Şimdi Ara

!!!! yasal uyarı mesajı !!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonda imei sorunu var 600 desen almam bana sorununu hallet 800 de canavar gibi calısan telefonları satıyolar o paraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknik.Servis

telefonda imei sorunu var 600 desen almam bana sorununu hallet 800 de canavar gibi calısan telefonları satıyolar o paraya

Abartma arkadaşım İmei işini 10 bilemedin 20 liraya yapıyor...
    Buldunuz tavuk yolacaksınız....
    Arkadaşım sende git bir telefoncuya...Eski bir telefon'un imei'sini klonlat...Ondan sonra pasha pasha 850 liraya itele
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24

quote:

telefonda imei sorunu var 600 desen almam bana sorununu hallet 800 de canavar gibi calısan telefonları satıyolar o paraya

Abartma arkadaşım İmei işini 10 bilemedin 20 liraya yapıyor...
    Buldunuz tavuk yolacaksınız....
    Arkadaşım sende git bir telefoncuya...Eski bir telefon'un imei'sini klonlat...Ondan sonra pasha pasha 850 liraya itele

Seni ilgilendiren ?

• Adamii ayak üstü yolacakmissiniz harbi. Dostum klonla hicbir sey olmaz merak etme.
  • 10 liraya yaptırmak çok daha mantıklı
  • 10 ytl ye kımse elını sürmez arkadasım daha yenı yaptırdı 40 ytl vermıs bana söylemedı ben yapacaktım
  • quote:

10 ytl ye kımse elını sürmez arkadasım daha yenı yaptırdı 40 ytl vermıs bana söylemedı ben yapacaktım

pek bilmiyorum bu işleri nasıl yapıldığını o yüzden fiyatta bilmiyorum ama 40 lira bile mantıklı bi fiyat bence
  • adam sana imei verıcek birde imei telefona cakıcak 10 lira dükkana sokmam ben
  • bu işlerle uğraşmayım dedim ama galiba satamazsam öle yapıcaz galiba ama bence şu bir gerçek iphone kırıldı mı olayı bitiyo elbet sorun çıkarıyoo işte ben bu olaylardan biktim yaa yok imei problemi, yok kilitlenme problemi beni soğuttu bayaaa çok seviyodum iphone'umu ama sorunsuz olmuyo işte :(
  • bu işin tadını çıkaranlar var bu şekilde sanki bi macera gibi ama şimdi 3G geldi
  • quote:

adam sana imei verıcek birde imei telefona cakıcak 10 lira dükkana sokmam ben

İstanbuldaysan bul beni...
    2 dakikamızı almıyor klonlama...10 liraya yapıcaz...Kaç müşteri getircen ?
    Ayrıca dükkanda kimse yapmaz...Yakalanıp düzülmek kimse istemez
    Ara kablo ile laptopa bağlayıp istediğin İmei numarasını giriyorsun en fazla 2 dk sonra okeydir

• quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24

quote:

adam sana imei verıcek birde imei telefona cakıcak 10 lira dükkana sokmam ben

İstanbuldaysan bul beni...
    2 dakikamızı almıyor klonlama...10 liraya yapıcaz...Kaç müşteri getircen ?
    Ayrıca dükkanda kimse yapmaz...Yakalanıp düzülmek kimse istemez
    Ara kablo ile laptopa bağlayıp istediğin İmei numarasını giriyorsun en fazla 2 dk sonra okeydir

valla bılmıyodum imei numarası verıcekmısın bana

• quote:

valla bılmıyodum imei numarası verıcekmısın bana

İmei numarasını sen getirirsen daha ucuz olur , yok siz girin dersen ona göre değişir
  • erdm24 kardeş anadolu yakası mı avrupa mı yerin neresi
  • bloğunda sultanbeyli yazıyor iyi anadolu yakasındasın gelsek yanına ücret mukabili maruzatlarımıza derman olurmusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 14 Eylül 2008; 20:25:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gennosuke

bloğunda sultanbeyli yazıyor iyi anadolu yakasındasın gelsek yanına ücret mukabili maruzatlarımıza derman olurmusun

Sultanbeylide değil yanlız
    Kartal tarafında
  • eyvallah kardeş bence makul
  • quote:

Orjinalden alıntı: gennosuke

eyvallah kardeş bence makul

Arkadaşla tüm detayları konuşalım size bilgi vereceğim...
  • arkadaşın derdine derman bulundu sonunda sevindim
  • aynısı n95 te bana da oldu...elımde evragım var gıttım ank da telekomınıkasyon kurumuna...adamlar önce turkcell hatası dedi,turkcelle gıttım..bız bılgılerınızı yolladık bızle alakalı degıl dedi....sonunda telekomınıkasyon kurumu bılgı guncellerken bazı bilgiler sılınıyor vs bize patladı sonunda..gıttık pasaport bulduk tekrar kayıt yaptırdık...hiç sevmıyorum ama ne yazıkki burasi Türkiye..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.