakın güvenlik gücüne teslim ediniz. diye bir mesaj geldi elim ayağım tutuldu ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bir bilgisi olan yadım etsin lütfen . . .
     yasal uyarı imei numaralı cihaz ÇALINTIDIR.

• Hocam kayit ettirmedinizmi cihazi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayıt ettirmeyle alakası yok bu telefonu biri çalmış ve yurtdışına çıkarmış . çaldıran arkadaşta imei numarasından telefonu çalıntı ihbarı vererek kapattırmış.çok yüksek ihtimalle dava da açmıştır savcılığa sana tavsiyem gidip karakola teslim etmen.

not: aynı olaylra yazın başıma geldiği için biliyorum.bende kaybetmiştim telefonu aynı işlemleri yaptım.
  • ferhatsalmann kullanıcısına yanıt
    En yakın karakola teslim et. Hakkında hırsızlık malı satın almak veya kabul etmek suçundan dava açılabilir, ancak telefonun eline nasıl geçtiğini, hırsızlık malı olduğunu bilmediğini samimi olarak anlatırsan büyük ihtimalle beraat edersin. Zaten o telefonun kendi hattıyla kullanan herkes hakkında soruşturma başlamış. Kimlik bilgilerine çoktan ulaşılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 4 Kasım 2014; 22:39:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.