Şimdi Ara

!!!! yasal uyarı mesajı !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 4 ay önce iphone aldım ve turkcellexra dan kayıt yaptırmıştım ama dün bana bir mesaj geldi işte 5 gün içinde kapanacak telefon die ben birşey anlamadım turkcell i falan aradım onlar evrak eksikliği fln dedi. Ne yapamam lazım bilgisi olan var mı acaba pasaportu kayıt yaptıran kişi de şu an turkiye de değil bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skuba -- 13 Eylül 2008; 13:48:01 >

• bu arada en kötü şartla satmayı düşünüyoıum bıktım valla iphone'un mu var derdin var
  • evrakları tamamla yada yeni bi pasaport bulup yeniden giriş yaptırmayı dene istersen
  • en iyisi fake imei arkadasım bu imei sorunu gittikçe can sıkıcı hale gelmeye basladı zaten...
  • isteyen varsa bu haliyle satarım başka tanıdık yok ki pasaportu olan
  • arkadaşım fake imei denesene neden satıyorsun
  • ya fake imei derken klonlama fln mı dediğin yaa öle olunca sonra yakalanırsa bayaa bir problem oluyomuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8 mi 16 mı bide fiyatı ne düşünüorsun..
  • 16
  • insan birkere canı sıkılınca altında olsa ona değer vermiyo bu arkadaşın başınada o durum gelmiş galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

insan birkere canı sıkılınca altında olsa ona değer vermiyo bu arkadaşın başınada o durum gelmiş galiba

çok doğru walla isteyen varsa satayıııııım
  • kaça veriyorsun dostum ve durumunu belirtirsen güzel olur keşke bir kaç gün önce haberim olsaydı bulurdum sana pasaport ümreden çok kişi geldi
  • kayıt işlemini yaparken gerekli evraklar tam olarak nelerdir?imei no,pasaport,nüfus cüzdanı başka var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fmforce

kayıt işlemini yaparken gerekli evraklar tam olarak nelerdir?imei no,pasaport,nüfus cüzdanı başka var mı acaba?

bunlar yeterli ama pasaport son 1 ay içinde türkiyeye giriş mührü olucak
  • ne istiyosun ayrıca kapanmıs bir telefon alıcaz unutma öyle ver fiyatını
  • arkadaşım böyle bir sorun için satma telefonu evde kullanmadığın eski bir telefonun varsa onun imeisini yaz sorunsuz bir şekilde kullan
  • adam bıkmıs ondan satıyo yoksa kımse satmaz bu yuzden bıkmak demek o ısın bıttıgı anlamına gelır demek herkez yasamıstır o duyguyu
  • arkadaş 800 ytl diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: predouret

arkadaş 800 ytl diyor

2G için çok değilmi o rakam
  • walla sahibinden de baktım bi de doğubank fiyatlarını araştırdım 2.elleri 870-950 arasında değişiyor o yüzden böle bir fiyat düşündüm
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.